Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Bez Ibre zijanili od Osijeka.
Furaju Nikolu zato što hoće da ga prodaju i to je sve, mašinerija...
Furaju Nikolu zato što hoće da ga prodaju i to je sve, mašinerija...
Ja koliko sam primjetio, a pratim i hrvatske forume, Kaleta uzdižu samo novinari, navijači se uglavnom šprdaju s njim.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Evo iskreno ...Reprezentaciju nepratim otkako smo izgubili u Srbiji to mi je zadnja tekma bila...ovo je sramota..ko vodi nasu REPREZENTACIJU ! ! ! ...meni je jos Ciro LOPOV!!! ljutili se neki ili ne ...makar dosao Brazil u Zenicu ili Sarajevo ja necu gledati sve dok ljudi iz saveza odu a mislim da cemo se nacekati i to dobro....Pratim Celik i taj klub mi je u srcu ....i kad gubi i kad vodi uvjek sam sa njim!!!!....a ne sa ovom NAPACENOM DRZAVOM!!!!...da neki nekazu evo ga mrzi BiH naprotiv volim BiH al nevolim ovaj nas mentalitet i ljude u BiH..SRAMOTA!!!!
A C A B !
a što Handanovića brate dragiemchoz je napisao/la:Šta rade mediji... koga boli qurac, treba nam 11 ratnika, meni žao za Handanovića i Jakupovića a pojaviće se već i neki golman kod nas...

Zato sto je i on iz BIH..I mogao je igrat za nas samo da su se ovi nasi hadalji ranije sjetili da ga zovu.sajko je napisao/la:a što Handanovića brate dragiemchoz je napisao/la:Šta rade mediji... koga boli qurac, treba nam 11 ratnika, meni žao za Handanovića i Jakupovića a pojaviće se već i neki golman kod nas...![]()
![]()
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
-
- Kontakt:
Pa brate dragi sta volis sumu zivotinje-tebe treba u zoloski vrt!!!!gluplji komentar jos niko nije napisao na sportsport.baEmir_ZENICA je napisao/la:Evo iskreno ...Reprezentaciju nepratim otkako smo izgubili u Srbiji to mi je zadnja tekma bila...ovo je sramota..ko vodi nasu REPREZENTACIJU ! ! ! ...meni je jos Ciro LOPOV!!! ljutili se neki ili ne ...makar dosao Brazil u Zenicu ili Sarajevo ja necu gledati sve dok ljudi iz saveza odu a mislim da cemo se nacekati i to dobro....Pratim Celik i taj klub mi je u srcu ....i kad gubi i kad vodi uvjek sam sa njim!!!!....a ne sa ovom NAPACENOM DRZAVOM!!!!...da neki nekazu evo ga mrzi BiH naprotiv volim BiH al nevolim ovaj nas mentalitet i ljude u BiH..SRAMOTA!!!!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
Pa ako ne pratis vise BIH reprezentaciju onda zasto pises na ovom forumu?Emir_ZENICA je napisao/la:Evo iskreno ...Reprezentaciju nepratim otkako smo izgubili u Srbiji to mi je zadnja tekma bila...ovo je sramota..ko vodi nasu REPREZENTACIJU ! ! ! ...meni je jos Ciro LOPOV!!! ljutili se neki ili ne ...makar dosao Brazil u Zenicu ili Sarajevo ja necu gledati sve dok ljudi iz saveza odu a mislim da cemo se nacekati i to dobro....Pratim Celik i taj klub mi je u srcu ....i kad gubi i kad vodi uvjek sam sa njim!!!!....a ne sa ovom NAPACENOM DRZAVOM!!!!...da neki nekazu evo ga mrzi BiH naprotiv volim BiH al nevolim ovaj nas mentalitet i ljude u BiH..SRAMOTA!!!!

