ti i Emir ne mozete nikako u isti kos.
Ti si za njega jedna mala maca,
i mozes samo da zines da ti u usta baca .
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cura mu je fina al' dobio je nogu,AgresivnoDjubre je napisao/la:@karlovacko
Dobar je on,kakvih ima
cuo sa cura mu je fina
Nista brate,to je za tebe
nemoj samo da te sjebe
Ima brate,dojim svaki dan
i mogu ti reci da sam njen fan
Nemoj brate toliko da je volis
kasnije ces na koljenima da je molis
Izgleda brate da je mnogo ruzankarlovacko je napisao/la:
Cura mu je fina al' dobio je nogu,
ja ga pitam sta je bilo,kaze ne znam poBogu.
nece mi nista biti ispusio sam ih mnogo,
jer to je moja finta i ja te volim drogo .
Doji ,doji zaboli te kita,
samo neka ona bude poslije sita.
Ma volim je brate i bit' ce nekad' moja,
samo joj se ne svidja kod' mene moj merak-djoja.
Mislis da je tvoj komentar ovdje bitan ? Svi sute i fora ti se nasao komentarisati.Nije mi ni bitno zabavit raju,bitno mi je sebe zabavit,a to i radim.Nemoj citati ili u najgorem slucaju napisi nam neki svoj hit.Lesnar je napisao/la:mislite li vi da ste smiješni i da zabavljate raju ????
mislim da jeste, a mislim i da je većini dosadno čitati ove vaše "moćne" stihove,stalno isti likovi pišu gluposti,fino se počne neka pjesma i vi odjednom "dex smrdis ruzna ti treba"... pustite i druge da sudjeluju i držite e nekakvog redaAgresivnoDjubre je napisao/la:Mislis da je tvoj komentar ovdje bitan ? Svi sute i fora ti se nasao komentarisati.Nije mi ni bitno zabavit raju,bitno mi je sebe zabavit,a to i radim.Nemoj citati ili u najgorem slucaju napisi nam neki svoj hit.Lesnar je napisao/la:mislite li vi da ste smiješni i da zabavljate raju ????
Pa gdje su ti drugi ,ja ih ne vidim ? Nemoj nam trolat temu,ako imas kakav stih napisi,ako nemas odbi i to je to.Lesnar je napisao/la:
mislim da jeste, a mislim i da je većini dosadno čitati ove vaše "moćne" stihove,stalno isti likovi pišu gluposti,fino se počne neka pjesma i vi odjednom "dex smrdis ruzna ti treba"... pustite i druge da sudjeluju i držite e nekakvog reda
možda bi i došli da mogu doć do riječiAgresivnoDjubre je napisao/la:Pa gdje su ti drugi ,ja ih ne vidim ? Nemoj nam trolat temu,ako imas kakav stih napisi,ako nemas odbi i to je to.Lesnar je napisao/la:
mislim da jeste, a mislim i da je većini dosadno čitati ove vaše "moćne" stihove,stalno isti likovi pišu gluposti,fino se počne neka pjesma i vi odjednom "dex smrdis ruzna ti treba"... pustite i druge da sudjeluju i držite e nekakvog reda
Nemoj pametovat.
Pa napisi ti neku pjesmu,vidis tema je HAJMO ZAJEDNO NAPISATI PJESMU,sta cu ja kad samo 3 covjeka pisu pjesmu.Vi da hocete vi bi se ubacili,nego ne cete,al bitno je pametovati i reci nekom kako da radi.Nemoj odgovarati na ovaj post,prijavi ga slobodno moderaciji.Lesnar je napisao/la:
možda bi i došli da mogu doć do riječi
vi nemojte trolat
E moj brate,ljubomora cuda cinikarlovacko je napisao/la:Kome ovo smetaju ove nase rime,
sta ti je ba kume,igramo se time.
Ako ti smeta prijavi nas Monologu,
nemoj nam ti solit' pamet poBogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.