Mislio sam da će biti lakše igrati centra, ali nevjerovatno koliko čovjek mora biti brz na picku. Inače 10.3 ppg i 6,3 rpg za rookie sezonu, koja još nije gotova!
NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K14
Jel' izabrao iko centra?
Mislio sam da će biti lakše igrati centra, ali nevjerovatno koliko čovjek mora biti brz na picku. Inače 10.3 ppg i 6,3 rpg za rookie sezonu, koja još nije gotova!
LUHG!
ne znam igrat nikako sa centrom, ne znam skokove kupit ..R.J.W.G. je napisao/la:Jel' izabrao iko centra?![]()
Vise skokova imam sa PG nego sa C ne znam zasto ahah
Ja samo suteve imam.
10.2 ppg,1rpg i 0.6 apg,igram PG/SG.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Druga sezona u Wizardsima, 26 ppg PG/SG
Izgubili finale istoka od Heata 4-3
Izgubili finale istoka od Heata 4-3
Prva sezona u Cavsima, još nije gotov regularni dio. Igram SG. Trenutno sam na prosjeku 23.2 ppg i 5.5 apg. 
Stidi se. Jos playa igras.Otelo je napisao/la:Ja samo suteve imam.
11.4 ppg
6.2 rpg
12.3 apg
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Prva sezona,negdje sam 25 utakmnica odigrao.Greivis je napisao/la:Stidi se. Jos playa igras.Otelo je napisao/la:Ja samo suteve imam.
11.4 ppg
6.2 rpg
12.3 apg
Al kad god nekom dodam on se zadribla i ne dobijem asistenciju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
36,5 ppg, 6 apg, 3 rpg

Slicna situacija je i kod mene. Vidis da malo poena imam jer sam los.
Zato i idem da asistiram, jer sem polaganja nista ne mogu da pogodim.
Zato i idem da asistiram, jer sem polaganja nista ne mogu da pogodim.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Na koliko vremena ti je postavljena cetvrtina ?
Ja u zadnjih 5 utakmnica nisam dao manje od 15 koseva
Prvo sam igrao u Jazzu pa zatrazio trade i presao u Rocketse.Tamo sam proigrao i u zadnjoj tekmi sam imao 19/5/5 :ugeek:
Ja u zadnjih 5 utakmnica nisam dao manje od 15 koseva
Prvo sam igrao u Jazzu pa zatrazio trade i presao u Rocketse.Tamo sam proigrao i u zadnjoj tekmi sam imao 19/5/5 :ugeek:
napucate mid-range sut, dodavanje, brzinu i polaganje, nista vise vam ne treba da postanete mvp, vjerujte mi, casna pionirska 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Na max.
Popravljam se i ja, a i sve vise minuta dobijam. Mislim da u zadnjih nekoliko utakmica ima triple double u prosjeku.
Popravljam se i ja, a i sve vise minuta dobijam. Mislim da u zadnjih nekoliko utakmica ima triple double u prosjeku.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa eto,imas i vise vremana 48min a ja 24
Gdje igras ?
Gdje igras ?
Sa Horfordom i Teagueom.
A jeste mi previse minuta. Necu stici niti jednu sezonu odigrati dok ne izadje 2K15, ali volim da je realno. Glupo mi na manje minuta igrati.
A jeste mi previse minuta. Necu stici niti jednu sezonu odigrati dok ne izadje 2K15, ali volim da je realno. Glupo mi na manje minuta igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Eh sad kad bih ja znao gdje oni igraju.......
Volim i ja kad je realno al nemam zivaca za igrat 30min po utakmnici

Volim i ja kad je realno al nemam zivaca za igrat 30min po utakmnici
Igram i ja na max minuta. Evo @lenbias vam je rekao sta trebate napucavati, ja sam uz ovo sto je on napisao, punio i 3pt. Sto se tice asistencija, kad tvoji skoce u odbrani, traži loptu i prensi je brzo. Uvijek ces imati barem svog jednog igraca za dodati loptu, ja barem tako punim asistencije.
@Otelo Hawksi su u pitanju.
@Otelo Hawksi su u pitanju.
6 minuta qtr, hall of fame težina..
206 cm, SG-SF, igram play off trenutno, u play offu prosjek 45.2 uz 5.6 spg, a regularni dio 25.2 ppg
206 cm, SG-SF, igram play off trenutno, u play offu prosjek 45.2 uz 5.6 spg, a regularni dio 25.2 ppg
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
6 min i hall of fame, u prvoj sezoni u regularnom djelu imo 16 ppg, a u play offu eksplodiro
Svaka tekma preko 30 poena stigli u finale istoka i jedva nas izbacio Heat
Sad druga sezona 26 ppg laganica
Svaka tekma preko 30 poena stigli u finale istoka i jedva nas izbacio Heat
Sad druga sezona 26 ppg laganica
Ja igram centra. Prva sezona, odigrao oko 30-tak utakmica, oko 12 poena, 7,6 skokova i 0,6 asistencijaR.J.W.G. je napisao/la:Jel' izabrao iko centra?![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Treca sezona u Sunsima. 19p, 11a, 6s, 54% iz igre, poslije nekih 20-ak utakmica.
Prosle sezone imao 24p, 8a i 4s, na 44%. Sad malo vise gledam saigrace.
Da mi je nekako doc na 8 skokova, al tesko. Skoro pa nemoguce.
Oba puta smo ispali u prvoj rundi od Oklahome. Barem da nisu Spursi u pitanju.
Prosle sezone imao 24p, 8a i 4s, na 44%. Sad malo vise gledam saigrace.
Da mi je nekako doc na 8 skokova, al tesko. Skoro pa nemoguce.
Oba puta smo ispali u prvoj rundi od Oklahome. Barem da nisu Spursi u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.