HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Imp
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Imp » 01 apr 2010, 21:43

kksiroki je napisao/la:Skoro pa nevjerojatan podatak :o ali osvrta na sutrašnji meč skoro pa i da ne postoji.
nekako to vise nije to :D ocekuje se lagana pobjeda,kao da se igra protiv zrinjskog 8-)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 01 apr 2010, 23:58

a dobro nije bas tako imp... je da smo realno bolji ali to je derbi... nisu oni toliko losi koliko je to izgledalo, imali su dosta problema ozljeda jovanovica, ivanovica im je sve uprskala... mi ako uđemo maksimalno u utakmicu mislim da imamo velike sanse za pobjedu, neka veca razlika je bonus...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 apr 2010, 01:56

kksiroki je napisao/la:Skoro pa nevjerojatan podatak :o ali osvrta na sutrašnji meč skoro pa i da ne postoji , ne znam kakav se strah uvukao u navijače (posebno KKB 8-) ) pa nema ni snage da se izrazi želja za pobjedom a kamoli da je netko najavi .
Utakmica koja će puno toga reći :?: .
Dali je stvarno stanje snaga ono koje je bilo u NLB-u ili pak nešto drugo , jer ukoliko ŠB dobije sa više od 15 razlike mislim da teško tko može uzeti prvu poziciju prije doigravanja ,
imperativ je naravno na strani ŠB što nije dobro po nas ali mislim da ima dovoljno snage i iskustva da se utakmica dobije
naravno pobjeda je bitna ali nije baš nebitna ni koš razlika .
Termin tekme je užasno loš ali se opet nadam dobroj posjeti cca 2000-2500 ljudi iako me ne bi iznenadilo da bude manje .
Nama sad slijedi dvije jako važne tekme i ako obije dobijemo a k tome bude i solidna koš razlika u doigravanju nas čeka lakši protivnik što i neće biti nevažno , tekme se igraju svako tri dana pa će snaga biti od izuzetne važnosti .
Što se igračkog kadra tiče mi već dosta dugo (8-9 kola) rotiramo 10-11 igrača po tekmi i Velić sjajno raspoređuje potrušnju snage u ekipi . Što se KKB tiče imaju dosta dobru suradnju na relaciji Jovanović-Rakočević što se najbolje vidi u pick igri njih dvojice , skriveni adut KKB ima u Pašaliću kojeg se prepremalo cijeni koliko on da u onako malo minuta (uvijek pogađa otvoreni šut ili se možda meni tako čini ) , KKB jako malo rotira jer na klupi sjedi 3-4 klinca-igrača koji rijetko pređu 1 min u toku utakmice , to naravno dovodi do umora a još više će doći do izražaja u doigravanju .
Da zaključim nadam se pobjedi (a što bi drugo ) i to barem 10+ što bi smanjilo pritisak na ekipu u ostatku lige 6 .

evo moj prijatelju kada niko nece onda cu to ja da ucinim :D :D :D :D ....znas i sam da kojim slucajem dobije bosna da bi bila poplava komentara sutra......sto se same utakmice tice, dokle god je stembo u sastavu sirokog bosna tesko da ce da dobije dole...a plus ludi puljko je tu, protiv bosne na pecari kos mu je ko bazen :D :D :D .....na jedan ste jaci sigurno, nama ne igra jovanovic (opet)...ostajemo na muhici....feliksa ocekujem dosta na jedinici, da pokusa da zaustavi masona, ne da ga zaustavi nego da ga limitira sto je vise moguce...na dva stembo kod vas kod nas seha, mirza...bice tu klanja, mada je sinisa pravi suter....puljko ide na dva on i sinisa se mijenjaju naravno.....uglavnom tu je sada i longin pa bit ce vrlo zanimljivo vidjeti borbu na pozicijama tri.....mislim da smo na ovim pozicijama tu negdje.......kod nas ima jos bozo, kod vas mali ramljak ali sumnjam da ce on sutra nesto puno minuta da dobije...na 4 kod vas colak i sime, mi samo na ludom minji, bozo ce morati i na cetiri......spralja ce sigurno opet da bude na svom nivou(a kada nije bio protiv bosne)......grgat i darko na 5 kod nas baja i zarko....vrlo ce da bude insteresantno da se vidi duel zarka i ivana....rakocevic je podigao formu na jedan veci nivo....odbrana i dalje steka, ali sasvim korektno igra.....nama kao sto rekoh ne igra sejo i zlaja....ali napokon trebaju da odigraju pravu utakmicu...da li ce to bas da bude na pecari, vidjet cemo....sve preko 10 za vas vam osigurava prvo mjesto na tabeli.....ali ako izgubite ja necu doci nista da pisem...iz razloga sto ste vi bili i vise nego korektni kada smo mi visili o koncu...ako dobijete cestitke i neka bolji pobijedi.....@kk siroki, spremaj se prijatelju ides sa nenom u Pariz :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 02 apr 2010, 10:13

sta rec za vecerasnju tekmu....Siroki favorit i to ne samo u ovoj tekmi al et ja se nekako opet nadam da ce Bosna dat sve od sebe da tekmu ucini neizvjesnom do samog kraja, a onda ko zna :)...ljudski se nadati al realno ne dajem neke velike sanse Bosni posebno jer se igra na Pecari, a sigurno ce bi prisutan i pritisak jer od zadnje 4 tekme sa Sirokim Bosna nije dobila nijednu....
I feel devotion!!

