Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Gojko Cimirot
E cuj izvikan 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
nauci se pisati imena BH reprezentativaca, nije Višča nego Višća...rammstein je napisao/la: izvini nogometni stučnjače, nisam te prepoznao... nek nam višča i ostali turski drugoligaski talenti od 27 godina nisu "Izvikani"
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
nije go.vno neg' se pas posr'ophily je napisao/la:nauci se pisati imena BH reprezentativaca, nije Višča nego Višća...rammstein je napisao/la: izvini nogometni stučnjače, nisam te prepoznao... nek nam višča i ostali turski drugoligaski talenti od 27 godina nisu "Izvikani"
Head je napisao/la:
Momak je sretan.
Zato je Zakarić ušao prije, dok se on čekir'o hahahahahha
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Po mom misljenju, nije iskoristio priliku. Ne ocekujem da ce upisati minute protiv Kipra.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma bio je dobar ali trava nije bila podsisana a i kisa je padalarammstein je napisao/la:izvini nogometni stučnjače, nisam te prepoznao... nek nam višča i ostali turski drugoligaski talenti od 27 godina nisu "Izvikani"bistrikboy je napisao/la:A da je TSS slucajno pod istim uslovima odigrao kao ovaj izvikanac bilo bi svakakvih komentaraBeyKopites je napisao/la:Ušao kad je sve već bilo gotovo, kad je kiša maximalno uništila teren i kad se nikom od suigrača više nije ni igrao fudbal.Stoga je naravno pokazao apsolutno ništa.
Više sreće mu želim u narednim utakmicama, na boljem terenu i u boljim uslovima za igru
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Re: Odg: Gojko Cimirot
Koliko god meni bio drag mišljenja sam da je mogao bolje iskoristiti nezainteresovanost ostalih saigrača pa da se malo više potrudi, kao što je to recimo Zakarić uradio.Batko je napisao/la:Po mom misljenju, nije iskoristio priliku. Ne ocekujem da ce upisati minute protiv Kipra.
Ja vjerujem da će Sušić na njega računati u budućnosti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nekad ranije sam pisao da je Cimirot dobar igrac,te da ce reprezentacija sa Besicem,Zoloticem i njm,dugorocno rijesiti pitanje zadnje vezne linije. I dalje mislim da je dobar igrac,medjutim,u posljednjih nekoliko utakmica,sa nesto jacim protivnicima,isplivale su njegove slabosti zbog kojih ne moze igrati na visokom nivou na pozicijizadnjeg veznog.
Elementarni uvjet da budes dobar DM je duel igra.Zadnji vezni nema izbora kad je duel u pitanju.On ga mora dobiti,bukvalno milom ili silom.Milom je dobio jako malo duela,silom ni jedan.On je u posljednje tri utakmice izgubio duela vise nego mu je dozvoljeno za cijelu sezonu. Fizicka limitiranost nece mu dozvoliti ozbiljnu igru na ovoj poziciji.
Elementarni uvjet da budes dobar DM je duel igra.Zadnji vezni nema izbora kad je duel u pitanju.On ga mora dobiti,bukvalno milom ili silom.Milom je dobio jako malo duela,silom ni jedan.On je u posljednje tri utakmice izgubio duela vise nego mu je dozvoljeno za cijelu sezonu. Fizicka limitiranost nece mu dozvoliti ozbiljnu igru na ovoj poziciji.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Realno buranija od igraca, ali su mi opet drazi ovi omladinci iz nase lige kao 18, 19, 20-ti igraci repke nego Visca, Vrsajevic, Hadzic koji nikad nisu nista pokazali, niti ce ikada.
Buranija koju je trazila Borusija m
gDJE STE STRUČNJACI KOJI STE NAKON 24 MINUTE po oranici i kiši u trenutcima kad se nikome nije igrao fudbal zakljucili da je cimirot buranija
sta onda reci za prcića koji je imao skoro negativan omjer tacnih dodavanja (a odigrao dosta dobro i igrao 90 min) ?
Gojkara nedaj se, gledat ce oni tebe iduce godine na Tv-u protiv mancesera , city-a itd
gDJE STE STRUČNJACI KOJI STE NAKON 24 MINUTE po oranici i kiši u trenutcima kad se nikome nije igrao fudbal zakljucili da je cimirot buranija
sta onda reci za prcića koji je imao skoro negativan omjer tacnih dodavanja (a odigrao dosta dobro i igrao 90 min) ?
Gojkara nedaj se, gledat ce oni tebe iduce godine na Tv-u protiv mancesera , city-a itd
mislis na Play Station-u?rammstein je napisao/la:Buranija koju je trazila Borusija m![]()
gDJE STE STRUČNJACI KOJI STE NAKON 24 MINUTE po oranici i kiši u trenutcima kad se nikome nije igrao fudbal zakljucili da je cimirot buranija![]()
sta onda reci za prcića koji je imao skoro negativan omjer tacnih dodavanja (a odigrao dosta dobro i igrao 90 min) ?![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
samo gledaj i uzivaj
vidim, nije vam lahko
vidim, nije vam lahko
- tuzlak1987
- Kontakt:
Njegova filozofija je dodaj prvom do sebe
Rizik u igri 0
Mada nije ni Besic nesto drugo, ovaj je mini Besic samo..
Mada nije ni Besic nesto drugo, ovaj je mini Besic samo..
Oj Boze dragi kad nakon 20 minuta u mrtvoj utakmici probaju nesto analizirat.
Vjerovatno nece bit moguce imat normalnu diskusiju o ovom momku dok ne napusti FK Sarajevo. Do tada ce sve bit na nivou prepucavanja izmedju nasih klubova.
A cuj ovoga za Besica. Besic je zadnji vezni koji je odlican sa loptom i cesto povuce naprijed ili prebaci igru na drugu stranu. Koje gluposti.
A cuj ovoga za Besica. Besic je zadnji vezni koji je odlican sa loptom i cesto povuce naprijed ili prebaci igru na drugu stranu. Koje gluposti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E cuj ovog Tuzlaka
znaci i Xavi je bezveze
nek tvoja ekipa ima igrace koji imaju rizik u igri,zato ste i bili u Feederalnoj ligi
Gojko je buducnost bh fudbala,kao i mnogi drugi.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
E vi takvi sto mislite da ja gledam na igrace zbog ekipe u kojoj igraju ste najgori. Neka skretanja sa teme samo bezvezna..Minjore je napisao/la:E cuj ovog Tuzlakaznaci i Xavi je bezveze
nek tvoja ekipa ima igrace koji imaju rizik u igri,zato ste i bili u Feederalnoj ligi
pa ja te pitam, jel cimirot bolji od prcića?tuzlak1987 je napisao/la:E vi takvi sto mislite da ja gledam na igrace zbog ekipe u kojoj igraju ste najgori. Neka skretanja sa teme samo bezvezna..Minjore je napisao/la:E cuj ovog Tuzlakaznaci i Xavi je bezveze
Druze ni ja ne navijam za klub gdje igra Cimirot,ali u modernom fudbalu uloga zadnjeg veznog je prenos lopte od stopera do centralnog veznog. A Besic i Cimirot to rade i vise nego dobro. Eto da ne skrecemo s teme.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987