Danas gledam Velež-Zrinjski i nadam se porazu Zrinjskog,nažalost u istom su terminu :kafa:ali svakako cu povremeno baciti oko i na tu utakmicuCAZIN je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:07Rijetka greska na stranici pratim jos od prosle sezone nije se ovo nikako desavalo, danas u 17 ce ovo biti interesantnija utakmica nego Zepce Sana 7, planiras li je gledat?Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:00Pa vidim ja FB stranici oba kluba nema rezultata a ni prenosa na Youtubu,a to sve bude,barem kad igra Krajina.
Dakle ne treba baš tako gledati ovu stranicu sportdc,generalno i ne osvrcem se mnogo na nju,ali kako su objavili i ko je to uradio ovaj rezultat,nema logike![]()
Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
-
- Kontakt:
Re: Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
Gledaš li ženski rukomet? Ja ponekad.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:10Danas gledam Velež-Zrinjski i nadam se porazu Zrinjskog,nažalost u istom su terminu :kafa:ali svakako cu povremeno baciti oko i na tu utakmicuCAZIN je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:07Rijetka greska na stranici pratim jos od prosle sezone nije se ovo nikako desavalo, danas u 17 ce ovo biti interesantnija utakmica nego Zepce Sana 7, planiras li je gledat?Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:00
Pa vidim ja FB stranici oba kluba nema rezultata a ni prenosa na Youtubu,a to sve bude,barem kad igra Krajina.
Dakle ne treba baš tako gledati ovu stranicu sportdc,generalno i ne osvrcem se mnogo na nju,ali kako su objavili i ko je to uradio ovaj rezultat,nema logike![]()
-
- Kontakt:
Ne gledam ,gledao sam prije Svjetska prvenstva dok se prenosilo,sad slabo,nisam pratio nikad našu ligu.Bistrik je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:30Gledaš li ženski rukomet? Ja ponekad.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:10Danas gledam Velež-Zrinjski i nadam se porazu Zrinjskog,nažalost u istom su terminu :kafa:ali svakako cu povremeno baciti oko i na tu utakmicu
Jutros sam vidio na fb da dobro igra ŽRK Hadzici,gledao sam slike baš dobra dvorana,šteta sto nema kluba u muškoj konkurenciji
Ja sam gledao ŽRK Ilidža, jednom uživo, ponekad OŽRK Iskra (S).Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:04Ne gledam ,gledao sam prije Svjetska prvenstva dok se prenosilo,sad slabo,nisam pratio nikad našu ligu.Bistrik je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:30Gledaš li ženski rukomet? Ja ponekad.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:10
Danas gledam Velež-Zrinjski i nadam se porazu Zrinjskog,nažalost u istom su terminu :kafa:ali svakako cu povremeno baciti oko i na tu utakmicu
Jutros sam vidio na fb da dobro igra ŽRK Hadzici,gledao sam slike baš dobra dvorana,šteta sto nema kluba u muškoj konkurenciji
-
- Kontakt:
Bistrik je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:42Ja sam gledao ŽRK Ilidža, jednom uživo, ponekad OŽRK Iskra (S).Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:04Ne gledam ,gledao sam prije Svjetska prvenstva dok se prenosilo,sad slabo,nisam pratio nikad našu ligu.

-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/share/p/15KgPwnsTk/
Vrlo zanimljiva utakmica koja može odrediti putnika u PL.
Sretno Velež
Vrlo zanimljiva utakmica koja može odrediti putnika u PL.
Sretno Velež
-
- Kontakt:
Iskra nema šanse za PL?Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:57Nedovoljno sta znači,pa to znaci da u Visokom ce Bosna pobjediti 2+ gola .combe je napisao/la: ↑24 nov 2024, 10:14Sta znaci nedovoljna. Pa Bosna je Iskru dobila 3 razlike kuci. Je li to dovlljno za revans u Bugojnu. Bosna je i u Gradačcu vec u prvih 10 min. bila na konopcima i samo su je u igru vratili vece iskustvo par pojedinaca u odnosu na ekipu Gradačca.Postoji velika vjerovatnoca da između te tri ekipe svako svakog dobije kuci.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 08:04
Da u sustini pobjeda Gradačca ali nedovoljna.
