Malaga C.F.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Sveti
Kontakt:

Re: Malaga C.F.

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2013, 22:49

Uljepšali su mi dan!
naprijed rejal

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 13 mar 2013, 22:52

Eh da je sad kako dobit Galatasaraya ili Parisa, sa njima bi imali najvece sanse. Kakav bi to spektakl bio u Malagi tih dana. Nesto slicno kao u Villarrealu 2006. kada ih je upravo Pellegrini vodio do polufinala gdje su ispali zbog promasenog penala.

Veliki podvig za Malagu kao klub, velika stvar za Malagu kao grad. Najveci uspjeh u povijesti kluba. U jednoj sezoni dobit Madrida, Zenita, Milana, napatit Barcu i Atletico, pa se plasirat u cetvrtfinale Lige prvaka. Nevjerovatno...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 mar 2013, 23:06

JohnLennon je napisao/la:Eh da je sad kako dobit Galatasaraya ili Parisa, sa njima bi imali najvece sanse.
To bi bilo malo previše, s obzirom na Real i United u 1/8 finala :roll: :mrgreen:

Inače fantastičan uspjeh za Malagu, iako su imali velikih problema sa vlasnikom, dugovanjima prema igračima itd, i sve su to prevazišli i izborili 1/4 finale 8-)
JohnLennon je napisao/la: Nesto slicno kao u Villarrealu 2006. kada ih je upravo Pellegrini vodio do polufinala gdje su ispali zbog promasenog penala.
I kasnije ispasti u Segundu, doduše ne pod palicom Inžinjera ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 mar 2013, 23:09

Malaga je prolaskom u grupnu fazu LP napravila vise nego sto su i oni najveci optimisti Malage ocekivali.
Evo ih sada u cetvrfinalu . Medju 8 najboljih ekipa na starom kontinentu .
Njihova velika prednost je to sto dvomec protiv bilo koje ekipe u cetvrfininalu mogu odigrati potpuno rastereceno ,bez pritiska, a tada je najlakse igrati . Dok s druge strane ,njihov protivnik ce biti pod moranjem da izbaci Malagu i tako opravda ulogu favorita . Dakle,Malaga mozda moze napraviti korak vise . Jos jednom sve cestitke Peleu koji je napravio ovako mocnu ekipicu . A i drago mi je sto je spanski klub prosao u cetvrfinale ,a da nije rijec o Realu i Barci . Grande Malaga !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 13 mar 2013, 23:19

Respect Malagi 8-) ....uprkos odlasku nekih bitnih igraca, Pelegrini ponavlja historiju kao sa Villarealom svojevremeno.
Malaga je po prvi put u LP, i odmah su došli do 1/4 finala :!: ...to nije mala stvar.

Banderas je ponosan na svoje sugrađane iz andaluzije :P

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 mar 2013, 23:20

Sta je sa kapitenom ? Nije igrao ovaj dvomec.

Antunes ga je zamjenio lavovski , treba tog momka pohvaliti.Prakticno je debitirao u prvom mecu sa Portom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 mar 2013, 23:22

cestitke malagi , spanci dominiraju 3/4 u cetvrtfinalu 8-)

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 13 mar 2013, 23:24

Cestitke Malagi
steta sto sljedece godine nece moci igrat u uefinim natjecanjima

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 mar 2013, 23:32

Pelle zaslužuje LP ;)

Malaga do finala 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 13 mar 2013, 23:32

Očekujem mali derbi u četvrtfinalu Malaga-Galatasaray pa da gledamo i jednog ''autsajdera'' u polufinalu.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 mar 2013, 23:34

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 mar 2013, 23:42

juznjak> je napisao/la: Grande Malaga !!!
8-) 8-)

Znači, dominacija.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 13 mar 2013, 23:58

Vandelanoitte je napisao/la:Očekujem mali derbi u četvrtfinalu Malaga-Galatasaray pa da gledamo i jednog ''autsajdera'' u polufinalu.
nije dobro kad su polufinala nezanimljiva (S04 prije 2 godine),neka izvuku Juve ili BVB pa ako ih produ su zasluzeno u polufinalu mislim da bi imali sanse

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 mar 2013, 00:13

Kako onaj Isco igra, boze sacuvaj.
Samo da ne ode iz Primere a male su sanse za to ako dodje ponuda iz Engleske od vecih klubova.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 mar 2013, 00:16

M4kaveli je napisao/la:Kako onaj Isco igra, boze sacuvaj.
Samo da ne ode iz Primere a male su sanse za to ako dodje ponuda iz Engleske od vecih klubova.
Novi Iniesta.Možda ima i više potencijala...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 mar 2013, 00:19

slika

Antonio Banderas dosao na Rosaledu gledati svoj tim. 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 14 mar 2013, 00:21

Treba nam zamena za Pirla, ako Verratti ne dodje onda Isco zelim ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 mar 2013, 00:22

LBJ MVP je napisao/la:
Ne postoji novi Iniesta jer se takvi igraci ( Zidane i on ) radjaju jednom u 50 godina.
Ali svakako da bi ga volio vidjeti u Barci zajedno sa Alcantarom za par godina. :D

@Andrej Isco je ofanzivni vezni ili krilo a Pirlo i Veratti centralni ili defanzivni veznjaci.
Dakle ne moze ih se bas porediti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 mar 2013, 00:26

M4kaveli je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Ne postoji novi Iniesta jer se takvi igraci ( Zidane i on ) radjaju jednom u 50 godina.
Ali svakako da bi ga volio vidjeti u Barci zajedno sa Alcantarom za par godina. :D

@Andrej Isco je ofanzivni vezni ili krilo a Pirlo i Veratti centralni ili defanzivni veznjaci.
Dakle ne moze ih se bas porediti ..
Zidane i Iniesta su se rodili u 12 godina :P
Vi još ozbiljno računate na Alcantaru?Ja bih Isca odmah volio gledati s Ozilom kako kombinuje.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 mar 2013, 00:27

Madre mia,koji su kreteni ovi u Valenciji :oops: :oops:
Ovakog su genijalca pustili,a dovode svake godine flopove i to samo takve.Iskreno se nadam da Isco nece napustiti Primeru,jer bi bilo fkt steta da ode na otok.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.