nekako to vise nije tokksiroki je napisao/la:Skoro pa nevjerojatan podatakali osvrta na sutrašnji meč skoro pa i da ne postoji.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
nekako to vise nije tokksiroki je napisao/la:Skoro pa nevjerojatan podatakali osvrta na sutrašnji meč skoro pa i da ne postoji.
kksiroki je napisao/la:Skoro pa nevjerojatan podatakali osvrta na sutrašnji meč skoro pa i da ne postoji , ne znam kakav se strah uvukao u navijače (posebno KKB
) pa nema ni snage da se izrazi želja za pobjedom a kamoli da je netko najavi .
Utakmica koja će puno toga reći.
Dali je stvarno stanje snaga ono koje je bilo u NLB-u ili pak nešto drugo , jer ukoliko ŠB dobije sa više od 15 razlike mislim da teško tko može uzeti prvu poziciju prije doigravanja ,
imperativ je naravno na strani ŠB što nije dobro po nas ali mislim da ima dovoljno snage i iskustva da se utakmica dobije
naravno pobjeda je bitna ali nije baš nebitna ni koš razlika .
Termin tekme je užasno loš ali se opet nadam dobroj posjeti cca 2000-2500 ljudi iako me ne bi iznenadilo da bude manje .
Nama sad slijedi dvije jako važne tekme i ako obije dobijemo a k tome bude i solidna koš razlika u doigravanju nas čeka lakši protivnik što i neće biti nevažno , tekme se igraju svako tri dana pa će snaga biti od izuzetne važnosti .
Što se igračkog kadra tiče mi već dosta dugo (8-9 kola) rotiramo 10-11 igrača po tekmi i Velić sjajno raspoređuje potrušnju snage u ekipi . Što se KKB tiče imaju dosta dobru suradnju na relaciji Jovanović-Rakočević što se najbolje vidi u pick igri njih dvojice , skriveni adut KKB ima u Pašaliću kojeg se prepremalo cijeni koliko on da u onako malo minuta (uvijek pogađa otvoreni šut ili se možda meni tako čini ) , KKB jako malo rotira jer na klupi sjedi 3-4 klinca-igrača koji rijetko pređu 1 min u toku utakmice , to naravno dovodi do umora a još više će doći do izražaja u doigravanju .
Da zaključim nadam se pobjedi (a što bi drugo ) i to barem 10+ što bi smanjilo pritisak na ekipu u ostatku lige 6 .
Ja želim Bosnu svu sreću jer im je potrebna.Nadam se da nećemo igrati kao prošli put.šampioni je napisao/la:Evo samo da poželim našima sreću večeras, neću biti na tekmi, al nek im je sa srećom, i nadam se pobjedi!!!! Baš me znim koliko ce biti gledatelja???? SRETNO!"!!!
znam da nije tako,al se takva atmosfrea stvorila,opcenito u graduBarney Stinson je napisao/la:a dobro nije bas tako imp... je da smo realno bolji ali to je derbi... nisu oni toliko losi koliko je to izgledalo, imali su dosta problema ozljeda jovanovica, ivanovica im je sve uprskala... mi ako uđemo maksimalno u utakmicu mislim da imamo velike sanse za pobjedu, neka veca razlika je bonus...
Meni ova euforija malo smeta. Ako se itko sjeća svih sutuacija u kojima je Bosna daleko bolja izašla iz NLB-a, svih obećanja "dvokoraka", reklama na FTV s Bavčićem i Djedovićem, pozornica pred Skenderijom i svih situacija koje su završavale tako da 300 auta dočekuje Široki na Žovnici pa da se fešta do jutra onda bi to trebali biti mi.Imp je napisao/la:znam da nije tako,al se takva atmosfrea stvorila,opcenito u graduBarney Stinson je napisao/la:a dobro nije bas tako imp... je da smo realno bolji ali to je derbi... nisu oni toliko losi koliko je to izgledalo, imali su dosta problema ozljeda jovanovica, ivanovica im je sve uprskala... mi ako uđemo maksimalno u utakmicu mislim da imamo velike sanse za pobjedu, neka veca razlika je bonus...samo me strah da nam se to neobije o
glavi
Kako se niko od naših navijača nije javio da kaže da ćemo ih otresti 30 razlike.neno#4 je napisao/la:Sretan Veliki petak i sve najbolje.....
P.S. I naravno da izgubite![]()
![]()
![]()
jeipsa je napisao/la:nego Uskrs jel tako?
Nemam BHT ... mislio sam na netu ....Dabar je napisao/la:imaš na bht-u prijenos
Hvalabaggio je napisao/la:Ja želim Bosnu svu sreću jer im je potrebna.Nadam se da nećemo igrati kao prošli put.šampioni je napisao/la:Evo samo da poželim našima sreću večeras, neću biti na tekmi, al nek im je sa srećom, i nadam se pobjedi!!!! Baš me znim koliko ce biti gledatelja???? SRETNO!"!!!
Svima u Širokom iskrene čestitke povodom nastupajućih praznika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.