hz033 je napisao/la:Nije forum za iznošenje nekih stvari, ali poprilično lupetate. O falsifikovanju nema govora, nije niko lud da se igra sa tim, ne budite djeca i ne lupetajte. U pitanju su neke pete stvari, zapravo način na koje Sarajevo prikupilo uredne papire, a Gracića sad to hebe, jer je lično urgirao kod nekih koji su mogli biti kočnica a ovi to na kraju ipak nisu bili. NIje mu jasno ko ga je lagano hebao preko noći. Malo jeste zakukuljeno ali samo mogu da vam kažem da papiri nisu falsifikovani. Jesam navijač ali negledam na ovo sa navijačke strane, a Gracić što je potkuhavao i pokušavao da povali nekog na kraju povalio samo svoju lovu.
Toliko
P.S. Mislite da se Nedić i kompanija nebi oglasili kad je Sarajevo dobilo licencu , no sikiriki, ostao je da laje samo kuhar svega ovoga

Zasto bi se Nedic i kompanija oglasavali ako su dobili svoju lovu,njih nije briga da li je sve to placeno do 31.marta,ako su dobili i u maju lovu,opet su dobili sta su trazili,odnosno sta im je dugovano.Zasto bi onda Nedic naknadno bilo sta oglasavao.Njegova strana je zadovoljena.Covjek je trazio svoju lovu,njega nije briga naknadno hoce li Sarajevo dobiti licencu.Bilo bi ga briga i oglasio bi se da nije dobio svoju lovu.
Nema problema,ako je tacno kao sto kazes,nego pitam se onda zasto je Gracic uopste podnio prijave i tuzio sve redom? Nema onda sanse da dobije. Kakav je to nacin na koji su se prikupili papiri,sta to nije bilo jasno celnicima fk Sarajevo u prvom slucaju kada su odbijeni pa nisu imali te neke dokumente.Sta se to tako naknadno skupljalo u dokumentaciji i na koji to nacin,a da je Gracic tu vidio svoju sansu,a fk Sarajevo ga uredno zaobislo.
Zasto nije forum za iznosenje nekih stvari,ovde ne pricamo o navijackim skupinama.U ovom slucaju ocigledno nesto nije jasno,zasto da nam ne razjasnis ako znas o cemu se radi,pa nece to niko moci iskoristiti u svoju svrhu.To je vec gotova stvar,nego pitam se zasto onda ponovo prica o licenciranju,zasto se pravi nova komisija ako je sve uredno,zasto se Gracic zali ako je sve uredno,zasto je pometnja u komitetu ako je sve uredno?
Samo jedno je sigurno,a to je da je Fk Sarajevo na terenu obezbijedilo bodovno da igra u evropi i to je to. Sva ova ostala prica je bespoentarna ako je sve u redu,ali dize se neka frka,price o tuzbama,o sastavljanju nove komisije koja ce opet nesto ispitivati itd itd.Ako lupamo,onda lupamo,ali daj nam onda objasni pa da ne lupamo vise,evo na pp,ako nije javno za foruma.Zanima me i to je sve.Jos jednom napominjem da sve ovo sto pisem nema veze sa fk Sarajevo,ovako bih pisao i za bilo koju drugu ekipu da je o rijec o toj nekoj ekipi,a da se provlace razne price.Znaci nemoj da mi zamjeris sto mi neke stvari nisu jasne i molim te da mi pojasnis.