nikad čuo za ovog tiru al s obzirom da ne čitam dnevni avaz i sport i sl. novine nije ni čudo, u svakom slučaju je očito zašto je moderator to što jeste a zašto ostali liječe raznorazne komplekse u ovim prepucavanjima,smišljeno i u sridu,Monolog je napisao/la:Tiro i ozbiljno novinarstvo ne idu u jednu rečenicu.Pa taj čovjek je govorio kako naši fudbaleri igraju za bijednih 2.500 KM premije u reprezentativnom dresu, a oni tu svotu zarade za jedan odrađen trening u klubu.
Da, to je taj naš novinar koji je u stanju napisati nešto kvalitetno i hvale vrijedno.
![]()
Helem, Ronaldo ono nije treb'o izjaviti, al' istina je da nije pogriješio. Povici sa maksimirskih tribina i jesu od osoba koje su zavidne. Niko normalan mu ne bi skandir'o "Messi, Messi".![]()
Za kraj, smijem se kladiti u vlastiti život da bi prvi Tiro želio biti Ronaldo, al' se Portugalac prije sjetio.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Imate zadatak -????
Nocas je pukla osmica
Da vidimo vas...
Nocas je pukla osmica

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
već sam poslao mail sa taktikom Joseu,uff dokle vako,nama je sutra i 1:0 dovoljno pa da gledamo odozgora

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sutra će Real našibati nekog isto kao Barca ove večeras...
Naložit će njih Jose...

Naložit će njih Jose...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Do el-classicamadridist je napisao/la:već sam poslao mail sa taktikom Joseu,uff dokle vako,nama je sutra i 1:0 dovoljno pa da gledamo odozgora![]()

ako ne i prije.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Mourinho Guardioli: Cilj nam je ne ispasti iz Primere!
U petak je trener Barceloninih nogometaša Josep Guardiola izjavio da ove sezone svojim navijačima ne može obećati niti jedan trofej...
''Nakon svega što smo osvojili, mislim da bi bilo normalno da ove sezone ne osvojimo ništa'', ostatak je Guardioline izjave koji je očito toliko iziritirao Realova trenera Josea Mourinha da mu je odlučio cinično 'odgovoriti'.
''Mi se ove godine borimo da ne ispadnemo u drugu ligu. Moramo nastojati doći do 40 bodova kako bismo i sljedeće godine mogli igrati u Primeri'', rekao je Mourinho.
Tema subotnje press-konferencije bilo je Realovo gostovanje kod Levantea u četvrtom kolu prvenstva. Još uvijek trener nije siguran hoće li pritom moći računati na Cristiana Ronalda:
''Vidjet ćemo hoće li moći nastupiti nakon posljednjeg treninga. Ukoliko ga uvrstim u kadar, to znači da će moći igrati. Inače ga neću ni uvrštavati.''

U petak je trener Barceloninih nogometaša Josep Guardiola izjavio da ove sezone svojim navijačima ne može obećati niti jedan trofej...
''Nakon svega što smo osvojili, mislim da bi bilo normalno da ove sezone ne osvojimo ništa'', ostatak je Guardioline izjave koji je očito toliko iziritirao Realova trenera Josea Mourinha da mu je odlučio cinično 'odgovoriti'.
''Mi se ove godine borimo da ne ispadnemo u drugu ligu. Moramo nastojati doći do 40 bodova kako bismo i sljedeće godine mogli igrati u Primeri'', rekao je Mourinho.
Tema subotnje press-konferencije bilo je Realovo gostovanje kod Levantea u četvrtom kolu prvenstva. Još uvijek trener nije siguran hoće li pritom moći računati na Cristiana Ronalda:
''Vidjet ćemo hoće li moći nastupiti nakon posljednjeg treninga. Ukoliko ga uvrstim u kadar, to znači da će moći igrati. Inače ga neću ni uvrštavati.''

