HŠK Zrinjski

SokolPravde

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la SokolPravde » 16 nov 2023, 23:22

zrinjamo je napisao/la:
16 nov 2023, 22:31
Nije mi jasno kako se Nemanji da da ga ovako omalovažavaju i muče. Prvo ga ne pozivaju, pa ga sada redovito zovu i u ovako raspalom sastavu ne dobija priliku. Evo debitirao je, vjerovatno čeka prvi gol, ali ga očito neće dočekati. Samo nam ga vrate izmrcvarenog i nezadovoljnog.
A za tribinu se nadam da je Ante neće graditi, sa terenom se pokazao. I ja imam informaciju da brzo ide natječaj.
Ako mislis na Vidacka Antu on ce i dobiti natjecaj a ja osobno njemu i njegovim nebi dao da mi kokošinjac zašaluju a ne tribinu na stadionu ...

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 nov 2023, 06:44

SokolPravde je napisao/la:
16 nov 2023, 23:22
zrinjamo je napisao/la:
Nije mi jasno kako se Nemanji da da ga ovako omalovažavaju i muče. Prvo ga ne pozivaju, pa ga sada redovito zovu i u ovako raspalom sastavu ne dobija priliku. Evo debitirao je, vjerovatno čeka prvi gol, ali ga očito neće dočekati. Samo nam ga vrate izmrcvarenog i nezadovoljnog.
A za tribinu se nadam da je Ante neće graditi, sa terenom se pokazao. I ja imam informaciju da brzo ide natječaj.
Ako mislis na Vidacka Antu on ce i dobiti natjecaj a ja osobno njemu i njegovim nebi dao da mi kokošinjac zašaluju a ne tribinu na stadionu ...
Naravno da mislim.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 17 nov 2023, 07:07

zrinjamo je napisao/la:
Nije da ga branim,nije teren lose uradjen i drenaza je odlicna.
Problem je trava koja nije sa istog mjesta kao u BL,Sarajevu i Vrapcicima.
Svaez nas lijepo zeznuo.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 nov 2023, 07:41

Antipolitika3 je napisao/la:
17 nov 2023, 07:07
zrinjamo je napisao/la:
Nije da ga branim,nije teren lose uradjen i drenaza je odlicna.
Problem je trava koja nije sa istog mjesta kao u BL,Sarajevu i Vrapcicima.
Svaez nas lijepo zeznuo.
Ima svačije tu. Realno njega je dosta. Pravi se prijatelj Kluba, a sve debelo naplati. Kako je vodio Klub trebalo mu je zabraniti ulazak na stadion, a ne davati da sve radi.
Drenaža je i predobra, jer je preširoke cijevi stavio. Očito i sa travom nešto nije ok, ispadaju busenovi kad klizaju igrači. Ono ispred golmana je otužno. Kad vidim travu u BL ili Vrapčićima srce me boli.

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 17 nov 2023, 08:00

Promark je radio zemljane radove i drenažni sustav. Drenaža zasad odlično funkcionira, dokaz je utakmica protiv TC.
Hranidbeni sloj je stigao iz Posavine, sa iste lokacije kao i na Vrapčićima, Koševu i Banja Luci. Isti nadzor je radio čovjek (firma) na svim stadionima.
Problem našeg terena je trava. Stigla je iz Grčke, i nije ista kao na gore navedenim stadionima.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 17 nov 2023, 09:38

DTzmu30 je napisao/la:
17 nov 2023, 08:00
Promark je radio zemljane radove i drenažni sustav. Drenaža zasad odlično funkcionira, dokaz je utakmica protiv TC.
Hranidbeni sloj je stigao iz Posavine, sa iste lokacije kao i na Vrapčićima, Koševu i Banja Luci. Isti nadzor je radio čovjek (firma) na svim stadionima.
Problem našeg terena je trava. Stigla je iz Grčke, i nije ista kao na gore navedenim stadionima.
Naša trava je Nizozemska :D :D , a ostali travnjaci su stigli iz Grčke . Klimatski uvijeti nisu isti i zato je mekanija trava a i prošivanje je urađeno losije jer ''nova'' trava ne moze da se probije i da ojaca sam travnjak .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 17 nov 2023, 10:13

Novi trener je tu vidit cemo sad na cemu smo 😁

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 nov 2023, 10:18

Jedini1905 je napisao/la:
17 nov 2023, 10:13
Tko je novi?

