Prirodno mi je ridjasta pa je moram svaki 3ci dan farbati i kratiti.
To su muke nevidjene ,al imam pozitivnu reakciju kod zena tako da ...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma tu sam ja, al' ko da nisamBosniacum Lilium je napisao/la:Sta cu, predugo sam u Sarajevu. Cak od rodjenjaNail for Real je napisao/la:Ja sam mislio da si Sandzo, cuj kolegice mu govore kako ce izgledati...
![]()
![]()
Pa gdje si ti brate, nema te. Jesi jos tu?
Pa vidim da si odjednom nestao. Neka, tako i treba, akademsko uzdizanje je trenutni prioritet.Nail for Real je napisao/la:Ma tu sam ja, al' ko da nisamBosniacum Lilium je napisao/la: Sta cu, predugo sam u Sarajevu. Cak od rodjenja![]()
![]()
Pa gdje si ti brate, nema te. Jesi jos tu?. Haj javicu ti se nekad
-
Ja jesam nekad tamo 2000/01/02. godine. U crveno, kad se metal sviro. I dan danas ima par dlaka crvene izrastu, dal je ostalo u korijenu dlake, ne znam...HZ_ilidzaa je napisao/la:Imal ko da farba bradu ?![]()
Koju koristiš farbu za bradu ili ti ga koji proizvodHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal ko da farba bradu ?![]()
Farba za obrve(ima u frizerlandu) + hidrogen.Derdiyok je napisao/la:Koju koristiš farbu za bradu ili ti ga koji proizvodHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal ko da farba bradu ?![]()
To su muke nevidjene ,al imam pozitivnu reakciju kod zena tako da ...![]()
Kod mene smeđa a ne volim na sebi vidjeti smeđu boju nikako![]()
![]()
Ja sam neku farbu trebao da dobijem iz Dubaija al' ništa još, stand by
Ja balzam koristim , pravo dobra stvar.Monolog je napisao/la:Otišao do Frizerlanda da vidim cijene preparata za bradu i brkove. Il' se meni čini, il' su oni sad povoljniji nego prije?! Gledao sam Proraso pizdarije (ulje za bradu, balzam, šampon, vosak za brkove).
Nema veze, gotovo sad, osjedila i kosa i brada čekajući da odgovorišHZ_ilidzaa je napisao/la: Farba za obrve(ima u frizerlandu) + hidrogen.
Ostavis da odstoji 20-30min i na tusiranje.
Nemoj da ti se boja brade i obrva razlikuje![]()
Ja sam narucivao farbu za bradu sa ebaya i nije mi nesto.
Sa ovom gore kombinacijom sam puno zadovoljniji.
Brada ako ide preko usne onda se kupuje ulje odnosno vosak za styling, nikako sjeci.Neutral je napisao/la:Ti to ozbiljno?
Brkovi pošli ispod usne ići, pa sam ih skratio sa pro makazama, sada je normalno. Četvrta sedmica brade, peta ili šesta brkovima, do sada dosta dobro.