Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
lobi je je*** stavr narusi mir,narusi medjusobne odnose igraca,i igraca i trenera, takav lobi je uvalio bavcica u reprezentaciju ,Sarajevski Lobi ce nas kostat u svim sportovima svega,sarajlije nemojte ovo osobno shvatat pod sarajevskim lobijem podrazumjevam glavesinae koje su skoncetrisane u sarajevu i vrebaju saveze svih sportova a vecina ljudi u saveziam su podlozne svemu,koji kontroslisu glavne medije i imaju jak utacaj na izbor ljudi u saveze.
- legenda reala
- Kontakt:
Srbija trenutno igrački nije ništa jača od jedne Latvije koju svi podcjenjuju, ovakve ekipe kao Latvija,Finska koje igraju brzu košarku sa puno šuteva iz vana su uvijek pravile probleme mnogim ekipama kad imaju svoj danstole8455 je napisao/la: Izgubiti protiv jedne Latvije i vaditi se na jednoj Srbiji je zaista teško zamislivo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ko je gospodin/komentator koji na FTV-u prenosi utakmicu Spanija-Hrvatska? kakav odron u pm.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Srbija trenutno igrački nije ništa jača od jedne Latvije koju svi podcjenjuju, ovakve ekipe kao Latvija,Finska koje igraju brzu košarku sa puno šuteva iz vana su uvijek pravile probleme mnogim ekipama kad imaju svoj dan[/legenda reala je napisao/la:stole8455 je napisao/la: Izgubiti protiv jedne Latvije i vaditi se na jednoj Srbiji je zaista teško zamislivo.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: EP 2013 slovenija
Klever i Jul dominiraju!
Joj komentatorskog parmaka na FTV-u! 

Kakva strahoba Španije!
Ovo nije normalno, kakav protok lopte, odbrana i pogođeni šutevi :O
a za komentatore, mislio sam da nema gorih nego na našoj televiziji, ali evo okreni na HRT 2, gdje ja gledam, i slušaj
pa ne znaju ljudi gdje gone, nisu potrefili nijednog igrača do sad 

a za komentatore, mislio sam da nema gorih nego na našoj televiziji, ali evo okreni na HRT 2, gdje ja gledam, i slušaj

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Sutra dobijamo Srbiju 100%.... Zapamtite ovo.... Jesu bolji do nas, al' ce i Mirza sutra imati svoj tricaski dan, bas kao i nasa repka.... Nesto poput tekme sa Hrvatima na zadnjem EP.....
Za odbranu... Pa kako ce ti jedan neuhranjeni Kikanovic igrati odbranu.. Protiv iole jace ili brze 5petice on ispada kao da ga nema, a opet danas nam je bio ofanzivno najkonkretniji.... Najvise je pokusavao i trudio... Za dobru odbranu ce sutra biti Stipanovic zasluzan koji ce staviti u pocket Krstica.....
I sutra nece biti najaceg oruzja Srbije.. Picka Teodosica i Krstica, te Teovih trica.....
Za odbranu... Pa kako ce ti jedan neuhranjeni Kikanovic igrati odbranu.. Protiv iole jace ili brze 5petice on ispada kao da ga nema, a opet danas nam je bio ofanzivno najkonkretniji.... Najvise je pokusavao i trudio... Za dobru odbranu ce sutra biti Stipanovic zasluzan koji ce staviti u pocket Krstica.....
I sutra nece biti najaceg oruzja Srbije.. Picka Teodosica i Krstica, te Teovih trica.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
kakva katastrofa Hrvatske počevši od trenera i od igrača.... u napadu soliranja, obrana sramotna...
40+ ovo ide...
40+ ovo ide...
#SuningOUT
Re: EP 2013 slovenija
NEZALAGANJE je napisao/la:Klever i Jul dominiraju!![]()
![]()
Joj komentatorskog parmaka na FTV-u!
gledaj na hrt-u
Strašna prva četvrtina Makedonije i Crne Gore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šehovići zabili 14 poena u prvoj četvrtini protiv Makedonaca. S druge strane, Boško po običaju najefikasniji kod Makedonaca. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mnogo me zabrinulo ovo što gledam, sa kakvom lakoćom igraju obje ekipe... nayebali smo!Monolog je napisao/la:Šehovići zabili 14 poena u prvoj četvrtini protiv Makedonaca. S druge strane, Boško po običaju najefikasniji kod Makedonaca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma samo odigrati 2 overa (McCalebb i Wright) i riješen problem.
Vučević zasad dobio samo 5 minuta, a znamo kakav je bio u Orlandu.
Španci trenutno drže čas košarke, ali to je svakako bilo za očekivati.

Španci trenutno drže čas košarke, ali to je svakako bilo za očekivati.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ovaj nas komentator reket naziva balkonom,Llull cita kao Jul,Zoric sa 3 metra pogodi za dva poena,lik govori nista od trice nagazio je linijukokuz je napisao/la:Kakva strahoba Španije!![]()
a za komentatore, mislio sam da nema gorih nego na našoj televiziji, ali evo okreni na HRT 2, gdje ja gledam, i slušajpa ne znaju ljudi gdje gone, nisu potrefili nijednog igrača do sad

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jao ovog Makedonca, za 12 minuta čovjek je nabio četiri lične, da igra za nas razapeli bi ga ispred vječne vatre 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A antic je ocajan 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Gecevski ko usporeni snimak covjek samo statira pod kosem

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ubijaju ove NBA zvijezde_dreamer_ je napisao/la:A antic je ocajan

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
CG pametno igraju na BO ne dozvoljavaju mu lagane koseve iz konte nego ga fauliraju na vrijeme
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.