FK Mladost Velika Obarska
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: FK Mladost Velika Obarska
samo jos Avdukic drzi nulu.Cickoo je napisao/la:AJ MLADOOOST !!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
GOOOOOOOL 0:1
- SarajlijaTM
Cestitam,do zadnje sekunde srcano i bez respekta!
Tako samo treba nastaviti !SarajlijaTM je napisao/la:Cestitam,do zadnje sekunde srcano i bez respekta!
003871312
Čestitam nogometašima Mladosti pobjedu.Obarska je napisao/la:GOOOOOOOL 0:1
Nisam ni sumnjao da ćete pobjediti danas, čak sam i odigrao na vas u kladionici jer znam da uvijek dobro igrate protiv ovih manjih ekipa tipa Borac, Olimpic i slični. Čestitam vam na pobjedi i vidimo se na Grbavici za mjesec i nešto.
DRUG NEBI TI PUNCA
Fina kvotabagrcavi je napisao/la:Nisam ni sumnjao da ćete pobjediti danas, čak sam i odigrao na vas u kladionici jer znam da uvijek dobro igrate protiv ovih manjih ekipa tipa Borac, Olimpic i slični. Čestitam vam na pobjedi i vidimo se na Grbavici za mjesec i nešto.

Pozdrav za Manijake

003871312
Jevrić: Zrinjski je favorit, ali borit ćemo se
Fudbaleri Mladosti iz Velike Obarske će u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine igrati protiv Zrinjskog.Prvi susret igra se u Bijeljini, dok je revanš u Mostaru, a u momčadi iz Velike Obarske ulogu favorita su prepustili Zrinjskom.
"Nismo mogli dobiti laganu momčad u četvrtfinalu Kupa. Sve momčadi imaju svoje kvalitete, tako da prije izvlačenja nisam imao nekih posebnih želja", izjavio je trener Mladosti Dušan Jevrić.
"Zrinjski je favorit, no mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da prođemo dalje. Protiv Borca smo pokazali da možemo igrati i protiv onih najboljih, a ako zadržimo formu iz susreta u Banjoj Luci, onda je sve moguće", dodao je trener Mladosti.
Kakve 2 utakmice nas čekaju sledeće sedmice u Bijeljini.
Kup - Zrinjski, i u ligi Sarajevo, prije svega gostovanje Veležu koji je jako dobro krenuo u prvenstvu, i nakon toga vrlo važna utakmica protiv Rudara u Prijedoru, bitna za opstanak..
Veoma važne i teške utakmice.
Nek nam je Bog na pomoći
Fudbaleri Mladosti iz Velike Obarske će u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine igrati protiv Zrinjskog.Prvi susret igra se u Bijeljini, dok je revanš u Mostaru, a u momčadi iz Velike Obarske ulogu favorita su prepustili Zrinjskom.
"Nismo mogli dobiti laganu momčad u četvrtfinalu Kupa. Sve momčadi imaju svoje kvalitete, tako da prije izvlačenja nisam imao nekih posebnih želja", izjavio je trener Mladosti Dušan Jevrić.
"Zrinjski je favorit, no mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da prođemo dalje. Protiv Borca smo pokazali da možemo igrati i protiv onih najboljih, a ako zadržimo formu iz susreta u Banjoj Luci, onda je sve moguće", dodao je trener Mladosti.
Kup - Zrinjski, i u ligi Sarajevo, prije svega gostovanje Veležu koji je jako dobro krenuo u prvenstvu, i nakon toga vrlo važna utakmica protiv Rudara u Prijedoru, bitna za opstanak..
Nek nam je Bog na pomoći

003871312
Ma zato se ne bi trebali bezveze tošiti u kupu ,ubacite juniore da se ne mučiteCickoo je napisao/la:Jevrić: Zrinjski je favorit, ali borit ćemo se
Kup - Zrinjski, i u ligi Sarajevo, prije svega gostovanje Veležu koji je jako dobro krenuo u prvenstvu, i nakon toga
vrlo važna utakmica protiv Rudara u Prijedoru, bitna za opstanak..
Nek nam je Bog na pomoći

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ma zato se ne bi trebali bezveze tošiti u kupu ,ubacite juniore da se ne mučite
.Šala mala,neka pobjedi bolji.Pozz V. Obarskoj iz Mostara.[/quote]
Ovo isto kao da si napisao "neka pobjedi Zrinjski" haahh
Pozdrav za Mostar !