Po meni ovo je mini pobjeda Visočke Bosne pred revanš,ali kao sto sam ovdje vec pisao,Iskra u Bugojnu ce riješiti koja od ove dvije ekipe ce igrati PL,uz naravno utakmicu u Visokom.
Inače sjajna atmosfera sinoc u Gradačcu,uzivao sam u online prenosu,šteta sto ne mogu obje ekipe igrati iduce sezone PL
I sta onda??? Moze se desiti da neko iscupa nesto u Bugojnu pa da utakmica u Visokom nema nikakav znacaj.
U svakom slucaju Gradacac na polusezoni mora dovesti jos dva dobra igraca i potuci se do kraja. Ipak mi imamo prednost, nesto branimo.
Vec sam pisao da su vrlo vazne utakmice obje ekipa u Bugojnu,da to može odrediti putnika u PL uz utakmicu u Visokom,i šta tu nije jasno?
I da,Iskra uz sav respekt,nema kvalitet da pobjedi Gradačac i Bosnu u Bugojnu,može mozda jednu ekipu ili eventualno neriješenu jednu.
Pa sta ja pricam vec da ova pobjeda od dva razlike ne mora znacit nista. Npr. otkine Iskra bod Bosni, Gradacac ih dobije u Bugojnu i gol razlika vise nema veze. Isto tako Gradacac je mogao dobit Bosnu 10 razlike a da odigra u Bugojnu rezultatski losije nego Bosna i dzaba ti tih 10 razlike.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:57Nedovoljno sta znači,pa to znaci da u Visokom ce Bosna pobjediti 2+ gola .combe je napisao/la: ↑24 nov 2024, 10:14Sta znaci nedovoljna. Pa Bosna je Iskru dobila 3 razlike kuci. Je li to dovlljno za revans u Bugojnu. Bosna je i u Gradačcu vec u prvih 10 min. bila na konopcima i samo su je u igru vratili vece iskustvo par pojedinaca u odnosu na ekipu Gradačca.Postoji velika vjerovatnoca da između te tri ekipe svako svakog dobije kuci.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 08:04
Da u sustini pobjeda Gradačca ali nedovoljna.
Po meni ovo je mini pobjeda Visočke Bosne pred revanš,ali kao sto sam ovdje vec pisao,Iskra u Bugojnu ce riješiti koja od ove dvije ekipe ce igrati PL,uz naravno utakmicu u Visokom.
Inače sjajna atmosfera sinoc u Gradačcu,uzivao sam u online prenosu,šteta sto ne mogu obje ekipe igrati iduce sezone PL
I sta onda??? Moze se desiti da neko iscupa nesto u Bugojnu pa da utakmica u Visokom nema nikakav znacaj.
U svakom slucaju Gradacac na polusezoni mora dovesti jos dva dobra igraca i potuci se do kraja. Ipak mi imamo prednost, nesto branimo.
Vec sam pisao da su vrlo vazne utakmice obje ekipa u Bugojnu,da to može odrediti putnika u PL uz utakmicu u Visokom,i šta tu nije jasno?
I da,Iskra uz sav respekt,nema kvalitet da pobjedi Gradačac i Bosnu u Bugojnu,može mozda jednu ekipu ili eventualno neriješenu jednu.
-
- Kontakt:
I ja tebi pricam,može Gradačac da izgubi u Bugojnu,pa da onda bude znacila utakmica u Visokomcombe je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:00Pa sta ja pricam vec da ova pobjeda od dva razlike ne mora znacit nista. Npr. otkine Iskra bod Bosni, Gradacac ih dobije u Bugojnu i gol razlika vise nema veze. Isto tako Gradacac je mogao dobit Bosnu 10 razlike a da odigra u Bugojnu rezultatski losije nego Bosna i dzaba ti tih 10 razlike.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:57Nedovoljno sta znači,pa to znaci da u Visokom ce Bosna pobjediti 2+ gola .combe je napisao/la: ↑24 nov 2024, 10:14
Sta znaci nedovoljna. Pa Bosna je Iskru dobila 3 razlike kuci. Je li to dovlljno za revans u Bugojnu. Bosna je i u Gradačcu vec u prvih 10 min. bila na konopcima i samo su je u igru vratili vece iskustvo par pojedinaca u odnosu na ekipu Gradačca.Postoji velika vjerovatnoca da između te tri ekipe svako svakog dobije kuci.

