Dobro pitanje, ja vala nisam obraco paznju heheAga je napisao/la:Jesu li zamjenili dresove ?
16.06. Nigerija - Iran
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: 16.06. Nigerija - Iran
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jedna od najgorih utakmica na Mundijalu u svom istorijatu sigurno.
Bosna samo sebe moze da pobedi, pa da ne prodje u 1/8 finala.
Bosna samo sebe moze da pobedi, pa da ne prodje u 1/8 finala.
Nego sad pljackajte kladionicu, golgeter ce biti Argentinac, skakljivo reci bas koji - ali ovima ne gine petarda, i jednim i drugim. I Svica/Fra ce nadrljat protiv Argentine.
No, mi som trenutno zadnji u grupi - tako da se trebaju shvatiti ozbiljno Nigerijci, jer su oni kao sto neko napisa, slabija verzija Slovacke - dakle mogu nam pobrkati racune.
No, mi som trenutno zadnji u grupi - tako da se trebaju shvatiti ozbiljno Nigerijci, jer su oni kao sto neko napisa, slabija verzija Slovacke - dakle mogu nam pobrkati racune.
Koliko sam ja vidio nisu.terabajt je napisao/la:Dobro pitanje, ja vala nisam obraco paznju heheAga je napisao/la:Jesu li zamjenili dresove ?
Tužno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Paše nam i neriješeno protiv Nigerije,pobjeda gotovo sigurno donosi prolazak grupe
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Dobar osjećaj, Fantastičan rezultat nikad se više nisam obradovo jednom ovakvom rezultatu, a vala ni lošije utakmice odavno nisam gledoBelminM23 je napisao/la:Imam neki osjećaj da ce ovo biti prva nerješena utakmica na Mundijalu ili ako Njemci i Portugal završe nerješeno da će ovo biti prva utakmica koja završava 0:0. Što bi nam itekako godilo i imali bi lakši put do 1/8, ali ne treba se puno osvrtati na ovaj rezultat u ovoj utakmici. Idemo dobiti prvo Nigeriju pa onda i Iran.AjsKjub je napisao/la:0-0

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar, šta dobar, odličan rezultat. 
Sad samo sami sebe možemo izbacit, ove dvije anti-fudbalske ekipe možemo pobjedit i to lagano. Ne smiju igrači misliti da su prošli jer nisu, mora se ovo maksimalno skoncentrisanao odigrat.

Sad samo sami sebe možemo izbacit, ove dvije anti-fudbalske ekipe možemo pobjedit i to lagano. Ne smiju igrači misliti da su prošli jer nisu, mora se ovo maksimalno skoncentrisanao odigrat.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Slovačka je protiv nas taktički odigrala savršeno obje utakmice, ovi su taktički jedna od dvije nalošije reprezentacije koje smo do sada gledali na SP. Po kvalitetu su iznad Slovačke.Zenga je napisao/la:Nego sad pljackajte kladionicu, golgeter ce biti Argentinac, skakljivo reci bas koji - ali ovima ne gine petarda, i jednim i drugim. I Svica/Fra ce nadrljat protiv Argentine.
Ma kakav remi protiv Nigerije, ici na svih 6 bodova. Ako nismo u stanju ove ekipe dobiti, onda i ne zasluzujemo ici u osminu finala.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
MI drugacije ne znamo igrati. Sigurno cemo ici na svih 6 bodova pa sta Bog da..MP8 je napisao/la:Ma kakav remi protiv Nigerije, ici na svih 6 bodova. Ako nismo u stanju ove ekipe dobiti, onda i ne zasluzujemo ici u osminu finala.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- Principatus
- Kontakt:
Ovo nam sam vraca sreca koju nismo imali protiv Argentine. Svaka cast Iranu na srcanoj borbi, jer kvaliteta nemaju. Nigerija je dosta dezorganizovana reprezentacija.
No ne smijemo sad lagano upisati pobjede protiv ove dvije reprezentacije. U fudbalu je sve moguce. Valja i poslije ovih 90 minuta antifudbala i nasih ogromnih sansi da prodjemo dalje ostati hladan i ne podici se suvise. "lako cemo" nas moze itekako zahebati.
Protiv Nigerije nam treba pobjeda, iako i sa nerjesenim teoretski mozemo dalje, oni ne. To znaci Nigerija ce se otvoriti protiv nas i pokusati nesto ofanzivno. Samo pamet u glavu, pa cemo Nigeriju za rucak, a Irance za veceru. Isto tako mislim, da bi nas Nigerija mogla docekati sa dozom respekta zbog utakmice protiv Argentine, a zna se sta mi radimo sa takvim reprezentacijama.
No ne smijemo sad lagano upisati pobjede protiv ove dvije reprezentacije. U fudbalu je sve moguce. Valja i poslije ovih 90 minuta antifudbala i nasih ogromnih sansi da prodjemo dalje ostati hladan i ne podici se suvise. "lako cemo" nas moze itekako zahebati.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znaci citam iranske forume i ne vjerujem
oni su na sedmom nebu nakon ovog remija, i sigurni su u pobjedu protiv nas, cak su i zadovoljni svojom igrom.