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 02 apr 2010, 10:36

Evo samo da poželim našima sreću večeras, neću biti na tekmi, al nek im je sa srećom, i nadam se pobjedi!!!! Baš me znim koliko ce biti gledatelja???? SRETNO!"!!!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 02 apr 2010, 11:13

šampioni je napisao/la:Evo samo da poželim našima sreću večeras, neću biti na tekmi, al nek im je sa srećom, i nadam se pobjedi!!!! Baš me znim koliko ce biti gledatelja???? SRETNO!"!!!
Ja želim Bosnu svu sreću jer im je potrebna.Nadam se da nećemo igrati kao prošli put.
Svima u Širokom iskrene čestitke povodom nastupajućih praznika!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 02 apr 2010, 12:04

PRIPAZI NA RJECNIK za sad samo opomena

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 02 apr 2010, 12:16

Barney Stinson je napisao/la:a dobro nije bas tako imp... je da smo realno bolji ali to je derbi... nisu oni toliko losi koliko je to izgledalo, imali su dosta problema ozljeda jovanovica, ivanovica im je sve uprskala... mi ako uđemo maksimalno u utakmicu mislim da imamo velike sanse za pobjedu, neka veca razlika je bonus...
znam da nije tako,al se takva atmosfrea stvorila,opcenito u gradu ;) samo me strah da nam se to neobije o :| glavi

blizupecare
Kontakt:

Post Postao/la blizupecare » 02 apr 2010, 13:09

Imp je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:a dobro nije bas tako imp... je da smo realno bolji ali to je derbi... nisu oni toliko losi koliko je to izgledalo, imali su dosta problema ozljeda jovanovica, ivanovica im je sve uprskala... mi ako uđemo maksimalno u utakmicu mislim da imamo velike sanse za pobjedu, neka veca razlika je bonus...
znam da nije tako,al se takva atmosfrea stvorila,opcenito u gradu ;) samo me strah da nam se to neobije o :| glavi
Meni ova euforija malo smeta. Ako se itko sjeća svih sutuacija u kojima je Bosna daleko bolja izašla iz NLB-a, svih obećanja "dvokoraka", reklama na FTV s Bavčićem i Djedovićem, pozornica pred Skenderijom i svih situacija koje su završavale tako da 300 auta dočekuje Široki na Žovnici pa da se fešta do jutra onda bi to trebali biti mi.

Liga 6 i play off natjecanje puno iznenađenja zato i je jedini ozbiljan sportski događaj u BiH i jedini "el classico".
Široki je cijelu godinu bolji ali nije Bosna toliko lošija da ne može složiti tri četiri dobre utakmice i sve zakomplicirati.

ali zato je valjda ovaj završetak BH lige nešto za što se u ŠB živi....jedna čekam 8 sati

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 apr 2010, 13:32

Sretan Veliki petak i sve najbolje.....

P.S. I naravno da izgubite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 apr 2010, 13:34

neno#4 je napisao/la:Sretan Veliki petak i sve najbolje.....

P.S. I naravno da izgubite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako se niko od naših navijača nije javio da kaže da ćemo ih otresti 30 razlike. :geek: :D
Neće ovo na dobro Širokobriježani. :)

p.s. sretni predstojeći praznici
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 02 apr 2010, 13:58

Veliki petak se ne čestita. ;)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 02 apr 2010, 14:29

nego Uskrs jel tako? :)
I feel devotion!!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 02 apr 2010, 15:01

ipsa je napisao/la:nego Uskrs jel tako? :)
je ;)

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 02 apr 2010, 15:40

Hocel' gdje bit' live stream za tekmu ... :?:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 apr 2010, 16:01

imaš na bht-u prijenos

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 02 apr 2010, 16:16

Dabar je napisao/la:imaš na bht-u prijenos
Nemam BHT ... mislio sam na netu .... :arrow:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 apr 2010, 16:20

baggio je napisao/la:
šampioni je napisao/la:Evo samo da poželim našima sreću večeras, neću biti na tekmi, al nek im je sa srećom, i nadam se pobjedi!!!! Baš me znim koliko ce biti gledatelja???? SRETNO!"!!!
Ja želim Bosnu svu sreću jer im je potrebna.Nadam se da nećemo igrati kao prošli put.
Svima u Širokom iskrene čestitke povodom nastupajućih praznika!
Hvala
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 apr 2010, 16:39

Hajd kad se vec zalite, ja cu reci da vas uzimamo veceras :D :D :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sretni nadolazeci praznici

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 apr 2010, 17:20

Pa, mislim da svi ocekuju veceras pobjedu Širokog, al to sigurno nece biti kao utakmice u NLB-u. Mislim, ne bih naravno imao nista protiv, al sumnjam. Doduse, kvalitetniji jesmo, ne treba bjezati od toga, ali ovo je ipak jedno drugo natjecanje i krecemo iznova, tako da sumnjam da je Bosna unaprijed svoje sanse minimalizirala ili vec upisala poraz. Ocekujem ipak dobru nasu predstavu i izrazeniju pobjedu, kako bi mogli smirenije u nastavak lige s potvrdom glavnog favorita za osvajanje iste.
Hvala na cestitkama, ostatak, koji idete, nasi il 'vasi', vidimo se na Pecari. ;P
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.