zlatan je izvrstan fudbaler i ja mislim da mu je mjesto u prvoj postavi repke jer i dzeko je mnogo jaci kad mu drustvo pravi ovakav igrac,jer ne treba zaboraviti njegova tri gola hrvatskoj
ovo je smjesno sto si napisao htio ti to ili ne ti si dio ovoga sto ti nevolis i to je sramota a ne to sto si ti napiso...Emir_ZENICA je napisao/la:Evo iskreno ...Reprezentaciju nepratim otkako smo izgubili u Srbiji to mi je zadnja tekma bila...ovo je sramota..ko vodi nasu REPREZENTACIJU ! ! ! ...meni je jos Ciro LOPOV!!! ljutili se neki ili ne ...makar dosao Brazil u Zenicu ili Sarajevo ja necu gledati sve dok ljudi iz saveza odu a mislim da cemo se nacekati i to dobro....Pratim Celik i taj klub mi je u srcu ....i kad gubi i kad vodi uvjek sam sa njim!!!!....a ne sa ovom NAPACENOM DRZAVOM!!!!...da neki nekazu evo ga mrzi BiH naprotiv volim BiH al nevolim ovaj nas mentalitet i ljude u BiH..SRAMOTA!!!!
pandzu napali navijaci hajduka nakon vecerasnjeg poraza
hasagić
nadarević spahić papac
jahić rahimić salihović
misimovic stilic
dzeko ibišević
borbeno na sredini,ne primiti gol rano,a ova dvojice pakera ce gurnuti bar dvije dobre lopte ,a tesko da mozemo fuliti obje sanse.pa onda i neki prekidi(salihović ,misimović,stilić.).pa ako i to nista onda u 70.min ubaciti pjanića i muslimovića da malo promjene ritam.
on ce igrati,ovi dusmani su pri kraju
nadarević spahić papac

jahić rahimić salihović
misimovic stilic
dzeko ibišević
borbeno na sredini,ne primiti gol rano,a ova dvojice pakera ce gurnuti bar dvije dobre lopte ,a tesko da mozemo fuliti obje sanse.pa onda i neki prekidi(salihović ,misimović,stilić.).pa ako i to nista onda u 70.min ubaciti pjanića i muslimovića da malo promjene ritam.

ne volis ti sam sebezele je napisao/la:ovo je smjesno sto si napisao htio ti to ili ne ti si dio ovoga sto ti nevolis i to je sramota a ne to sto si ti napiso...Emir_ZENICA je napisao/la:Evo iskreno ...Reprezentaciju nepratim otkako smo izgubili u Srbiji to mi je zadnja tekma bila...ovo je sramota..ko vodi nasu REPREZENTACIJU ! ! ! ...meni je jos Ciro LOPOV!!! ljutili se neki ili ne ...makar dosao Brazil u Zenicu ili Sarajevo ja necu gledati sve dok ljudi iz saveza odu a mislim da cemo se nacekati i to dobro....Pratim Celik i taj klub mi je u srcu ....i kad gubi i kad vodi uvjek sam sa njim!!!!....a ne sa ovom NAPACENOM DRZAVOM!!!!...da neki nekazu evo ga mrzi BiH naprotiv volim BiH al nevolim ovaj nas mentalitet i ljude u BiH..SRAMOTA!!!!

- el-fighter
- Kontakt:
Načim igračima u susjednim ligama je preporuka da što prije bježe odatle. Oni su veliki igrači koji igraju u malim ligama i za male pare.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Eto oni bas zele da igraju u HNL-u i Superligi, zato odbijaju ponude velikih Evropskih klubovael-fighter je napisao/la:Načim igračima u susjednim ligama je preporuka da što prije bježe odatle. Oni su veliki igrači koji igraju u malim ligama i za male pare.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Stilic ni na klupu cestito nemoze sijesti a ti njega i to umijesto Ibricica,Jahic ce igrati na desnom beku samo u slucaju povrede Berberovice,drugacije neenzo je napisao/la:hasagić
nadarević spahić papac![]()
jahić rahimić salihović
misimovic stilic
dzeko ibišević

