tuga_sa_sjevera je napisao/la:Kolega don Ciro... nasmijavaš me!:)) Ti isti ko Adis Hadžić na OBN - televiziji : "Katanja"! Ne kaže se Katanja, već Katanija. Mislim, tog reportera kad slušam na OBN-u, i kad izgovara Katanja, naježim se!!!
čuj katanja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
tuga_sa_sjevera je napisao/la:Kolega don Ciro... nasmijavaš me!:)) Ti isti ko Adis Hadžić na OBN - televiziji : "Katanja"! Ne kaže se Katanja, već Katanija. Mislim, tog reportera kad slušam na OBN-u, i kad izgovara Katanja, naježim se!!!
Pa da, pobjegao u klub koji primi 6 komada u derbiju.don Ciro je napisao/la:Vidi vidi,nije covijek glup da ostaje u timu kojeg Inter zadnjih godina trpaA_d_0 je napisao/la:to mi je najjace...valjda sad kaka vidi gdje je otisao...neko_iz_mase je napisao/la:Sta bi mi da nije njega i njegovog strasnog realane bi se imali kome nasmijati
Kazu, u slijedecem el klasiku uvest ce pravilo,da Barsa mora u startu dobiti 3 crvena,da bi se utakmica mogla ravnopravno odvijati.
Al dzaba, uvijek ga nesto vuce na temu Milana. Mora da potajno navija za njih![]()
kako je bilo u zadjem derbiju
ev pogledaj kad ko i s kim dominirafabio je napisao/la:E Milane, Milane...Milanezo.malo da ti vratim film mi smo prvaci 2007g, 2-0 Madridu,3-3 Nou Camp.Prvaci 2008g,Nou Camp 0-1,Madrid 4-1...cuj vi se mijenjate sa Interom kad ste spojili npr 2 titule Calcio Lige..o kad je zadnja bila???
ggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cuj 7 godina Milan dominira
![]()
kad skim ko??
tony-mortale je napisao/la:ev pogledaj kad ko i s kim dominirafabio je napisao/la:E Milane, Milane...Milanezo.malo da ti vratim film mi smo prvaci 2007g, 2-0 Madridu,3-3 Nou Camp.Prvaci 2008g,Nou Camp 0-1,Madrid 4-1...cuj vi se mijenjate sa Interom kad ste spojili npr 2 titule Calcio Lige..o kad je zadnja bila???
ggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cuj 7 godina Milan dominira
![]()
kad skim ko??
![]()
ovo od prije par sedmica nema potrebe da stavljam tog se guženja još sjećaju u madridu
vode ljudi 1:0 - del pierotony-mortale je napisao/la:ma laganini 3 gola utrpamo u prvih 20 min. i onda rutinski, sa pola snage. sad dobiti ciriha da se i LP obezbjedi, a valjda i oni zebrasti noćas nešto naprave, mada sumnjam da mogu više od boda uzeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.