Ovo isto kao da si napisao "neka pobjedi Zrinjski" haahh
Pozdrav za Mostar !
003871312
Ovo isto kao da si napisao "neka pobjedi Zrinjski" haahhCickoo je napisao/la:Ma zato se ne bi trebali bezveze tošiti u kupu ,ubacite juniore da se ne mučite![]()
.Šala mala,neka pobjedi bolji.Pozz V. Obarskoj iz Mostara.
Pozdrav za Mostar ![/quote]
Cile dobra vam ova himna,pravo originalna -"Rakijom ih poji"

Mislim da vam sad zavidi dosta igrača nekih drugih klubova i ako vam nastavi trener sa ovom taktikom "osvježavanja" igrača slijedi vam najezda i moćićete napraviti dva tima za premijer lige.Ja mislim da je Arežina znao da kod vas postoji i ovaj način treniranja završio bi kod vas a ne u Olimpicu.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Semberci,prije svega da vas pozdravim i da vam kazem da mi je Mladost V.O simpaticna ekipa, i volio bih da ostanete u ligi. Ovi koji su malo bolje upoznati, ako mogu da napišu, ko finansira navedeni klub, kakvi su planovi sa izgradnjom stadiona itd..???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Alfa i omega kluba je SNSD-ovac Miroslav Milovanović a klub važi za jako uticajan u savezu RS-a.Trenutni kapacitet stadiona u Velikoj Obarskoj je 1500 sjedećih mjesta(PL zahtjeva mnm 3000).Stadion je otvoren 2011 god. utakmicom protiv Partizana (beogradskog) i spada u red ljepših i uređenijih u našoj zemlji ulaganja u stadion sledeca: tribine 120 000 ( ministarstvo sporta rs 90 000km, Bobar 30 000km ), uredjenje prilaza stadionu 20 000 km( sponzori finansirali ), teren 15 000 ( Grad Bijeljina finansirala), ograda i ostala infrastruktura 30 000 (sponzori finansirali ). Inace sponzori kluba su: Neskovic osiguranje ( vlasnik je iz Velike Obarske ), Semberija transport, Bobar grupa, Nova banka, sportske kladionice Admiral i Grand plus, kao i 15ak lokalnih privrednika porijeklom iz Velike Obarske. Takodje i afirmisani igraci rodom iz Velike Obarske kojima je Mladost i maticni klub ( braca Bajic i Bojan Markovic ) prema pricama mjestana takodje pomazu Mladost.Mladost je prosle sezone od Grada Bijeljine dobila oko 30000 KM dok je ostale pare dobila od sponzora Bobar grupacije,Neskovica itd.esprit24 je napisao/la:Semberci,prije svega da vas pozdravim i da vam kazem da mi je Mladost V.O simpaticna ekipa, i volio bih da ostanete u ligi. Ovi koji su malo bolje upoznati, ako mogu da napišu, ko finansira navedeni klub, kakvi su planovi sa izgradnjom stadiona itd..???
Što se tiče stadiona, planirano je proširenje već postojeće tribine koja ima oko 700 sjedećih mjesta, ali početak radova planiran je tek posle ove sezone, ukoliko Mladost ostane u PL. U planu je proširenje za jos nekih 2000 sjedećih mjesta i pomoćnom montažnom tribinom za gostojuće navijače.
003871312
Cile dobra vam ova himna,pravo originalna -"Rakijom ih poji"zrinja05 je napisao/la:Ovo isto kao da si napisao "neka pobjedi Zrinjski" haahhCickoo je napisao/la:Ma zato se ne bi trebali bezveze tošiti u kupu ,ubacite juniore da se ne mučite![]()
.Šala mala,neka pobjedi bolji.Pozz V. Obarskoj iz Mostara.
Pozdrav za Mostar !

Mislim da vam sad zavidi dosta igrača nekih drugih klubova i ako vam nastavi trener sa ovom taktikom "osvježavanja" igrača slijedi vam najezda i moćićete napraviti dva tima za premijer lige.Ja mislim da je Arežina znao da kod vas postoji i ovaj način treniranja završio bi kod vas a ne u Olimpicu.

Pa dobro, mora koji litar svaki igrač malo, nije lako igrati sa šampionima države, a seoski klub. Svaki igrač po koju litru prije utakmice, radi treme

003871312
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nema šta,pjesmica je prava seoska,domaća
Cool,guba

Cool,guba

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.