Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Nemoj da se provaljujes...Baho je preksinoć na svom fb profilu rekao da smo se plasirali na EP i to nakon sto smo u polufinalu bili bolji od S.Irske a u finalu od R.Irske.
Miralem pjanic, nakon sinošnje utakmice prekinute radi nestanka struje.
"Nemamo zrelu infrastrukturu . Mi smo osrednja elektrodistribucija, ako ćemo gledati realno. Ne možemo se boriti za prvo mjesto, druge elektrodistribucije su puno zrelije i spremnije od nas i to je razlog. Svaka pametna osoba koja se razumije u struju to vidi i prepoznat će da mi nažalost nismo zreli", rekao je razočarani Pjanić, javlja reporter portala ######.ba iz Zenice.
"Nemamo zrelu infrastrukturu . Mi smo osrednja elektrodistribucija, ako ćemo gledati realno. Ne možemo se boriti za prvo mjesto, druge elektrodistribucije su puno zrelije i spremnije od nas i to je razlog. Svaka pametna osoba koja se razumije u struju to vidi i prepoznat će da mi nažalost nismo zreli", rekao je razočarani Pjanić, javlja reporter portala ######.ba iz Zenice.
Sta ce biti sa sinocnje utakmice?Hocemo li ponovo igrati ili??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto pomjerili su opet datum navodno...
Sudzuka standardno ... za ostale bih da odgode povrede do poslije baraza ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
kad dijaspora pokusava humor, dobijes no sense of humor 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
De nam ispričaj koji vic Chapelle.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Yes, yes sigurno kompleksi na baustelce.
Daj sta si vise dosadan sa dijasporom i baustelom. Ismijavas ljude sto rade i zarade sebi pare. To kao u bosni niko ne radi takve poslove. Zivis u drzavi koja je po svemu u rangu afrike i smijes se drugima.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Kakav debil moras biti pa ismijavati ljude koji su od svog doma morali otici miljama daleko da bi prezivili.
S druge strane ti ljudi zive u uređenim sistemima i drzavama koje su 38x bolje za zivot od tvoje.
S druge strane ti ljudi zive u uređenim sistemima i drzavama koje su 38x bolje za zivot od tvoje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Momak ti si zaluto ovdje, ne? Odgovor je bio na racun da kao neko ima komplexe na dijasporu, sto je najveca glupost jer u dijaspori su vecinom baustelci. To ne znaci da ih neko ismijava, nego da malo ko ima komplexe prema bausteli. Nadam se da kontas.
A moj prvi komentar je bio u vezi nekog humora koji bi mozda bio smjesan na svedskom dok na bosanskom izgleda ponekad glupo.
Da u rangu je Afrike, i sta sad to kao treba ponavljati na svakoj stranici da bi kao glupi bosanac skonto da je neki baustelac pametniji od njega, uglavnom odakle ti znas gdje ja zivim?
Btw. Evo ti primjer iznad, PPK otiso na utkmicu Barce i misli da je skontao srz fudbalske igre.

Izvor?harixs je napisao/la: ↑01 apr 2020, 22:12Momak ti si zaluto ovdje, ne? Odgovor je bio na racun da kao neko ima komplexe na dijasporu, sto je najveca glupost jer u dijaspori su vecinom baustelci. To ne znaci da ih neko ismijava, nego da malo ko ima komplexe prema bausteli. Nadam se da kontas.
A moj prvi komentar je bio u vezi nekog humora koji bi mozda bio smjesan na svedskom dok na bosanskom izgleda ponekad glupo.
Da u rangu je Afrike, i sta sad to kao treba ponavljati na svakoj stranici da bi kao glupi bosanac skonto da je neki baustelac pametniji od njega, uglavnom odakle ti znas gdje ja zivim?
Btw. Evo ti primjer iznad, PPK otiso na utkmicu Barce i misli da je skontao srz fudbalske igre.![]()
Gledas ga momcino u ogledalu, mislim na izvor.
A to bi trebao tebi sad elaborirat? Evo sacekaj da odem na transfermarket ili Wikipediju pa da ti predocim u fakte. Tipicno dijasporsko pitanje.
Normalno, jer kada napišeš neko sranje poput toga da su dijasporci većinom bauštelci, onda je za očekivati da imaš neki izvor za takvu tvrdnju, a ne da samo sereš kao i obično.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.