grgr je napisao/la:Veceras cu gledat Samarasa da vidim sta radi, bez obzira na sve tom liku svaka cast nema koga taj nije srusio.Njegova najveca je prednost sto covjek bukvalno moze igrat sve ! Visok je moze bit target man moze igrat na krilu moze se i vracat u odbranu , iznimno je brz . Ima odlicnu kontrolu lopte i stvarno nezz kako da igra u celticu , mislim ok je celtic al meni taj lik ima kvalitete za daleko bolji tim al ok. Ima tu i toga da on za reprezentaciju izgara na terenu i to je bitan faktor. Kako god ja mislim da nam je on daleko najveca prijetnja.Pogledat cu bas veceras protiv juventusa pa cu ostavit komentar o njegovoj igri...
To je zato što se on praktično jedino i uklapa u Celtic , gdje ti on dođe kao glavna zvijezda u napadu ... Čudan je on igrač zaista(u pozitivnom smislu) , sjajan u skoku , visok , iznimno brz i snažan , veoma se dobro gradi i zna "uletiti" protivničkom obrambenom igraču i uzet mu loptu (kao Vranješu u prošloj utakmici) , šut mu nije ništa posebno , ali ima dobru završnicu , ima i dobru kontrolu lopte , a i način na koji igra u reprezentaciji ga je naučio da dobro obavlja posao u defanzivi... tako da , na koju god poziciju da ga staviš uskratit ćeš ga za neku kvalitetu ... Dok u Celticu on ima mnogo slobode jer praktično nema mnogo konkurencije . Drukčije bi to bilo u drugim ekipama..