Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Zizu,
pisati je jedno a realnost drugo...
Sjetimo se Zidana ...
pisati je jedno a realnost drugo...
Sjetimo se Zidana ...
momak je odlican i kao covjek i kao igrac....lijepo je navijati i biti navijac BiH
@ahmicu, na šta misliš konkretno ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znam ja da je Zidane udario glavom Materazzija, no ni to se ne može opravdavati.
Koliko god da si veliki igrač, trebaš isto toliko da budeš velik u glavi, i da ne radiš ono što je uradio i Zuka na kraju krajeva.
Samo je sebi i svojoj ekipi učinio medvjeđu uslugu.
Koliko god da si veliki igrač, trebaš isto toliko da budeš velik u glavi, i da ne radiš ono što je uradio i Zuka na kraju krajeva.
Samo je sebi i svojoj ekipi učinio medvjeđu uslugu.
Cuj na sta mislim...
Pa lahko je reci iu stolice da je trebao ostat miran na sve ,teren je nesto drugo,tok utakmice i ko zna sta se desavalo u samoj utakmici i sta mu je rekao ili uradio..Svakako da je bolje da predje preko provokacije ,al jbg tesko je to...Oko za oko ,zub za zub
Pa lahko je reci iu stolice da je trebao ostat miran na sve ,teren je nesto drugo,tok utakmice i ko zna sta se desavalo u samoj utakmici i sta mu je rekao ili uradio..Svakako da je bolje da predje preko provokacije ,al jbg tesko je to...Oko za oko ,zub za zub
Glup potez, iako je naravno ovaj odglumio kao Brad Pitt. Nadat se da ga ovo nece kostat mjesto u ekipi kad odradi suspenziju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Stvarno, kao da ste juce poceli pratiti fudbal, a ne godinama.Ovakvih stvari ce biti uvijek, a i bilo ih je uvijek. Ovdje je Zukanovic samo uzvratio, jer i on je dobio udarac. Obojica ce biti kaznjena. Niko nebi na njegovom mjestu ostao smiren, nema te sanse. Lahko je pred monitorom pricati o nekoj moralnosti, manite se tog. Izadjite na teren, pa pustite da vas neko raspali glavom, ostacete svakako mirni, ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
sta bi mu tek uradio da se duze druzi sa spahom hejjjjjj
Kakva moralnost, ko o tome priča, pišemo o profesionalnosti svakog igrača, pameti.emir79 je napisao/la:o nekoj moralnosti
Evo je i on sam izjavio da nije to trebao uraditi
- Goalgetter
- Kontakt:
This is futbol k'o sto bi Mancini rekao
Naravno da nije ovo trebao uraditi, ali nije ni prvi, ni zadnji sto postupi ovako u ovakvim situacijama. Vecina nogometasa su takvi, jos kad protivnik dobaci jos koju uvredljivu provokaciju, jednostavno se desi ovo kao kod Zukanovica.
Naravno da nije ovo trebao uraditi, ali nije ni prvi, ni zadnji sto postupi ovako u ovakvim situacijama. Vecina nogometasa su takvi, jos kad protivnik dobaci jos koju uvredljivu provokaciju, jednostavno se desi ovo kao kod Zukanovica.
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Goalgetter
- Kontakt:
Yebes Chuck Norrisa, kad Emir Spahic udari Marka Marina pleskom pored sudije, a ovaj njemu dadne samo zuti karton
Jos je jace kad "najuri" Pjanica "hajde, hajde gore, gore, gore, hajde" I onda mu kaze opsovao mi mater...Goalgetter je napisao/la:![]()
Yebes Chuck Norrisa, kad Emir Spahic udari Marka Marina pleskom pored sudije, a ovaj njemu dadne samo zuti karton
A "marinko" problijedio kao "mejnik"
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
To je to, Spahic radi ovakve stvari, ali nekako uvijek prodje bez crvenog, barem za repku. Iskustvo valjda..Goalgetter je napisao/la:![]()
A i ovo je legendarno bilo:
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
dobit će sigurno lijepu kaznu da odradi,ko što je SPahić u Francuskoj 7-8 mečeva pauziro u zbog lakta..
Ma ne vjerujem da ce dobit bas 7-8 ali mislim da ce makar 3 , jbg i ovaj je na njega krenuo itd sve ce se to uzet u obzir.zgembo89 je napisao/la:dobit će sigurno lijepu kaznu da odradi,ko što je SPahić u Francuskoj 7-8 mečeva pauziro u zbog lakta..
Fenerbahce ozbiljno zagrizao izgleda.... 
Bilo bi lijepo kad bi Zukanović došao u Fenerbahče.Opet Fener trenutno ima trojicu reprezentativaca na poziciji stopera (Yoseph Yobo (Nigerija)- Bekir Irtegün, Egemen Korkmaz (Turska)).Znači od četiri stopera, trojica su reprezentativci.Ali ima još do prelaznog roka, sve je moguće.
Čitam na transfermarkt-u i navijači Fenera se nadaju da će Zukanović potpisati za njih, kažu da je jeftin, kvalitetan, a nije star.
Čitam na transfermarkt-u i navijači Fenera se nadaju da će Zukanović potpisati za njih, kažu da je jeftin, kvalitetan, a nije star.
DRUG NEBI TI PUNCA
Mislim da se svi trebamo zapitati koliko je realno da Gent pusti igrača kojega je tek potpisao, i igrača koji je postao jako bitan kotačić u njihovoj ekipi, i šta bi to moglo da natjera Gent da pusti Zukanovića ?
Pa mislim jedna dobra cifra koju je spreman / ako je spreman da izvali Fener, sve ove teorije bi naprosto bacila u vodu. Uglavnom, biće jako interesantno pratiti ljetni prelazni rok sa naglaskom na naše reprezentativce.
Pa mislim jedna dobra cifra koju je spreman / ako je spreman da izvali Fener, sve ove teorije bi naprosto bacila u vodu. Uglavnom, biće jako interesantno pratiti ljetni prelazni rok sa naglaskom na naše reprezentativce.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, hansbosna, klasik, Zglavkar i 41 gost.