Chelsea F.C.
Neznam zasto svojim preglupim komentarima Special-five pokusaje da stane rame uz rame Pepu i njegovim rezultatima. Jos samo na onim transovima podrske destruktivcu i mesaru stoji velicanje ovog smrada. Frankovci ocekuju trijumf ali i ove godine ce dozivjeti fijasko. I opet ce oni slaviti mesare i krvnike a mi titule. Bolje za Real da im je na klupi DelBoske. Tada bi sve bilo drugacije.
Ne znam da li su zaslijepljeni culesi to primijetili ali i Pep jeovdje dao glup komentar.
Naravno da je to podjebavanje, kao ne moze obecati.....
bla bla bla
znamo da ne moze ali znamo i sta pokusava tim izjavama
bla bla bla
Ma ja ba,samo treba njima vremena da skontaju,uzmi to u obzir.Spartak je napisao/la:Ne znam da li su zaslijepljeni culesi to primijetili ali i Pep jeovdje dao glup komentar.
bla bla bla

Sretno zmajevi!!
opet frankovci,o čemu je ovdje riječ,ti ko da si živio pod francom pa onda bi to razumio,zaboli me za francom ja sam pansionirani ljubitelj fudbala i navijam za Real Madrid,nemoj pričat gluposti i navijaj ako može bez vrijedjanjabparena je napisao/la:Neznam zasto svojim preglupim komentarima Special-five pokusaje da stane rame uz rame Pepu i njegovim rezultatima. Jos samo na onim transovima podrske destruktivcu i mesaru stoji velicanje ovog smrada. Frankovci ocekuju trijumf ali i ove godine ce dozivjeti fijasko. I opet ce oni slaviti mesare i krvnike a mi titule. Bolje za Real da im je na klupi DelBoske. Tada bi sve bilo drugacije.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pisem o destruktivcu i mesaru kome smdri najbolji igrac danasnjice a vjerovatno i zadugo. Mesija jedino moze zaustaviti ako ga frankova vojska na vrijeme strpa u zatvor . Tada mozda i bod u hali dobijete.madridist je napisao/la:opet frankovci,o čemu je ovdje riječ,ti ko da si živio pod francom pa onda bi to razumio,zaboli me za francom ja sam pansionirani ljubitelj fudbala i navijam za Real Madrid,nemoj pričat gluposti i navijaj ako može bez vrijedjanjabparena je napisao/la:Neznam zasto svojim preglupim komentarima Special-five pokusaje da stane rame uz rame Pepu i njegovim rezultatima. Jos samo na onim transovima podrske destruktivcu i mesaru stoji velicanje ovog smrada. Frankovci ocekuju trijumf ali i ove godine ce dozivjeti fijasko. I opet ce oni slaviti mesare i krvnike a mi titule. Bolje za Real da im je na klupi DelBoske. Tada bi sve bilo drugacije.
p.s. Ja al ko tebe vrijedza. Veliko izvinjenje ako se zoves Franko.

mislio sam dokle vako prepucavanja a ne ovo što si ti skontobparena je napisao/la:Do el-classicamadridist je napisao/la:već sam poslao mail sa taktikom Joseu,uff dokle vako,nama je sutra i 1:0 dovoljno pa da gledamo odozgora![]()
![]()
ako ne i prije.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ne vrijedi, pobjeda u govoru mržnje za tebe,a šta smrdi Joseu vidjećemo nije sve crnobijelo, a fašizam me vrijedja al to je posao za administracijubparena je napisao/la:Pisem o destruktivcu i mesaru kome smdri najbolji igrac danasnjice a vjerovatno i zadugo. Mesija jedino moze zaustaviti ako ga frankova vojska na vrijeme strpa u zatvor . Tada mozda i bod u hali dobijete.madridist je napisao/la:opet frankovci,o čemu je ovdje riječ,ti ko da si živio pod francom pa onda bi to razumio,zaboli me za francom ja sam pansionirani ljubitelj fudbala i navijam za Real Madrid,nemoj pričat gluposti i navijaj ako može bez vrijedjanjabparena je napisao/la:Neznam zasto svojim preglupim komentarima Special-five pokusaje da stane rame uz rame Pepu i njegovim rezultatima. Jos samo na onim transovima podrske destruktivcu i mesaru stoji velicanje ovog smrada. Frankovci ocekuju trijumf ali i ove godine ce dozivjeti fijasko. I opet ce oni slaviti mesare i krvnike a mi titule. Bolje za Real da im je na klupi DelBoske. Tada bi sve bilo drugacije.
p.s. Ja al ko tebe vrijedza. Veliko izvinjenje ako se zoves Franko.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ko ovdje govori o fasizmu ? Real je frankov tim i zato ga ne volim, a ne volim ni postavku i destrukciju nogometa koje vodi vas mesar Special-five. DelBoske i Raul su za ime REAL, ali nazalost to vec odavno nije taj klub...
slučaj za admine,kakav ba frankov klub šta ti pričaš,meni je žao ali sa isključivima nema razgovora,piši šta hoćeš ja to više ne uzimam za ozbiljno i neću komentarisati,pozdravbparena je napisao/la:Ko ovdje govori o fasizmu ? Real je frankov tim i zato ga ne volim, a ne volim ni postavku i destrukciju nogometa koje vodi vas mesar Special-five. DelBoske i Raul su za ime REAL, ali nazalost to vec odavno nije taj klub...
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
A glupana jbt...bparena je napisao/la:Ko ovdje govori o fasizmu ? Real je frankov tim i zato ga ne volim, a ne volim ni postavku i destrukciju nogometa koje vodi vas mesar Special-five. DelBoske i Raul su za ime REAL, ali nazalost to vec odavno nije taj klub...
Pa koja ce ekipa kojoj je destrukcija nogometa u prvom planu biti najefikasnija u evropi??

