Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
Ja ne bi imao nista protiv da tako pocnemo, e sad da li ce Meša odma stavit neisprobanog igraca, ne vjerujem.. moguce da i ovakav Medunjanin pocne utakmicu sto nikako ne bi volio.
This time next year we'll be millionaires.
I ja to kontam. Neznam moze li Medunjanin i potrcati sad uopste. Do neki dan se placko po moru i sunco na plazi.zgembo89 je napisao/la:On bi trebo ciniti taj trokut sa Besicem i Pjanicem uz dodatke Lulica i Viscu sa strana ja mislim da trece opcije nema jer je MEdunjanin van forme,a njega je obicno koristio Mesa..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
I ja i to vec protiv Belgije.soccerfan je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce ovaj momak biti pravo pojacanje za nas.Gabon je napisao/la:
![]()
![]()
ne treseMoggi je napisao/la:trese se begu mjesto najsexy igraca u timu
#Salihović
Odlican sut za novi poziv !
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dobio čovjek 13 minuta, šta je trebao pokazat za to vrijeme? Al' zato pjevač dobio totalnu slobodu, sve prekide izvodi. Lagano mi idemo u neku stvar sa ovakvim potezima, da nema Džeke bili bi u rangu Moldavije, Azerbejdžana i sličnih simpatičnih reprezentacija.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Davno si trebo dobit poziv
odma se vidi da nisi dzabe Bundesliga ! Prefinjena ljevaka,dobra tehnika,pregled igre
... Dr.DDr. za svena ,halida i neke druge.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Bravo momce!!! Jos uvijek se drzim svog- mislim da je upravo Mario x factor koji nam nedostajao u repki!! Kud ne ude ona lopta!!!
Dzaba ti sto igras u Bundes LIgi kad ne igras za Sturm pa cak i Seria B ima prednost prije Bundes LIge makar iz postovanja jer je dugo cekao dozvolu da igra za nas trebao je uci prije ove druge dvojice ali eto Bazdarevic ima svoje neke zamisli u glavi koje ce ga odvesti u historiju kao i SUsica..
Ne upratih mu to pred kraj može li neko reći ukratko ? Je li to imao šuti neki ? Proigravanje?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
zgembo89 je napisao/la:Dzaba ti sto igras u Bundes LIgi kad ne igras za Sturm pa cak i Seria B ima prednost prije Bundes LIge makar iz postovanja jer je dugo cekao dozvolu da igra za nas trebao je uci prije ove druge dvojice ali eto Bazdarevic ima svoje neke zamisli u glavi koje ce ga odvesti u historiju kao i SUsica..
Pjanic izasao zbog povrede a Dzeko da ne dobije zuti koji bi ga kostao utakmice sa Velsom. Vrancic ili Hadzic kod 2-0 za nas? Kako bi ti rezonovao? Igrac koji je vec igrao od pocetka dvije utakmice u kvalifikacijama ili neko ko se tek pojavio? Jos su im i kvaliteti u pet deka.................
Odlican danas u ovih 10-tak minuta. Lakoca igranja. Igra u oba smjera. Odlicna dubinska lopta Djuricu koji je promasio dobru sansu. Dobar sut sa 25m po golu koji brani golman. Trebao je danas odigrati minimalno 45 min. Velika greska Mesina.
[youtube][/youtube]
Ima šlifa za "desetke" garantujem životom!
Ima šlifa za "desetke" garantujem životom!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
U pet deka Vrancic i hadzic
ovo postaje sve smijesnije
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nisam mogao vjerovati da je Mesa ubacio Hadzica umjesto Pjanica. Kada je Mire krenuo da izadje obradovao sam se sto cemo vidjeti Vrancica cijelo poluvrijeme, kad ono prc...Anel ulazi.
Ukoliko Medunjanin nastavi ovako (ne)igrati ubijedjen sam da ce Mario biti u pocetnih 11 protiv Velsa i Kipra.
Ukoliko Medunjanin nastavi ovako (ne)igrati ubijedjen sam da ce Mario biti u pocetnih 11 protiv Velsa i Kipra.
U pet ****.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ali kako momak simpatično priča, tipičan bosanski jezik nekoga ko je odrastao vani... 
Gdje to? Ja nisam nigdje našao nijedan klip da priča naš...DragonGirl je napisao/la:Ali kako momak simpatično priča, tipičan bosanski jezik nekoga ko je odrastao vani...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: f16, Goalgetter, RightBack, rimljanin90, signalidunapark i 74 gosta.