Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la harishp » 15 jun 2009, 19:55

omerbavarac je napisao/la:Napokon i Spahic nadje sebi klub. Koln i nije neka elita Njemackog nogometa, ali ko zna mozda sa Spahicem uspiju i nesto napraviti naredne sezone. Zelim mu svu srecu, i da bude najbolji odbrambeni igrac Bundeslige
Ne zaboravi da osim spahica i podolski je pojacao Keln.Bit ce to sasvim ok ekipa.
Jaka sredina lige a ako bude sanse za Europu zelim im da u tome uspiju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2009, 19:56

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Napokon i Spahic nadje sebi klub. Koln i nije neka elita Njemackog nogometa, ali ko zna mozda sa Spahicem uspiju i nesto napraviti naredne sezone. Zelim mu svu srecu, i da bude najbolji odbrambeni igrac Bundeslige
Ne zaboravi da osim spahica i podolski je pojacao Keln.Bit ce to sasvim ok ekipa.
Pa ljudi ni Wolfsburg nije bio neki dan neki klub u Bundesligi pa dodje do naslova,tako se moze desiti i sa Kelnom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 jun 2009, 20:08

Keln ima velike ambicije za narednu sezonu. Vratili su Podolskog i još se pojačavaju. Mislim da je to pravi klub za Spahića i da će mu pomoći da se vrati u formu i da ponovo bude onaj stari.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 15 jun 2009, 20:27

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Pa ljudi ni Wolfsburg nije bio neki dan neki klub u Bundesligi pa dodje do naslova,tako se moze desiti i sa Kelnom.
Pa naravno, kakve je ambicije imao Hoffenheim, pred početak prošle sezone, pa ipak za malo da iznenade čitavu Europu, da se Ibišević ne povrijedi.
SAMO ŽELJO

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 jun 2009, 21:23

Hoffenheim je sve iznenadio na početku prošle sezone, Wolfsburg je eksplodirao u drugom dijelu, pa zašto nebi i Keln jednom eksplodirao. Želim Spahiću svu sreću i da se što prije vrati u formu jer nam u repki trebaju igrači koji imaju klubove i koji igraju konstantno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 15 jun 2009, 21:27

nemoj matereti da Koeln explodira.
ko ce poslije skupljati dijelove. :mrgreen:

drago mi je da je Spahic konacno pronasao klub(valjda je nasao :roll: ).
"Jarcevi" su klub sa ogromnom tradicijom, ali ih je*e Leverkusen koji je njihovo predgradje.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 22:10

Ovo je vrhunac,on za vise nije ni stvoren,klub iz sredine tabele bundeslige je njegov maximum,nek' mu je sretno u Kelnu 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 jun 2009, 23:51

Znalo je se da su pregovori u toku, medjutim menadzer Kelna Meier cekao da vidi ko ce biti novi trener i da li mu odgovara takav igrac.
Srecom, Soldo je dao zeleno svijetlo, tako da po svemu sudeci mozemo Emira gledati u Bundesligi u narednoj sezoni. :)
Vom Jäger zum Gejagten

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 00:05

ma bitno je da igra,nadam se da ce bit u prvoj postavi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2009, 00:14

nick je napisao/la:ma bitno je da igra,nadam se da ce bit u prvoj postavi
Ako prijedje u Koln bice 100% starter
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2009, 00:27

geronimo je napisao/la:Znalo je se da su pregovori u toku, medjutim menadzer Kelna Meier cekao da vidi ko ce biti novi trener i da li mu odgovara takav igrac.
Srecom, Soldo je dao zeleno svijetlo, tako da po svemu sudeci mozemo Emira gledati u Bundesligi u narednoj sezoni. :)
Soldo je Cirkanov soldat ko se smije kladiti da je Soldo prvo sa Ciroslavom razgovarao.
I Ciro je rekao ...... sine...ne uzimaj ga ni za zivu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 17 jun 2009, 04:24

