Nova anketa pri vodstvu doticnogMonolog je napisao/la:To spašavaš Greivisa?Kawhi je napisao/la:Hoćete novu anketu?

Kad se prolongirao izbor za Ballon d'Or da Ribery ne bi slucajno osvojio,sto ovo treba cudit'

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nova anketa pri vodstvu doticnogMonolog je napisao/la:To spašavaš Greivisa?Kawhi je napisao/la:Hoćete novu anketu?
A je li to tebi stalo da osvojim, pa da se mozes na to pozivati kad te napadnem jer pises gluposti?Monolog je napisao/la:To spašavaš Greivisa?Kawhi je napisao/la:Hoćete novu anketu?
Da ne bude zabune, traje do 17:40 i 32 sekunde.Virtu4l je napisao/la:Čuj do 17:40
To su mogli samo navijači Arsenala da bi tebe izvukli. Oni imaju po 3-4 accounta u šteku.Greivis je napisao/la:Ne bi me cudilo da su neki vise puta glasali.
ma nije to u pitanju, nego ja sam misljenja da je raji bezveze glasati za nekog drugog osima vas dvojice, jer to gubi smisao, tj. nema nikakvog efekta sad glasat za nekog treceg, nego za tebe ili CautinhaGreivis je napisao/la:A je li to tebi stalo da osvojim, pa da se mozes na to pozivati kad te napadnem jer pises gluposti?Monolog je napisao/la:To spašavaš Greivisa?Kawhi je napisao/la:Hoćete novu anketu?![]()
Moram priznati da nisam znao da imam ovoliko "neprijatelja". Mada mislim da sada svi biraju samo izmedju nas dvojice. Ne bi me cudilo da su neki vise puta glasali.![]()
Steta sto se ne vidi ko je za koga glasao. Treba razmisliti o drugom sistemu glasanja za ubuduce.![]()
Je li kanta od pravog zlata?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.