Joj naseg mentaliteta
jedan je insan napis´o da trebamo golmana i odma-nama svi se povedose za njim.
Pored tolikih problema traziti dodatni i to tamo gdje ga nema

nije potrebno.
Jaka odbrana cini golmana jakim.
Jedino mi nije cudno sto Rensinga vezete za Kana. Pacer jedan, pacer drugi.
Matori je imao srece sto je ispred sebe imao beton-odbranu, a vidjelo se kakav je kada nema te odbrane(Brazil)
Sad ce se neki buniti pa nabrajati titan, macka...(bilo je i onih koji su mu dobacivali banane) Jah, imao je i Piplica intervencija na kojim bi mu pozavidio i cuveni Lav, pa opet je pacer posto je znao primiti i sa p´o centra.
Dobar je Butko, medju trojicom u BL i neka ga jos godinu, dvije. Njemu Leman nebi skinuo onaj penal
Nas problem je veza!
Jos prosle sezone se znalo kako dobiti Bayern-zaustaviti Riberija.
Imao sam osjecaj da su njegovi cuvari imali jedan-jedini zadatak a to je da ga zaustave i uopste se nisu kocentrirali na utakmicu.Njega zaustaviti i dobijas utakmicu. Ko ce drugi dati loptu Klozi i Toniju? Lam? ne moze ni on i u odbrani i organizovati napad 90 minuta. Jadno je bilo gledati Tonija na 20 ili 25 metara od gola kako pokusava nesto s loptom
Kada su vec znali da ce zadrzati Tonija i dovesti Olica, zasto morase i Gomeza.
Za tih 30 miliona su mogli birati veznjaka
Hoce da igraju brzi fudbal?-ok, ne moraju plaho traziti, eno im C.Eduarda.
Da se ja pitam on bi meni preko puta Riberija ali bi im cesto mijenjao strane. Salihovic bi takodje pasao.
Altintopa da kutarisu?-budale! Njega bi u sredinu da uradi sto uradi Miske prethodne sezone u Volfsburgu.
Jedino vrijedno pojacanje im je onaj Timoscuk, al´ dzabe kada ce kod Hala u pocetnoj igrati "zemo"
Ostalo prosijati i to krupnim sitom pa neka ispadne 5, 6 il 7 igraca.
Ono sto su doveli, kojekakve pranjice, olice, harte..., sve g.ovnj.ivom motkom rastjerat´
Kobejagi hoce malog celzijevca

Kada su za viska igraca dali 30 mogu i za potrebnog dati 20 barem bi bila jaka ekipa.
Ali, ali, tu je Ullinator-serator da zasere
Joj Uli, stici ce te kalaja i samo me tahte na tvome ulazu za vjecna lovista mogu sprijeciti