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 17 nov 2023, 10:33

Bila je dvojba A.Č. ili S.T. e sad koji je ostao ne znam ! Nadam se da nije ''rukometaš'' !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Sog94
Kontakt:

Post Postao/la Sog94 » 17 nov 2023, 10:34

zrinjamo je napisao/la:
17 nov 2023, 10:18
Jedini1905 je napisao/la:
17 nov 2023, 10:13
Tko je novi?
Stjepan Tomas

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 nov 2023, 10:38

Željko Kopić.

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 17 nov 2023, 10:52

Kakav Tomas,daj Bože da nije
Vazda sam govorio da je bezveze

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 17 nov 2023, 11:42

Tomas :urnebes: :urnebes: Nikad necemo naucit. Promjena cisto da se nesto promjeni bez ikakve logike...kakav bozji tomas. Pa covjek se prosipo gdje god bio.
Rendulicu izvini, ako te on zamjeni..nadam se da ces sto vise para uzet za raskid

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 17 nov 2023, 12:16

tutankamon1905 je napisao/la:
17 nov 2023, 11:42
Tomas :urnebes: :urnebes: Nikad necemo naucit. Promjena cisto da se nesto promjeni bez ikakve logike...kakav bozji tomas. Pa covjek se prosipo gdje god bio.
Rendulicu izvini, ako te on zamjeni..nadam se da ces sto vise para uzet za raskid
Taj Tomas nije nogdje 3 plaće u komadu sastavio ....ako je ovo istina u vezi njega treba cijelu upravu nabit nogom iz kluba mater im **** glupu sve su sjebali i nitko neće nizašto odgovarat ...

Sto se travnjaka tiče nesto nije urađeno dobro očito u Vrapcicima je kao bilijar kod nas ispred gola ko 97 -e kad su maslačci još nicali po travnjaku loše

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 nov 2023, 12:29

Ne znam. Probam dokučiti razloge smjene. Mislim da je Kruno, za razliku od Jakira, čovjek koji smatra da svatko treba raditi svoj dio posla i da nema šta sjedati sa Upravom tj. članovima, što je ok. Tvrdoglav je u svojim odlukama i forsiranju određenih igrača, npr. Ćanađija, Ćuže, raubanju Ćorluke, dok nekima nije dao ni priliku ili neki kontinuitet da vidimo mogu li. Peh sa ozljedama i bolestima stubova naše ekipe lani, Bareta i Slobe, ozljede Tića, kasno priključenje Ćuže i forsiranje Jukića u prvenstvu, koji je bez učinka. Valjda da se opravda za Europu. Zloma u 2 odličan, pa ga nigdje, Hrvanović samo Europu igra. Stanić nestao. Kiša drka.
Problem je što su odnosi očito loši, Nemanja puno priča i krila, ovaj ga nema hrabrosti zamijeniti. Primjer Posušje.
Rezultati i bodovno stanje bolji nego lani u isto vrijeme, dojam lošiji. Europa i više nego dobra.
Jbg

