Malaga C.F.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- JohnLennon
- Kontakt:
Re: Malaga C.F.
Eh da je sad kako dobit Galatasaraya ili Parisa, sa njima bi imali najvece sanse. Kakav bi to spektakl bio u Malagi tih dana. Nesto slicno kao u Villarrealu 2006. kada ih je upravo Pellegrini vodio do polufinala gdje su ispali zbog promasenog penala.
Veliki podvig za Malagu kao klub, velika stvar za Malagu kao grad. Najveci uspjeh u povijesti kluba. U jednoj sezoni dobit Madrida, Zenita, Milana, napatit Barcu i Atletico, pa se plasirat u cetvrtfinale Lige prvaka. Nevjerovatno...
Veliki podvig za Malagu kao klub, velika stvar za Malagu kao grad. Najveci uspjeh u povijesti kluba. U jednoj sezoni dobit Madrida, Zenita, Milana, napatit Barcu i Atletico, pa se plasirat u cetvrtfinale Lige prvaka. Nevjerovatno...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To bi bilo malo previše, s obzirom na Real i United u 1/8 finalaJohnLennon je napisao/la:Eh da je sad kako dobit Galatasaraya ili Parisa, sa njima bi imali najvece sanse.

Inače fantastičan uspjeh za Malagu, iako su imali velikih problema sa vlasnikom, dugovanjima prema igračima itd, i sve su to prevazišli i izborili 1/4 finale

I kasnije ispasti u Segundu, doduše ne pod palicom InžinjeraJohnLennon je napisao/la: Nesto slicno kao u Villarrealu 2006. kada ih je upravo Pellegrini vodio do polufinala gdje su ispali zbog promasenog penala.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Malaga je prolaskom u grupnu fazu LP napravila vise nego sto su i oni najveci optimisti Malage ocekivali.
Evo ih sada u cetvrfinalu . Medju 8 najboljih ekipa na starom kontinentu .
Njihova velika prednost je to sto dvomec protiv bilo koje ekipe u cetvrfininalu mogu odigrati potpuno rastereceno ,bez pritiska, a tada je najlakse igrati . Dok s druge strane ,njihov protivnik ce biti pod moranjem da izbaci Malagu i tako opravda ulogu favorita . Dakle,Malaga mozda moze napraviti korak vise . Jos jednom sve cestitke Peleu koji je napravio ovako mocnu ekipicu . A i drago mi je sto je spanski klub prosao u cetvrfinale ,a da nije rijec o Realu i Barci . Grande Malaga !
Evo ih sada u cetvrfinalu . Medju 8 najboljih ekipa na starom kontinentu .
Njihova velika prednost je to sto dvomec protiv bilo koje ekipe u cetvrfininalu mogu odigrati potpuno rastereceno ,bez pritiska, a tada je najlakse igrati . Dok s druge strane ,njihov protivnik ce biti pod moranjem da izbaci Malagu i tako opravda ulogu favorita . Dakle,Malaga mozda moze napraviti korak vise . Jos jednom sve cestitke Peleu koji je napravio ovako mocnu ekipicu . A i drago mi je sto je spanski klub prosao u cetvrfinale ,a da nije rijec o Realu i Barci . Grande Malaga !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Respect Malagi
....uprkos odlasku nekih bitnih igraca, Pelegrini ponavlja historiju kao sa Villarealom svojevremeno.
Malaga je po prvi put u LP, i odmah su došli do 1/4 finala
...to nije mala stvar.
Banderas je ponosan na svoje sugrađane iz andaluzije

Malaga je po prvi put u LP, i odmah su došli do 1/4 finala

Banderas je ponosan na svoje sugrađane iz andaluzije

Sta je sa kapitenom ? Nije igrao ovaj dvomec.
Antunes ga je zamjenio lavovski , treba tog momka pohvaliti.Prakticno je debitirao u prvom mecu sa Portom.
Antunes ga je zamjenio lavovski , treba tog momka pohvaliti.Prakticno je debitirao u prvom mecu sa Portom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
cestitke malagi , spanci dominiraju 3/4 u cetvrtfinalu 

Cestitke Malagi
steta sto sljedece godine nece moci igrat u uefinim natjecanjima
steta sto sljedece godine nece moci igrat u uefinim natjecanjima
Pelle zaslužuje LP
Malaga do finala

Malaga do finala

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Očekujem mali derbi u četvrtfinalu Malaga-Galatasaray pa da gledamo i jednog ''autsajdera'' u polufinalu.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
juznjak> je napisao/la: Grande Malaga !!!

Znači, dominacija.
nije dobro kad su polufinala nezanimljiva (S04 prije 2 godine),neka izvuku Juve ili BVB pa ako ih produ su zasluzeno u polufinalu mislim da bi imali sanseVandelanoitte je napisao/la:Očekujem mali derbi u četvrtfinalu Malaga-Galatasaray pa da gledamo i jednog ''autsajdera'' u polufinalu.
Kako onaj Isco igra, boze sacuvaj.
Samo da ne ode iz Primere a male su sanse za to ako dodje ponuda iz Engleske od vecih klubova.
Samo da ne ode iz Primere a male su sanse za to ako dodje ponuda iz Engleske od vecih klubova.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Novi Iniesta.Možda ima i više potencijala...M4kaveli je napisao/la:Kako onaj Isco igra, boze sacuvaj.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JohnLennon
- Kontakt:

Antonio Banderas dosao na Rosaledu gledati svoj tim.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Treba nam zamena za Pirla, ako Verratti ne dodje onda Isco zelim 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne postoji novi Iniesta jer se takvi igraci ( Zidane i on ) radjaju jednom u 50 godina.LBJ MVP je napisao/la:Novi Iniesta.Možda ima i više potencijala...M4kaveli je napisao/la:Kako onaj Isco igra, boze sacuvaj.
Ali svakako da bi ga volio vidjeti u Barci zajedno sa Alcantarom za par godina.

@Andrej Isco je ofanzivni vezni ili krilo a Pirlo i Veratti centralni ili defanzivni veznjaci.
Dakle ne moze ih se bas porediti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Zidane i Iniesta su se rodili u 12 godinaM4kaveli je napisao/la:Ne postoji novi Iniesta jer se takvi igraci ( Zidane i on ) radjaju jednom u 50 godina.LBJ MVP je napisao/la:Novi Iniesta.Možda ima i više potencijala...M4kaveli je napisao/la:Kako onaj Isco igra, boze sacuvaj.
Ali svakako da bi ga volio vidjeti u Barci zajedno sa Alcantarom za par godina.
@Andrej Isco je ofanzivni vezni ili krilo a Pirlo i Veratti centralni ili defanzivni veznjaci.
Dakle ne moze ih se bas porediti ..

Vi još ozbiljno računate na Alcantaru?Ja bih Isca odmah volio gledati s Ozilom kako kombinuje.
Madre mia,koji su kreteni ovi u Valenciji
Ovakog su genijalca pustili,a dovode svake godine flopove i to samo takve.Iskreno se nadam da Isco nece napustiti Primeru,jer bi bilo fkt steta da ode na otok.

Ovakog su genijalca pustili,a dovode svake godine flopove i to samo takve.Iskreno se nadam da Isco nece napustiti Primeru,jer bi bilo fkt steta da ode na otok.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.