Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Nemoj Fiata niposto.Italijani su rinaka.
Kume ako mozes ganjaj neku cvrku za tu lovu.Ipak je to svabo.
Dobra je i ona starija tipa A4-ok al' ona je 10-11 milja.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Luda sam za Mini Morisom ili Cooper ovi mali crazy boje žuti,lila,plavi....
Vozimo obiteljski ford,leon,audi .

Oj Leon.bambina je napisao/la:Luda sam za Mini Morisom ili Cooper ovi mali crazy boje žuti,lila,plavi....![]()

Pa to je auto iz snova,jos i C4 ova nova.Yebem ti kokuzluk.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
izvini jaro, ali 100% nemas pojma o novim italijanima. JTD je po mnogo cemu bolji motor od TDI-aKonfucije je napisao/la:Nemoj Fiata niposto.Italijani su rinaka.

[youtube][/youtube]
Pogledaj sta kaze o JTD motoru strucnjak za BMW-ove

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Samo da nije rata i Fiata,vazda je bila ta izreka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ti si ga vozio pa sigurno znasKonfucije je napisao/la:Samo da nije rata i Fiata,vazda je bila ta izreka.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
kako volim ove sto pricaju napamet a nisu ni vozili nikad. Imao sam ja isto jarana koji se zaklinjao u svabe, sad konta uzet Alfa Romeo 147 1.9 JTD (prije svega zato sto ova alfa ima 2 lafete u odnosu na stila koji ima 1 pa s tim malo bolje lezi na cesti)
JTD je sve osim obicnog dizelasa 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Coming...

CC je najljepse auto koje je izaslo u zadnjih 5 godina. KS i KW su mi u drugom planu. Eksterijer i interijer igra glavnu ulogu.ŠB_Fidelis je napisao/la:C320 je vec druga prica, al CC mi nema smisla. To auto je u sustini skoro pa klasicni Passat, po voznim karakteristikama i osjecaju u voznji, a pogotovo unutrašnjosti, zato stvarno ne vidim razloga da ga netko kupi za taj novac radije nego neku ''stvarnu'' premium marku. Zamijeni za A5, to je nebo i zemlja.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 21 jun 2012, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne kontas kume,ne kazem za JTD da je rinaka nego Fiat kao Fiat.Auto za voziti 3-4 godine i od njega nemas nista.
@HZ_Ilidza cijena sitnica. 
Po Sarajevu ima vise Porsea, i jos par mnogo dobirh automobila ali sve to voze kriminalci (vecinom), tatini sinovi i ima poneki bogati covjek koji je postenim parama platio.

Po Sarajevu ima vise Porsea, i jos par mnogo dobirh automobila ali sve to voze kriminalci (vecinom), tatini sinovi i ima poneki bogati covjek koji je postenim parama platio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Qme moja cale je za ovo radio 20 godina od kad je osnovao svoju firmu. A i uzeo sam najjeftiniju varijantu panamere. 3.0 diesel , trosi k'o upaljac , 7 litara ja msm.Elegant je napisao/la:@HZ_Ilidza cijena sitnica.
Koliko je repa?HZ_ilidzaa je napisao/la:Qme moja cale je za ovo radio 20 godina od kad je osnovao svoju firmu. A i uzeo sam najjeftiniju varijantu panamere. 3.0 diesel , trosi k'o upaljac , 7 litara ja msm.Elegant je napisao/la:@HZ_Ilidza cijena sitnica.
Ja bih s ovim autom ebo pola Sarajeva pa makar da izgledam k'o Kvazimodo.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
18x....Konfucije je napisao/la:Koliko je repa?HZ_ilidzaa je napisao/la:Qme moja cale je za ovo radio 20 godina od kad je osnovao svoju firmu. A i uzeo sam najjeftiniju varijantu panamere. 3.0 diesel , trosi k'o upaljac , 7 litara ja msm.Elegant je napisao/la:@HZ_Ilidza cijena sitnica.
Ja bih s ovim autom ebo pola Sarajeva pa makar da izgledam k'o Kvazimodo.
Ma boli te racku ba,kad vec imas budi dzek.I ja bih da imam. 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kakav dzek i kurcenje. Uzimam zato sto sam zaljubljenik u aute , a ne da se qrcim.Konfucije je napisao/la:Ma boli te racku ba,kad vec imas budi dzek.I ja bih da imam.

- majestic24
- Kontakt:
Kad imas pare,mozes sta hoces.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakav dzek i kurcenje. Uzeo sam zato sto sam zaljubljenik u aute , a ne da se qrcim.Konfucije je napisao/la:Ma boli te racku ba,kad vec imas budi dzek.I ja bih da imam.
jA DA ih imam,sigurno bih uzeo sebi jedno od ovih

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Konfucije je napisao/la:Ne kontas kume,ne kazem za JTD da je rinaka nego Fiat kao Fiat.Auto za voziti 3-4 godine i od njega nemas nista.

Sta onda reci za Mazdu RX8. Nakon 200k km trebas mijenjati cijeli motor

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@majestic
Osim zadnjeg nijedan mi se ne svidja
Osim zadnjeg nijedan mi se ne svidja

- majestic24
- Kontakt:
Nas yebe sto smo se naucili na golfa pa kontamo da moze 300 k uraditi bez problema. Jbt ja s svojim golfom uradio 100 k kilometara i nisam mijenjao zubcasti remen. Razmisljam da to uradim ove godineBosniacum Lilium je napisao/la:Konfucije je napisao/la:Ne kontas kume,ne kazem za JTD da je rinaka nego Fiat kao Fiat.Auto za voziti 3-4 godine i od njega nemas nista.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne vrijedi...
Sta onda reci za Mazdu RX8. Nakon 200k km trebas mijenjati cijeli motor

Citajuci po forumima,vijek rx8 je 250 k kilometara sto je jako dobro. Nakon toga uzmes novi motor koji trenutno kosta oko 3-3,5 hiljade eura i miran si 6-7 godina (zavisi koliko ko vozi)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije. :pHZ_ilidzaa je napisao/la:Coming...![]()
CC je najljepse auto koje je izaslo u zadnjih 5 godina. KS i KW su mi u drugom planu. Eksterijer i interijer igra glavnu ulogu.ŠB_Fidelis je napisao/la:C320 je vec druga prica, al CC mi nema smisla. To auto je u sustini skoro pa klasicni Passat, po voznim karakteristikama i osjecaju u voznji, a pogotovo unutrašnjosti, zato stvarno ne vidim razloga da ga netko kupi za taj novac radije nego neku ''stvarnu'' premium marku. Zamijeni za A5, to je nebo i zemlja.
OK sto su ti ks u drugom planu, al ne mozes navesti CC kao primjer interijera kakvog nije izaslo u zadnjih pet godina. OK, eksterijer mu je zaista lijep, ne lici na klasicnog Passata, to cu mu priznati, elegantan je i kvalitetno zamisljen, al interijer je Passat Passat, odnosno VW da ga ****, jednostavno previse para za dati na nesto sto je, u svojoj sustini, ponavljam - ipak samo Passat.
A Panamera mi se vec svidja. Not my budget, al odlican.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.