Special-ONE je tako odigrao samo nekoliko susreta(utakmice protiv barce ne racunajuci onu prvu koju je izgubio s 5-0,superkup,uzvrat lige prvaka i finale kupa u kojima je real igrao ravnopravno,napadacki,protiv barce bez obzira na rezultat).Dakle dolazimo na brojku od samo 2 "destruktivne" utakmice u kojoj je defanziva bila na prvom mjestu.
A i to za franka vec postaje malo iritantno,pocinje provocirati.Uostalom ,kao sto sam vec pisao ranije,to je i jedini razlog zbog kojeg ste na forumu,provokacije svih ostalih normalnih ljudi koji ne podrzavaju bazelski klub.
Sretno zmajevi!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bakir Tiro moj ga diro 

Zao mi sto mi neces odgovoriti odakle nas gledate - odozgora ili odozdola ?madridist je napisao/la:već sam poslao mail sa taktikom Joseu,uff dokle vako,nama je sutra i 1:0 dovoljno pa da gledamo odozgora![]()

p.s. mislio sam da imate snage bar do elclassica

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sto volim kad se tako zahebesbparena je napisao/la: Zao mi sto mi neces odgovoriti odakle nas gledate - odozgora ili odozdola ?![]()
p.s. mislio sam da imate snage bar do elclassica

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Nije to isto. Mi godinama taj klub ne zovemo onako kako se zove. Sad se nadze neko da mi zabrani da pisem kako hocu a sto je najgore ne zelim da provociram vas s tim frankov klub. Sta to vama smeta neznam.MARCELO je napisao/la:A glupana jbt...bparena je napisao/la:Ko ovdje govori o fasizmu ? Real je frankov tim i zato ga ne volim, a ne volim ni postavku i destrukciju nogometa koje vodi vas mesar Special-five. DelBoske i Raul su za ime REAL, ali nazalost to vec odavno nije taj klub...
Pa koja ce ekipa kojoj je destrukcija nogometa u prvom planu biti najefikasnija u evropi??![]()
![]()
Special-ONE je tako odigrao samo nekoliko susreta(utakmice protiv barce ne racunajuci onu prvu koju je izgubio s 5-0,superkup,uzvrat lige prvaka i finale kupa u kojima je real igrao ravnopravno,napadacki,protiv barce bez obzira na rezultat).Dakle dolazimo na brojku od samo 2 "destruktivne" utakmice u kojoj je defanziva bila na prvom mjestu.
A i to za franka vec postaje malo iritantno,pocinje provocirati.Uostalom ,kao sto sam vec pisao ranije,to je i jedini razlog zbog kojeg ste na forumu,provokacije svih ostalih normalnih ljudi koji ne podrzavaju bazelski klub.

Imate more navijaca Salkea koji godinama ne zovu Borusiju iz Dortmunda nikako drugacije nego - "klub iz grada D". Sad se nasao neko kome to franko ko fol smeta i pretjeruje. Pozivam ga na Frankovu kafu da ko ljudi bacimo koju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.