Stari dobri dani, a vidi danasValencia je napisao/la:jer su sa njima bili u dobrim odnosima. Horde zla su bile u bratskim odnosima sa Lesinarima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Stari dobri dani, a vidi danasValencia je napisao/la:jer su sa njima bili u dobrim odnosima. Horde zla su bile u bratskim odnosima sa Lesinarima.
Ime nije preuzeto nego naslijeđeno.RođeniMostar je napisao/la:Ova ti je najjača dosad ! Debili nisu mogli smisliti nešto,nego preuzeli od drugog ime !Valencia je napisao/la:Pa Eagles jos uvijek postoji![]()
![]()
Sjecam se da su se pred pocetak rata Lesinari podjelili u dvi grupe, jer su okosnicu ekipe cinili Muslimani koji su ponekad znali tekbiratHOS je napisao/la:Stari dobri dani, a vidi danasValencia je napisao/la:jer su sa njima bili u dobrim odnosima. Horde zla su bile u bratskim odnosima sa Lesinarima.
.
Cekaj, hoces rec' da prijeratni Eagles sada navija za Zrinjski?Eagles je napisao/la:Ime nije preuzeto nego naslijeđeno.RođeniMostar je napisao/la:Ova ti je najjača dosad ! Debili nisu mogli smisliti nešto,nego preuzeli od drugog ime !Valencia je napisao/la:Pa Eagles jos uvijek postoji![]()
![]()
Hehe, ma zato jos uvjek je i uvjek je bila nasa tifo scena vrhValencia je napisao/la: Sjecam se da su se pred pocetak rata Lesinari podjelili u dvi grupe, jer su okosnicu ekipe cinili Muslimani koji su ponekad znali tekbirat![]()
.
Jedna od manjih grupa, ali jako jako nezgodna. Nije im vazno je l' ih ima 20 ili 200, oni ce trazit tucu, pa sa visestruko brojnijim protivnikom. Poznati su po tome da izbjegavaju pratnju murije na gostovanjima, jer zele da se sukobe sa protivnikom. Prosle godine je njih 20-ak upalo u klub navijaca Ultras Granata (Torino) i klepali se sa brojnijim protivnikom na njihovom terenu. Oni su mozda grupa koja se najhrabrije suprostavila policijskoj represiji, ali i oni polako padaju. Mnogo ih je dobilo zabrane, a dosta ih je i u zatvoru. Jedan njihov je dobio 3-4 godine zatvora kada je bacio topovski udar na navijace Juventusa u Torinu. Sve u svemu, ekipa za veliki respekt!!HOS je napisao/la:Inace, buraz zamolio bih te da mi napises tvoje misljenje o Sconvoltsima, po mom misljenju medju najorginalne grupe u ITA, nema ih puno vise nazalost ali su zato oni aktivni jos uvjek face.
Red Army je osnovan 1981.godine ! to što je ime mjenjano,mislim da ne bi trebalo utjecati na godinu osnivanja !Valencia je napisao/la:Ma dobro, ti si meni sada postavio tabelu iz 1985., a Red Army je osnovan 1986. Huliganstvo nije jedini kriterij kada se ocjenjuje kvaliteta neke grupe. Mozda te godine i jeste bili dobri, ali sve ukupno gledano, niste nikako bili bolji od Manijaka. Te Grobare u Beogradu je izbo Manijak, a oni su tada cesto isli jedni sa drugim na gostovanja, posebno kada su isli u BG ili ST. Manijacima (tacnije Joint Unionu) je pao trans u Beogradu od United Force. A taj belaj sto navodis da se desio u Tuzli, to je bilo kada ste izgubili titulu u zadnjem kolu. Narmalno je da ih odvalite poslije tekme, jer su vas pobjedili samo (uopste im bodovi nisu tebali) da bi Zvezda uzela titulu, jer su sa njima bili u dobrim odnosima. Horde zla su bile u bratskim odnosima sa Lesinarima
.
Jesu mi mrski,ali to može biti ! Oni su Ultras Mostar a u Italiji se skoro svaka grupa zove Ultras(i ime kluba ili grada) ! kao npr. Ultras Sampdoria !Semir_Sa je napisao/la:Joj ovi iz Zrinjskog su vanserijski. Stvarno su tuga. Cuj ime grupe ultras. Nidje veze. To ne moze oficijelno ime grupe biti nikako. I ja sam ultras, ali ultras Hordas. Place mi se kako su glupi. Stvarno nidje veze, i grupa i klub. Bez imalo tradicije i zara.
E jbg sad, pa na transparentima vam pise 1986. Na internet stranici vam je pisalo Red Army 1986. Crveni Sejtani i Red Army nisu isto. Ali dobro, nije to ni bitno previse...RođeniMostar je napisao/la:Red Army je osnovan 1981.godine ! to što je ime mjenjano,mislim da ne bi trebalo utjecati na godinu osnivanja !
Taj je meni se cini legendarni Fabio "Dragone", ili mozda grijesim. Nisam 100% siguran.Valencia je napisao/la: Jedna od manjih grupa, ali jako jako nezgodna. Nije im vazno je l' ih ima 20 ili 200, oni ce trazit tucu, pa sa visestruko brojnijim protivnikom. Poznati su po tome da izbjegavaju pratnju murije na gostovanjima, jer zele da se sukobe sa protivnikom. Prosle godine je njih 20-ak upalo u klub navijaca Ultras Granata (Torino) i klepali se sa brojnijim protivnikom na njihovom terenu. Oni su mozda grupa koja se najhrabrije suprostavila policijskoj represiji, ali i oni polako padaju. Mnogo ih je dobilo zabrane, a dosta ih je i u zatvoru. Jedan njihov je dobio 3-4 godine zatvora kada je bacio topovski udar na navijace Juventusa u Torinu. Sve u svemu, ekipa za veliki respekt!!
Gdje bola piše 1986 ? Piše 1981 !Valencia je napisao/la:E jbg sad, pa na transparentima vam pise 1986. Na internet stranici vam je pisalo Red Army 1986. Crveni Sejtani i Red Army nisu isto. Ali dobro, nije to ni bitno previse...RođeniMostar je napisao/la:Red Army je osnovan 1981.godine ! to što je ime mjenjano,mislim da ne bi trebalo utjecati na godinu osnivanja !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.