Kad idu na robiju zna li se šta?
Bh. klubovi u Europi - 2021/22
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Neko ljubomoran neko bahat. Da pitamo onog dedu iz Stupčanice?
Doduše sad ste manji od makovog zrna. Još koji remi i da vidimo vaše pravo lice.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
bravo Velez,daleko najdrazi klub poslije Želje,a Mostar daleko najdrazi grad poslije Sarajeva,ove torotane sa svih strana sto u nedostatku sopstvenih uspijeha pokusavaju omalovaziti tudje ne treba komentarisat.
"I notorna je činjenica da za Sarajevo navijaju došljaci u Sarajevu. Da bi se brže asimilirali to je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka u grad u koji je došao,vecina sarajlija tradicijski navija za Želju"
Abdulah Sidran
Abdulah Sidran
Najčešći opis sinoćnje predstave je neozbiljnost fudbalera AEK-a, koji su sebe već vidjeli u trećem prektolu i prije dvomeča protiv Veleža.
Gazzetta.gr jutros donosi tekst pod naslovom: Loše, nesretno, nepravedno...
Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Zaboravih,temu bi valjalo preimenovat u Velez u evropi,ako Bog da da tako ostane i nakon slijedece utakmice.
"I notorna je činjenica da za Sarajevo navijaju došljaci u Sarajevu. Da bi se brže asimilirali to je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka u grad u koji je došao,vecina sarajlija tradicijski navija za Želju"
Abdulah Sidran
Abdulah Sidran
Care ne zanima me mali klub kao što je Velež najiskrenije. Samo sam realan po pitanju naših klubova. To nije nikakva ljubomora ili zavist, ništa Velež još nije ostvario, ako prođu AEK i Elfsborg moći će se o nekom uspjehu pričati. Ali naravno da je to navijačima klubova na bh.sceni veliki uspjeh jer na bolje nisu ni navikli. Šteta što će se ova euforija raspasti kad AEK uvali tricu u Atini.rishovski je napisao/la: ↑23 jul 2021, 03:14Ljudino,de malo popusti nas,ziv bio... Skontali smo vec odavno da ne volis Velež,to je sasvim ok... Al malo se zapitaj kakve ti imas probleme pa napadas i pises protiv kluba koji je pobijedio i pokusavas omalovazavat neciji uspjeh,nevazno koja je utakmica u pitanju ili kolo..
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Kakav Olympiacos, Paok itd…OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:55Najčešći opis sinoćnje predstave je neozbiljnost fudbalera AEK-a, koji su sebe već vidjeli u trećem prektolu i prije dvomeča protiv Veleža.
Gazzetta.gr jutros donosi tekst pod naslovom: Loše, nesretno, nepravedno...
Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno.
Mostarski Velež
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Shategabri
- Kontakt:
Ma hajd pustite ljude da se raduju.
Ko nas yebe što smo ispali.
Ko yebe Želju što se nije ni plasirao.
Borca što će (najvjerovatnije) ispasti.
Ko nas yebe što smo ispali.
Ko yebe Želju što se nije ni plasirao.
Borca što će (najvjerovatnije) ispasti.
Koševo Zapad
Gledaj švabe što se diči tuđim uspjesimaVettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:58Care ne zanima me mali klub kao što je Velež najiskrenije. Samo sam realan po pitanju naših klubova. To nije nikakva ljubomora ili zavist, ništa Velež još nije ostvario, ako prođu AEK i Elfsborg moći će se o nekom uspjehu pričati. Ali naravno da je to navijačima klubova na bh.sceni veliki uspjeh jer na bolje nisu ni navikli. Šteta što će se ova euforija raspasti kad AEK uvali tricu u Atini.rishovski je napisao/la: ↑23 jul 2021, 03:14Ljudino,de malo popusti nas,ziv bio... Skontali smo vec odavno da ne volis Velež,to je sasvim ok... Al malo se zapitaj kakve ti imas probleme pa napadas i pises protiv kluba koji je pobijedio i pokusavas omalovazavat neciji uspjeh,nevazno koja je utakmica u pitanju ili kolo..