-
- Kontakt:
Ima ali minimalne 20%, 40-40 Gradačac i Bosna,ja tako gledamgigglessmoke je napisao/la: ↑24 nov 2024, 16:47Iskra nema šanse za PL?Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:57Nedovoljno sta znači,pa to znaci da u Visokom ce Bosna pobjediti 2+ gola .combe je napisao/la: ↑24 nov 2024, 10:14
Sta znaci nedovoljna. Pa Bosna je Iskru dobila 3 razlike kuci. Je li to dovlljno za revans u Bugojnu. Bosna je i u Gradačcu vec u prvih 10 min. bila na konopcima i samo su je u igru vratili vece iskustvo par pojedinaca u odnosu na ekipu Gradačca.Postoji velika vjerovatnoca da između te tri ekipe svako svakog dobije kuci.
-
- Kontakt:
@CAZIN sta sam ti rekao, raspad Krajine u prvom poluvremenu vec. Krajina 11-19 Celik, a istim rezultatom vodi i Zepce protiv Sane. Po svemu sudeci da je moja prognoza tacna
-
- Kontakt:
14:18 Velež-Zrinjski,tesko ce ovo Velež preokrenuti.
Zrinjski dosta pametnije igrao
Okrenuli su. A igra li Zlatko Kreso?Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:5714:18 Velež-Zrinjski,tesko ce ovo Velež preokrenuti.
-
- Kontakt:
Auhhh kakav preokret i kakvo slavlje igraca i navijača Veleža.
Svega je bilo u ovoj utakmici,nažalost prekida najviše.
Vrijedna pobjeda Veleža
Vrijedna pobjeda Veleža
-
- Kontakt:
Pratim utakmice online koliko mogu,ali previse bi bilo da znam igrače timovamag je napisao/la: ↑24 nov 2024, 19:16Okrenuli su. A igra li Zlatko Kreso?Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:5714:18 Velež-Zrinjski,tesko ce ovo Velež preokrenuti.

Izvini brate mislio sam da ce Krajina uspjeti kid kuce pobjeditgattuso1919 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:39@CAZIN sta sam ti rekao, raspad Krajine u prvom poluvremenu vec. Krajina 11-19 Celik, a istim rezultatom vodi i Zepce protiv Sane. Po svemu sudeci da je moja prognoza tacna
Znači na jugu Velež ili Zrinjski, Sloga ništa.
Velež sad ili nikada dovesti još dva kvalitetna beka i onda se mogu nadati PL, bez toga neće ićiAmirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 19:27Auhhh kakav preokret i kakvo slavlje igraca i navijača Veleža.
Vrijedna pobjeda Veleža
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zrinjski je u prvom poluvremenu pokazao da Velež ima slabosti,nisam mogao detaljno gledati utakmicu zbog košarke na TV-u,onda još mali milion prekida,ali je Zrinjski zaista ozbiljan protivnik.terra je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:40Velež sad ili nikada dovesti još dva kvalitetna beka i onda se mogu nadati PL, bez toga neće ićiAmirutah1988 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 19:27Auhhh kakav preokret i kakvo slavlje igraca i navijača Veleža.
Vrijedna pobjeda Veleža
Pobjeda jeste važna ali je minik)malna,ako bude isti omjer do uzvrata kod Zrinjskog,teško ce Velez uspjeti.
Iskreno,nadao sam se vecoj pobjedi,a kako je izgledalo u prvom poluvremenu,i ovo je dobro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.