Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
satrojevo sigurno... borac je lose odigrao i podcjenio celika, dok su komsinice pustile da ih konobari ribaju sa 4 komada ili 6 ukupno... mi kad primimo toliko komada makar je protivnik i zatoliko jaci od nas, a ovo je komedija...BIHfan je napisao/la:Koja bruka za nas fudbal, ne znam ko nas vise obruka. Borac ili Sarajevo!!![]()
Ma ne znam šta bih ti rekao, šta je veća bruka. Nažalost mislim da nas prava bruka od Sarajeva tek čeka protiv Levskog, nekako mi najpametnije djeluje ne doći i prihvatiti službenih 3:0.GaziHusrevbeg je napisao/la:Manji sarajevski prvoligaš će barem proći u drugo pretkolo, tako da nas je na kraju ipak Borac više obrukao.
Sreća po sarajevo je ta što su oni levati na Koševu dobili crveni i tako olakšali "divovima" posao, inače bi im večeras bio tutanj kao i Borcu.
Pa Celik je prosaosonik24 je napisao/la:dosadasnji rezultati katastorfa, imam osjecaj da bi Celik il Olimpic napravili bolji rezultate...
I to bez pobjedemalta071 je napisao/la:Pa Celik je prosaosonik24 je napisao/la:dosadasnji rezultati katastorfa, imam osjecaj da bi Celik il Olimpic napravili bolji rezultate...
jos samo da tvoja malta prodje...malta071 je napisao/la:Pa Celik je prosaosonik24 je napisao/la:dosadasnji rezultati katastorfa, imam osjecaj da bi Celik il Olimpic napravili bolji rezultate...
Eh da smo pripreme odradili ko zna sta bi bilotm84 je napisao/la:jos samo da tvoja malta prodje...malta071 je napisao/la:Pa Celik je prosaosonik24 je napisao/la:dosadasnji rezultati katastorfa, imam osjecaj da bi Celik il Olimpic napravili bolji rezultate...***achtung ironie***
Hajde sto primite vec sto i ispadnetetm84 je napisao/la:satrojevo sigurno... borac je lose odigrao i podcjenio celika, dok su komsinice pustile da ih konobari ribaju sa 4 komada ili 6 ukupno... mi kad primimo toliko komada makar je protivnik i zatoliko jaci od nas, a ovo je komedija...BIHfan je napisao/la:Koja bruka za nas fudbal, ne znam ko nas vise obruka. Borac ili Sarajevo!!![]()
medjutim, tragedija za nas fudbal
Svi samo vide nase lose rezultate i toboze nas nekvalitet...Ok nije to nesto ni pretjerano kvalitetno,ali eto lige koje vaze za mnogo bolje od nase,takodje izgubise po svog predstavnika(SRB,SLO)STA CEMO SAD???gavran je napisao/la:ne kontam sto panicite:4 utakmice bez poraza;6 bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.