A sto se tice papca prije ce za nas Carlos Roberto zaigrati nego papac

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Džemica - mahalski igrač meni nikad ne bi igrao prije Jahića isto što mi ne bi Ibričić a ni Štilić igrao prije Pjanića. Pjanić pa Štila pa tek onda Ibro. To je moj izbor. A Papcu ja kapu skidam do poda zato što je jedini ostao karakter i čovjek i kada je rekao da neće da igra dok su ovi smradovi u foteljama on to i dokazuje. Svaka čast na ovim rezultatima repke i srce mi je puno, ali dokle će ovo trajati vidjet ćemo. Sa 100 puta kvalitetnijom repkom dok je bio i Barba mi nismo mogli dogurati do baraža a sa ovom ćemo haman. Nije to ni do Ćire toliko koliko forsiraju, nego se ne mogu više pare izvlačiti i igrači ucjenjivati da bi igrali kao što je moglo i odmah dođoše rezultati. Pa šta Vi mislite da je cijelom NSBiH drago zbog ovakvih rezultata? Nemojmo biti smješni, onaj Iljo krme voli kockaste i njih bodri, isto kao što će i onaj drugi četo prije se radovati uspjesima srbije. Ni trećina ljudi u NSBiH se ne raduje jer je i većina balija tamo samo zbog para, boli njih qrac za repku i rezultate nego daj da se oni namire dovoljno za sva svoja pokoljenja buduća.harishp je napisao/la:Stilic ni na klupu cestito nemoze sijesti a ti njega i to umijesto Ibricica,Jahic ce igrati na desnom beku samo u slucaju povrede Berberovice,drugacije neenzo je napisao/la:hasagić
nadarević spahić papac![]()
jahić rahimić salihović
misimovic stilic
dzeko ibišević
![]()
A sto se tice papca prije ce za nas Carlos Roberto zaigrati nego papac
Raspisa se ja i raspizdi bezze, point is : Svaka čast Saša, za mene si ljudina iako bih ja svim srcem volio te ponovo vidjeti u "najdražem" dresu!!!
p.s. naš "kapiten" Spahić je najveća gnjida i prodana duša, ubijeđen sam da sutra kada bi igrali odlučujuću tekmu za SP i neko mu ponudi pare, da bi nas prodao! siguran sam u to!!! A ne mogu ništa reći za njegovu igru i zalaganje na terenu, samo ubijeđen sam da je lik kao osoba FUJ 100%
Evo citam na sportin.ba kako protiv Omana sigurno nece igrati Ibisevic, Bajramovic i Hasagic. Upitan je i nastup Berberovica.

meni je najvise zao nasih igraca koji zaglave u hrvatskoj ligi, ovi im ne daju da odu a oni naivni potpisuju ugovore
na 5 god,, nadam se da ce ibricic i pandza napokon otici iz hnl-a gdje je glavni igrac neki kalinic koji ne zna gola dati
na 5 god,, nadam se da ce ibricic i pandza napokon otici iz hnl-a gdje je glavni igrac neki kalinic koji ne zna gola dati
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Zec če sigurno napustit Šibenik .. Nadam se da ode iz Hnl ..
Pandža poslije ovog što su ga napali isto mislim da če napustit Hajduk ..
Za Ibru neznam .. Jer covjek neče da ide .. Al ako bude kakva dobra ponuda nadam se da če iz Hnl ..
Dobro bi bilo da odu u Bundesliga
Za Ibru neznam .. Jer covjek neče da ide .. Al ako bude kakva dobra ponuda nadam se da če iz Hnl ..

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
onaj ibricic nije normalan, umjesto da napravi carijeru on se uzivio u hajduku, po meni on moze biti nas najbolji igrac ako bude znao sta radiMentalitaUltras je napisao/la:Zec če sigurno napustit Šibenik .. Nadam se da ode iz Hnl ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.