Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012

Zadnja izmjena: adi89r, dana/u 01 nov 2011, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ne znam sta je, al ovo mi se desava

izbriso demo, izbriso steam, antivirus, sve uradio, al opet mi ovo pokazuje...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
jesi probao izbrisati sve pa ponovo otpakovati i svjez crack kopirati....ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam sta je, al ovo mi se desava
I meni ista stvar pa upravo pokusavam sve ponovo...znaci samo raspakovati ovaj doc sa crackom ovo u folder FM 12 kad se manager instalira...adi89r je napisao/la:jesi probao izbrisati sve pa ponovo otpakovati i svjez crack kopirati....ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam sta je, al ovo mi se desava
Mi nikada odustati necemo...
da pita te da zamijenis i idi na sve da zamijeni i to bi trebalo biti to..10.Skoro je napisao/la:I meni ista stvar pa upravo pokusavam sve ponovo...znaci samo raspakovati ovaj doc sa crackom ovo u folder FM 12 kad se manager instalira...adi89r je napisao/la:jesi probao izbrisati sve pa ponovo otpakovati i svjez crack kopirati....ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam sta je, al ovo mi se desava
This application has failed too start because berkelium.dll was not found.Re-instaling the application may fix this problem.
Koji klinac je ovo? :'(
Isključio sam antivirus.
Isključio sam antivirus.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
meni fercera fenomenalno...Medjutim , moram reci da kad sam prebacio sve iz skinutog foldera u instaliranu igru antivirus mi u onom skidrow.exe prepozna malware-a i zahtijevao restartovanje pc-a bez odlaganja. Antivirus mi izbriso taj file ali i bez njega ide ko podmazano...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
rjesen problem...10.Skoro je napisao/la:I meni ista stvar pa upravo pokusavam sve ponovo...znaci samo raspakovati ovaj doc sa crackom ovo u folder FM 12 kad se manager instalira...adi89r je napisao/la:jesi probao izbrisati sve pa ponovo otpakovati i svjez crack kopirati....ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam sta je, al ovo mi se desava
ja sam iz cracka u igru prebacio samo onu ikonu FM i sad sve fercera...
sacu jos pokusati instalirati antivirus, trebalo bi da moze zajedno sa njim da igra funkcionise..
u svakom slucaju hvala svima koji su pokusali pomoci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Da budem odmah od koristi. Za hardcore igrace koji igraju lower league ovaj file je izuzetno koristan.
Huge database :
http://www.mediafire.com/?nhph719lrabektg" onclick="window.open(this.href);return false;
Put it here Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\Panels
If you don't have a panels folder create one and put it inside that.
Huge database :
http://www.mediafire.com/?nhph719lrabektg" onclick="window.open(this.href);return false;
Put it here Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\Panels
If you don't have a panels folder create one and put it inside that.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Huge Database vam u kasnijem stadiju igre moze itekako zajebati igricu,znam iz iskustva sa prethodnih FM-ova,posle je moguce da vam izbaci erorr uvek na istom datumu koji necete moci preci ni "preko odmora". 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mozda se pogubio negdje taj .dll ponovo extract i crackuj dok ne proradi...GoRaN je napisao/la:This application has failed too start because berkelium.dll was not found.Re-instaling the application may fix this problem.
Isključio sam antivirus.
retro je napisao/la:Moze neko link za download igre?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Ljudi dal ima download zadnjeg pach-a da odma i to ubacim pa da krenem da igram?
I dali graphics sa prošlog menagera odgovara za ovaj?
Mislim da moze grafika ne kosta te nista da provjeris, a evo ja ponovo instalirao i sve raspakovao i dodje do onog dijela nakon reklama loading i samo hladno izadje grrrrrrrrrrrrrrrrrrrVlado PD je napisao/la:Ljudi dal ima download zadnjeg pach-a da odma i to ubacim pa da krenem da igram?

Srce mi ko munara kad sa vidio onu opciju new game. Malo sam sad igrao, uzeo reprezentaciju da vidim kako su nam igraci ocjenjeni. Lulica su pravo podcijenili al hajd.
Mislio sam da crack nikad nece doci ali momci iz SKIDROW-a su me demantirali sto mi je pravo drago.

Mislio sam da crack nikad nece doci ali momci iz SKIDROW-a su me demantirali sto mi je pravo drago.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
desilo mi se i to,10.Skoro je napisao/la:Mislim da moze grafika ne kosta te nista da provjeris, a evo ja ponovo instalirao i sve raspakovao i dodje do onog dijela nakon reklama loading i samo hladno izadje grrrrrrrrrrrrrrrrrrrVlado PD je napisao/la:Ljudi dal ima download zadnjeg pach-a da odma i to ubacim pa da krenem da igram?
I dali graphics sa prošlog menagera odgovara za ovaj?![]()
help me...
extraktuj taj crack negdje drugo nemoj u folderu managera...
dalje uzmi samo tu ikonu iz cracka i nista vise i idi ono copy/paste u folder FM12 i pokreniu igricu...
10000000% moze...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Dan vjestica je kriv sto je fm 12 crack izasao. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Subasic ima dobre ocjene jos ako se razvije mogao bi se kupiti salihovic i begovic takode....BIHfan je napisao/la:Srce mi ko munara kad sa vidio onu opciju new game. Malo sam sad igrao, uzeo reprezentaciju da vidim kako su nam igraci ocjenjeni. Lulica su pravo podcijenili al hajd.![]()

Uradio i moze...hvala ti u svakom slucaju ja dosao da se pohvalim...i sad a napadam s Barcom do sehuraZELJO DO GROBA je napisao/la:desilo mi se i to,10.Skoro je napisao/la:Mislim da moze grafika ne kosta te nista da provjeris, a evo ja ponovo instalirao i sve raspakovao i dodje do onog dijela nakon reklama loading i samo hladno izadje grrrrrrrrrrrrrrrrrrrVlado PD je napisao/la:Ljudi dal ima download zadnjeg pach-a da odma i to ubacim pa da krenem da igram?
I dali graphics sa prošlog menagera odgovara za ovaj?![]()
help me...
extraktuj taj crack negdje drugo nemoj u folderu managera...
dalje uzmi samo tu ikonu iz cracka i nista vise i idi ono copy/paste u folder FM12 i pokreniu igricu...
10000000% moze...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.