EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Kad su ono izvlacenja , jesu li ove hefte odma ?
18.10.Fordinjo je napisao/la:Kad su ono izvlacenja , jesu li ove hefte odma ?

U nedeljuFordinjo je napisao/la:Kad su ono izvlacenja , jesu li ove hefte odma ?
Nece Norveska pobjediti Italiju .Znaci moguci protivnici ako odemo u baraz su Norveska,Turska,Slovenija I Irska!
A jbmu valjda uspiju dobiti nekakoFidelis je napisao/la:Ako Azerbejdzan pobijedi Bugarsku 6:1 sigurno smo nosioci.pinoglavi je napisao/la:Kakve su šanse da budemo nosioci u baražu, ako prodjemo?![]()
![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Neidemostar_mo je napisao/la:smiješni su mi ovi što ne kopčaju , a ljudi im napišu 100 puta..
međutim, ima jedna stvar koja ni meni nije jasna ..ide li najbolja druga reprezentacija iz baraža na prvenstvo ? neko mi je rekao da ide u baražu najbolja drugoplasirana isto na EP jer sad u ovom prvom dijelu kvalifikacija ide najbolja treća ?
ne znam samo kako biraju najbolju drugu u baražu , možda po broju primljenih golova ?
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
Dobro,nas si stvarno a fiktivno si njihovKralj2907 je napisao/la:Nije susjed, domaci je...A I Mostar je Bosanski gradFidelis je napisao/la:Kralj pokusava trolati,vjerovatno se radi o nakom iskompleksiranom susjedu.
Mostar,ja brate,4-0-0

I nije ti Mostar bosanski grad nego herecegovacki.
Nosioci: BiH, Švedska, Ukrajina, Danska
Nenosioci: Irska, Norveška (vjerovatno), Turska (još vjerovatnije), Slovenija
A u nekoj luđoj kombinaciji i težem baražu:
Nosioci: BiH, Ukrajina, Hrvatska, Holandija
Nenosioci: Irska, Švedska, Danska, Slovenija
Jel' tako?
Nosioci: BiH, Ukrajina, Hrvatska, Holandija
Jel' tako?
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 12 okt 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tako je !FaraonTM je napisao/la:Nosioci: BiH, Švedska, Ukrajina, Danska
Nosioci: BiH, Ukrajina, Hrvatska, Holadnija
Jel' tako?
- Goalgetter
- Kontakt:
Offtopic.FaraonTM je napisao/la:Nosioci: BiH, Švedska, Ukrajina, Danska
Nosioci: BiH, Ukrajina, Hrvatska, Holadnija
Jel' tako?

A ja se izvinjavam sto sam Bosni pripisao veliki Hercegovacki grad. A Iz Bihaca sam brate, nisam ni po kojem osnovu njihov..Fidelis je napisao/la:Dobro,nas si stvarno a fiktivno si njihovKralj2907 je napisao/la:Nije susjed, domaci je...A I Mostar je Bosanski gradFidelis je napisao/la:Kralj pokusava trolati,vjerovatno se radi o nakom iskompleksiranom susjedu.
Mostar,ja brate,4-0-0![]()
I nije ti Mostar bosanski grad nego herecegovacki.

Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
Sreca pa ce Ukrajinci vjerovatno biti nosioci kao i mi, definitivno najnezgodnija ekipa u barazu.
This time next year we'll be millionaires.
Kralj2907 je napisao/la:Neidemostar_mo je napisao/la:smiješni su mi ovi što ne kopčaju , a ljudi im napišu 100 puta..
međutim, ima jedna stvar koja ni meni nije jasna ..ide li najbolja druga reprezentacija iz baraža na prvenstvo ? neko mi je rekao da ide u baražu najbolja drugoplasirana isto na EP jer sad u ovom prvom dijelu kvalifikacija ide najbolja treća ?
ne znam samo kako biraju najbolju drugu u baražu , možda po broju primljenih golova ?
nije moguće , ovaj što mi je rekao je čovjek iz fudbala ..punu kuću lopti ima ..razumije se ..mora ići najbolji drugoplasirani iz baraža direktno na EP da hebe rak raka..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Borba je između Belgije i Italije (barem sam tako pročitao na nekom portalu) a Belgija je u prednosti jer ako dobiju oni idu u prvi šešir a Talijani ostaju u drugomHeavensWonder je napisao/la:Mislim da ako Italija dobije Norvešku da će biti nosilac u grupi na Euru, ali nisam siguran. Njima isto treba pobjeda.

Jedino ga obje repke puše u slučaju da Holandija izbori EP e onda bi oni bili u prvom šeširu a Belgija i Italija u drugom

@bosna

@goalgetter
Izvinite, vidim da su teorije zavjere ontopic

Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 12 okt 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Francuska, 18 ekipa (prvoplasirane i drugoplasirane iz 9 grupa), najbolja trećeplasirana i četiri tima iz playoffa.mostar_mo je napisao/la:nije moguće , ovaj što mi je rekao je čovjek iz fudbala ..punu kuću lopti ima ..razumije se ..mora ići najbolji drugoplasirani iz baraža direktno na EP da hebe rak raka..
1 + 18 + 1 + 4 = 24
Idu prva i druga.mostar_mo je napisao/la:smiješni su mi ovi što ne kopčaju , a ljudi im napišu 100 puta..
Ovi ostali sedam igraju medjusobno kuci i u gostima. Zadnji u toj grupi ide kuci, ostalih 6 timova ide u baraz B.
Sve moze al Turska ne
bar ovaj put a kasnije Bujrum nije problem , mislim jedni drugima ne lezimo i to je to a sa ovim ostalima imamo realne sanse da se plasiramo na EP !

- Donnie Darko
- Kontakt:
jedva čekam onu ligu nacija za par godina i pomutnju ovdje
čak i na euru sad kako je 6 grupa 

soko je napisao/la:Idu prva i druga.mostar_mo je napisao/la:smiješni su mi ovi što ne kopčaju , a ljudi im napišu 100 puta..
Ovi ostali sedam igraju medjusobno kuci i u gostima. Zadnji u toj grupi ide kuci, ostalih 6 timova ide u baraz B.
a jebote jesu ga zakomplikovali ..

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo u baraž ako se Venera i Mars poklope i budu pod uglom od 90° nad Keplerom, koji se tagođer mora poklopit sa Jupiterom. Tako da svi zajedno grade - elipsu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.