Pa kad te ne zanima Velež,mali klub,nema potrebe da nam bilo sta objasnjavas ili pametuješ,a ti to upravo radis,jos od sinoc... To ne radi neko koga ne zanima Velež,kontradiktoran si ljudino...Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:58Care ne zanima me mali klub kao što je Velež najiskrenije. Samo sam realan po pitanju naših klubova. To nije nikakva ljubomora ili zavist, ništa Velež još nije ostvario, ako prođu AEK i Elfsborg moći će se o nekom uspjehu pričati. Ali naravno da je to navijačima klubova na bh.sceni veliki uspjeh jer na bolje nisu ni navikli. Šteta što će se ova euforija raspasti kad AEK uvali tricu u Atini.rishovski je napisao/la: ↑23 jul 2021, 03:14Ljudino,de malo popusti nas,ziv bio... Skontali smo vec odavno da ne volis Velež,to je sasvim ok... Al malo se zapitaj kakve ti imas probleme pa napadas i pises protiv kluba koji je pobijedio i pokusavas omalovazavat neciji uspjeh,nevazno koja je utakmica u pitanju ili kolo..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Care ti si jedan veliki šupak.Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:58Care ne zanima me mali klub kao što je Velež najiskrenije. Samo sam realan po pitanju naših klubova. To nije nikakva ljubomora ili zavist, ništa Velež još nije ostvario, ako prođu AEK i Elfsborg moći će se o nekom uspjehu pričati. Ali naravno da je to navijačima klubova na bh.sceni veliki uspjeh jer na bolje nisu ni navikli. Šteta što će se ova euforija raspasti kad AEK uvali tricu u Atini.rishovski je napisao/la: ↑23 jul 2021, 03:14Ljudino,de malo popusti nas,ziv bio... Skontali smo vec odavno da ne volis Velež,to je sasvim ok... Al malo se zapitaj kakve ti imas probleme pa napadas i pises protiv kluba koji je pobijedio i pokusavas omalovazavat neciji uspjeh,nevazno koja je utakmica u pitanju ili kolo..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Joj likova Bože sačuvaj. Digli se ko da su osvojili nešto. Okej sa finansijskog aspekta jeste uspjeh veliki. Ali rezultatski je to samo jedna obična pobjeda ako ne izbacite AEK. A sumnjam da će se to desiti. Zašto sam švabo i zašto odmah prozivke i uvrede? Ja nikoga nisam uvrijedio. Napišem što mislim i to ti je. Svako ima pravo da se raduje, čemu i kome god hoće. Ja se na vašem mjestu ne bih radovao jer slijedi prizemljenje. Onda će biti igrači lopovi prevaranti, ne trude se dovoljno, ovaj lopata onaj krampa, Dudić ubleha. I tako dalje. Tipično naški što bi se reklo. I nisam nigdje napisao da mrzim Velež, nemam nikakva osjećanja prema njima. Ali im svejedno želim sreću jer ne može neki grčki tim nama iz BiH biti draži od našeg kluba bez obzira iz kojeg je ko grada i za koga navija. Tako bar razumne osobe trebaju misliti. A vi uvrede ostavite za sebe. Ne blatite grad i klub svojim prostačkim navijačkim pristupom. Svako dobro.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
Vettel5 je napisao/la: ↑Rođeni rođeni u Grčkoj će bit plođeni.Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 11:21Joj likova Bože sačuvaj. Digli se ko da su osvojili nešto. Okej sa finansijskog aspekta jeste uspjeh veliki. Ali rezultatski je to samo jedna obična pobjeda ako ne izbacite AEK. A sumnjam da će se to desiti. Zašto sam švabo i zašto odmah prozivke i uvrede? Ja nikoga nisam uvrijedio. Napišem što mislim i to ti je. Svako ima pravo da se raduje, čemu i kome god hoće. Ja se na vašem mjestu ne bih radovao jer slijedi prizemljenje. Onda će biti igrači lopovi prevaranti, ne trude se dovoljno, ovaj lopata onaj krampa, Dudić ubleha. I tako dalje. Tipično naški što bi se reklo. I nisam nigdje napisao da mrzim Velež, nemam nikakva osjećanja prema njima. Ali im svejedno želim sreću jer ne može neki grčki tim nama iz BiH biti draži od našeg kluba bez obzira iz kojeg je ko grada i za koga navija. Tako bar razumne osobe trebaju misliti. A vi uvrede ostavite za sebe. Ne blatite grad i klub svojim prostačkim navijačkim pristupom. Svako dobro.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
E čuj on se ne bi radovao pobjedi 

-
- Kontakt:
Ma ko yebe ovog vettela i slicne, sinoc je sve receno bilo ko je bio na tribinama.. ispod mene dvojica navijaca Zelje i Sarajeva momci skacu i navijaju kao da su iz Mostara a ne Sarajeva.. 90min na nogama bili, pjevali, hvatali se za glavu
Zato Rodjeni uzivajte i ne obazirite se na ove debile sto umanjuju pobjedu sinoc, idemo dalje uz podrsku citave BiH
Zato Rodjeni uzivajte i ne obazirite se na ove debile sto umanjuju pobjedu sinoc, idemo dalje uz podrsku citave BiH

-
- Kontakt:
Hvala svima na čestitkama, uživanje je čitati postove od sinoć.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Shategabri
- Kontakt:
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 11:39Ma ko yebe ovog vettela i slicne, sinoc je sve receno bilo ko je bio na tribinama.. ispod mene dvojica navijaca Zelje i Sarajeva momci skacu i navijaju kao da su iz Mostara a ne Sarajeva.. 90min na nogama bili, pjevali, hvatali se za glavu
Zato Rodjeni uzivajte i ne obazirite se na ove debile sto umanjuju pobjedu sinoc, idemo dalje uz podrsku citave BiH![]()

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cuspajz, kogmagie46, Pablo11, riki46, Venom, Vorovus i 31 gost.