Za nekoliko dana bit ću u Kelnu
slika

Emir Spahić (28) kapiten naše reprezentacije javio nam se sa plaže u Dubrovniku, gdje se odmara. Društvo mu pravi Edin Džeko, zvijezda junskog prijelaznog roka, koji je pobjegao iz Sarajeva, kako bi se što bolje opustio i u miru razmislio šta dalje.Spahićevo ime pojavilo se u njemačkim medijima u kontekstu pojačanja bundesligaša Kelna. Navodno je posao završen, a Emir bi bio prvo veliko ime u ekipi Zvonimira Solde.- Dobro, to s Kelnom je stara priča. Mislim da su pregovori odmakli, očekujem u narednih nekoliko dana da se to završi. Imam i nekih drugih opcija, ali mene privlači igranje u Bundesligi. Keln je klub s tradicijom, Soldo je mlad i ambiciozan trener. Mislim da bi to bio pravi klub za mene - govori Spahić.Nakon pet godina provedenih u Rusiji, gdje je igrao u Lokomotivu iz Moskve, Torpedo, moskovski Dinamo i FC Shinik iz Jaroslava, Emir je odlučio da krene zapadnije.- Zasitio sam se Rusije i zbog toga nisam želio da ostanem tamo uprkos nekim ponudama - kazao je Spahić.Kako god, Spahić bi mogao pojačati koloniju bh. igrača u Bundesligi, koju čine Misimović, Džeko, Ibišević, Salihović, Bajramović i Husejinović dok su Radeljić i Damjanović u ''cvajti''.
BosnaE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jun 2009, 23:11

Manager Michael Meier zur Suche nach Neuen: „Wir legen die nötige Akribie an den Tag.“ Defensiv-Mann Emir Spahic (28, vereinslos) kommt nicht. „Tun sie das Thema in die Schublade.“

Manadžer Maier o novim igracima,"Radimo na tome",odbrambeni igrac Spahic nece doci,"Tu temu slobodno mozete strpati u ladicu"

Nista od Kelna :!:
izvor:express
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 jun 2009, 23:14

bistrikboy je napisao/la:Manager Michael Meier zur Suche nach Neuen: „Wir legen die nötige Akribie an den Tag.“ Defensiv-Mann Emir Spahic (28, vereinslos) kommt nicht. „Tun sie das Thema in die Schublade.“

Manadžer Maier o novim igracima,"Radimo na tome",odbrambeni igrac Spahic nece doci,"Tu temu slobodno mozete strpati u ladicu"

Nista od Kelna :!:
izvor:express
on ako ne nadje klub najebali smo,vec sad se vidi da nije u trenaznom procesu ako uskoro ne nadje klub armenija ce nam petaka uvalit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 19 jun 2009, 23:15

On mora naci neki klub ..mozda da dodje u Zelju ,sto to bi bas bilo sjajno.On je pravi fajter,i autoritet.I onako ove godine Zeljo ide na titulu.
BosnaE

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 jun 2009, 23:28

dobro ba ...nemoj vise majke ti...u ZELJU ....idete na titulu...cccc
sory za off topic al brate sto ovdje lupaju.....
pa prije b igrao u bilo kojoj ligi nego nasoj a pogotovo u prosjecnim klubovima...onako ispod 8 mjesta. :o
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jun 2009, 01:51

Hoce li bit ista vise? Mora sto prije nac klub Spaha. Ipak je kapiten.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 jun 2009, 02:04

Sramota je da nas kapiten nema kluba. :x

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jun 2009, 02:08

Ma naci ce on klub, tu nema dvojbe. Samo je pitanje dana ili mozda sata. Vidjecemo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 24 jun 2009, 02:27

johnnyHZ je napisao/la:dobro ba ...nemoj vise majke ti...u ZELJU ....idete na titulu...cccc
sory za off topic al brate sto ovdje lupaju.....
pa prije b igrao u bilo kojoj ligi nego nasoj a pogotovo u prosjecnim klubovima...onako ispod 8 mjesta. :o
pa ti malo vise da pratis spahice je bio vrlo blizu poptisa za zelju u polusezoni sto to sad nebi...ali razumijem ja vas ipak vam je zeljo maticni klub ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Zglavkar i 21 gost.