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 17 nov 2023, 13:50

zrinjamo je napisao/la:
17 nov 2023, 12:29
Ne znam. Probam dokučiti razloge smjene. Mislim da je Kruno, za razliku od Jakira, čovjek koji smatra da svatko treba raditi svoj dio posla i da nema šta sjedati sa Upravom tj. članovima, što je ok. Tvrdoglav je u svojim odlukama i forsiranju određenih igrača, npr. Ćanađija, Ćuže, raubanju Ćorluke, dok nekima nije dao ni priliku ili neki kontinuitet da vidimo mogu li. Peh sa ozljedama i bolestima stubova naše ekipe lani, Bareta i Slobe, ozljede Tića, kasno priključenje Ćuže i forsiranje Jukića u prvenstvu, koji je bez učinka. Valjda da se opravda za Europu. Zloma u 2 odličan, pa ga nigdje, Hrvanović samo Europu igra. Stanić nestao. Kiša drka.
Problem je što su odnosi očito loši, Nemanja puno priča i krila, ovaj ga nema hrabrosti zamijeniti. Primjer Posušje.
Rezultati i bodovno stanje bolji nego lani u isto vrijeme, dojam lošiji. Europa i više nego dobra.
Jbg
Svi o forsiranju Ćužeta, a nitko da naglasi da je on Kabirijev igrač kojeg Kabiri osobno iz svog džepa plaća i Kabiri koji će imati 50% od sljedećeg transfera. Mislim da je očito zašto je Ćuže forsiran.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 17 nov 2023, 13:51

Kruno bio sam za tvoju smjenu, ali ne da propaliteti poput Tomasa dodju kao zamjena. Dakle nema mjesta emocijama, oderi nas novcano koliko god mozes, bar si nesto napravio i zasluzio si dobru odstetu. Kad mogu pojedini igraci uzmat pare za nista, vala mozes i ti ono sto te sljeduje

Doce tomas pola godine prodavat maglu ko svojevremeno krsticevic i mise dok ga navijaci ne potjeraju..za smjenu krune je bilo dosta navijaca, ali nisam primjetio nikad neku zlobu ili da se s tribina zazivo odlazak. Tomas ima onu hinjsku facu i ako dodje ne dajem mu vise od pola godine
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 17 nov 2023, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 nov 2023, 14:02

stanaaa je napisao/la:
17 nov 2023, 13:50
zrinjamo je napisao/la:
17 nov 2023, 12:29
Jbg
Svi o forsiranju Ćužeta, a nitko da naglasi da je on Kabirijev igrač kojeg Kabiri osobno iz svog džepa plaća i Kabiri koji će imati 50% od sljedećeg transfera. Mislim da je očito zašto je Ćuže forsiran.
A ko će ga ovakvog kupiti, ne proda se prošle godine, nakon onakve polusezone. Kod nas dođe.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 17 nov 2023, 19:33

Yebiga sad ,dobili smo šta smo tražili i zazivali.Ja sam napisao neki dan da se nadam da više nismo seljački klub i da nećemo mjenjati trenera u nevrijeme ali izgleda da je svlačionica presudila tj. nemir u svlačionici . Isto kao sto sam branio Krunu na početku ove sezone tako isto ne bih pljuvao po novom treneru ko god da bude a koliko znam bit će Tomas.Nije da se do sada proslavio kao trener ali ne znaci da s nama ne može napraviti dobar rezultat.Po mojim informacijama i nismo imali bas neki izbor ,bar ne od ovih koji su bili voljni doći sada u Zrinjski ali to smo sami krivi jer ponavljam ovo nije trenutak za smjenu trenera.Ali kako god bilo Zrinjski je bio i bit ce i poslije Profe,Krune pa i slijedećeg trenera isto kao i poslije Marencija,Make,Šunke ili Bilbije.Pad je bio neminovan jer ne može se iz sezone u sezonu praviti 20 bodova razlike sad je samo pitanje hoćemo li se znati dočekati na noge jer već počinju teorije o propasti kluba ,sponzora ,članova uprave i slične price kojima je cilj što prije i što više unazaditi Zrinju.Jedini i najbolji lijek je pobjeda protiv Širokog i na terenu i na tribinama i pokazati da smo prerasli te dječice bolesti provincijskih klubova.
Volim Mostar pa makar i vaki

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 17 nov 2023, 20:38

Rendulić: Zvonimir Kožulj više nije u Zrinjskom

slika
slika

Sretno novom treneru,trebat ce mu. :rol:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google [Bot] i 13 gostiju.