Kako ces zakjluciti da su takticki slabi Iranci? Pa oni su iscupali maksimum iz ovoga, pa ljudi imaju samo jednog ozbiljnog profesionalca, Dejagaha u Fulhamu koji je ispao. Gotov cijela Iranska repka igra po divljim klubovima.DukeOfWellington je napisao/la:Slovačka je protiv nas taktički odigrala savršeno obje utakmice, ovi su taktički jedna od dvije nalošije reprezentacije koje smo do sada gledali na SP. Po kvalitetu su iznad Slovačke.
Slovacka ima Weissa, Skrtela i Hamsika - Nigerijci su tu negdje sa njima. Ne bitno uostalom, sada i sa remijem protiv Nigerije imamo relativno dobru sansu za prolaz, gdje nas ceka Svica/Fra - sa kojima se mozemo nositi.

-
- Kontakt:
De molim te linkove njihovih foruma da se smijem malo. 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
4 boda u dvije utakmice,čak i Argentina može x igrat sa Nigerijom i opet nam godi.
Trebaju nam 4 boda od dvije ekipe koje je grijeh nepobjedit.Vrata 1/8 su nam širom otvorena,naše je da zakoračimo.
I šta vele Iranci,jesul se čuvali za Argentinu,tj. odigrali slabije da ih podcijene?
Trebaju nam 4 boda od dvije ekipe koje je grijeh nepobjedit.Vrata 1/8 su nam širom otvorena,naše je da zakoračimo.
I šta vele Iranci,jesul se čuvali za Argentinu,tj. odigrali slabije da ih podcijene?
Nad tobom sunce najljepše sja
http://www.persianfootball.com/forums/s ... e-Baixada-(Curitiba" onclick="window.open(this.href);return false;)-16-06-2014/page35Hattrick10 je napisao/la:De molim te linkove njihovih foruma da se smijem malo.

100% upravu..ja i buraz smo se smijali kako je losa ova utakmica bila cak su se smijali i Lineker,Rio Ferdinand i Lennon (celticov trener) poslje tekme i kako je nivo fudbala bio bezveze.MP8 je napisao/la:Ma kakav remi protiv Nigerije, ici na svih 6 bodova. Ako nismo u stanju ove ekipe dobiti, onda i ne zasluzujemo ici u osminu finala.
Ovi sto pricaju za Slovacku nesto su zaboravli da tada nismo igrali Besica i Kolasinca, neznam ni ako je Mujdza igro i nismo imali zadnjeg veznog. Naravno svakoga treba postovati i ako BOG da idemo na 6bodova, smjesni su mi samo Nigerci i Iranci na portalima nekim kako smo mi bezveze za njih

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Pa covjece mi koji smo kvalitetnija ekipa vise respektujemo Irance i Nigerijce nego oni nas
Ali neka, ovo nama ide u prilog. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Kad se plasiramo u 1/8 Finala, napravicu 10 accounta na ovim forumima i trollati ih.MP8 je napisao/la:http://www.persianfootball.com/forums/s ... e-Baixada-(Curitiba" onclick="window.open(this.href);return false;)-16-06-2014/page35Hattrick10 je napisao/la:De molim te linkove njihovih foruma da se smijem malo.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.