Mhm, da.
BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
UNHCR celofandžije na haparatima

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zbog ovakvih stvari i ne igra u Sarajevu nego u zrinskom.
Tocno, Zrinjski igra evropska natjecanja, Sarajevo bajramske turnire. Upravo zato 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
worchester
- Kontakt:
Realno,rakov je nidje veze ekipa
Nije brate nego zrinjski dobro parira i mogucnosti rakowa su svedene na minimum
Za nase uslove rakow je rak i trenutno su treci u konferencijskoj
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- tutankamon1905
- Kontakt:
Steta. Morat cemo klepit po usima nikad losije austrijance. Rakow veceras malo jaci od kisele vode. Sudija imao mec zivota. Dobro je sad produzio ovo lezanje Tudora 
Zrinjski nije zaslužio da izgubi ovo večeras ali ko te pita.
Još jedan dokaz da naši klubovi mogu parirati "većim" od sebe, ako od prve minute izađu bez straha.
Valja im sad odigrati 300% protiv Rapida, pa put Banja Luke.
Još jedan dokaz da naši klubovi mogu parirati "većim" od sebe, ako od prve minute izađu bez straha.
Valja im sad odigrati 300% protiv Rapida, pa put Banja Luke.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Dobra predstava BiH prvaka.Protiv Rapida meč za proljeće.Najveća utakmica HŠK Zrinjskog u povijesti.Samo da nam kiša ne pokvari na onom ruglu večer.
Štimac najluđi trener što je bio u ligi.Još nitko pa ni on sam ne zna svoje mogućnosti i da je Nemanja Bilbija normalan ove zadnje dvije utakmice pobjedio bi i Veleža i Rakowa ali zbog gripe baš djeluje neprepoznatljivo kapetan.Ništa.
Idemo dalje.Da je netko ponudio da će zadnja utakmica u Mostaru odlučivati o europskom proljeću svi bi prihvatili.
Štimac najluđi trener što je bio u ligi.Još nitko pa ni on sam ne zna svoje mogućnosti i da je Nemanja Bilbija normalan ove zadnje dvije utakmice pobjedio bi i Veleža i Rakowa ali zbog gripe baš djeluje neprepoznatljivo kapetan.Ništa.
Idemo dalje.Da je netko ponudio da će zadnja utakmica u Mostaru odlučivati o europskom proljeću svi bi prihvatili.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Sudija korektan, pustio je grublju igru, čak nije svirao par čistih faulova što je Zrinjski napravio.
Odigrali su korektno ali vidi se koliko su tehnički neškolovani u nekim situacijama.
Odigrali su korektno ali vidi se koliko su tehnički neškolovani u nekim situacijama.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
- bromazepam
- Kontakt:
Tako se to radi u civilizovanom gradu, za razliku od brukanja koje nam je priredila sarajevska publika na basket meču skoro.
Santos sa Tušnja
I to je sve što treba da znamo o tom evropskom takmičenju za koje nas napaćeni balkanski Kurdi uvjeravaju da je mnogo zajebano.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Steta sto ne mozete uc to jadno natjecanje da svima pokazete kako se igra fudbalNoProfit je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:10I to je sve što treba da znamo o tom evropskom takmičenju za koje nas napaćeni balkanski Kurdi uvjeravaju da je mnogo zajebano.![]()
A u civilizovanom gradu se također psuje Sarajevo na utakmici protiv Srbije?bromazepam je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:09Tako se to radi u civilizovanom gradu, za razliku od brukanja koje nam je priredila sarajevska publika na basket meču skoro.
Tebi je možda brukanje, ja ponosan. Oni mene držali četiri godine pod opsadom, a ja njima da dam aplauz?
Tačno se vidi da si napaćeni tuzlak.
Moći ćemo, čim zmija ostane bez glave.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:12Steta sto ne mozete uc to jadno natjecanje da svima pokazete kako se igra fudbal
- bromazepam
- Kontakt:
U nedostatku uspjeha se ponosite nebitnim stvarima.NoProfit je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:12A u civilizovanom gradu se također psuje Sarajevo na utakmici protiv Srbije?bromazepam je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:09Tako se to radi u civilizovanom gradu, za razliku od brukanja koje nam je priredila sarajevska publika na basket meču skoro.![]()
Tebi je možda brukanje, ja ponosan. Oni mene držali četiri godine pod opsadom, a ja njima da dam aplauz?![]()
Do tada nastavite pratiti evropske utakmice najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Santos sa Tušnja
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Zašto uvijek neki debil iz neke pripizdine dođe i kvari normalan dijalog između zaljubljenika u sport i nogomet?
Zar je toliko u djetinjstvu zanemarivan pa mu treba ovakva vrsta pažnje?Ok ne valja treće natjecanje Uefe onda zašto uopće ga pratiš?Zašto Koševo bude npr.puno samo u europi?Zašto Hajduk godinama ne može igrati to treće natjecanje ?
Zar je toliko u djetinjstvu zanemarivan pa mu treba ovakva vrsta pažnje?Ok ne valja treće natjecanje Uefe onda zašto uopće ga pratiš?Zašto Koševo bude npr.puno samo u europi?Zašto Hajduk godinama ne može igrati to treće natjecanje ?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Jako neuspješan pokušaj skretanja s teme s obzirom da su Sarajevo i Željezničar dva najtrofejnija kluba u Bosni i Hercegovini. Čak si samo još više dokazao da si teška neznalica i da si glup k'o ku.rac.bromazepam je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:17U nedostatku uspjeha se ponosite nebitnim stvarima.NoProfit je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:12A u civilizovanom gradu se također psuje Sarajevo na utakmici protiv Srbije?bromazepam je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:09
Tako se to radi u civilizovanom gradu, za razliku od brukanja koje nam je priredila sarajevska publika na basket meču skoro.![]()
Tebi je možda brukanje, ja ponosan. Oni mene držali četiri godine pod opsadom, a ja njima da dam aplauz?![]()
Do tada nastavite pratiti evropske utakmice najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Željezničar 17bromazepam je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:17
U nedostatku uspjeha se ponosite nebitnim stvarima.
Sarajevo 16
Zrinjski 13
Čelik 8
Borac 6
Sto se tice Zrinjskog trenutno na terenu dominiraju i svi imaju od njih mnogo toga za nauciti
Zeljo fks borac i ostali ne mogu dominirati protiv Zrinjskog
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 dec 2025, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- LondonBlues
- Kontakt:
Treba prvo i malo koeficijenta skupit, izbacit nekog…piiih jos jedno 4 puta prvaci da budete. Ne brini do tad cemo vam utabati put.NoProfit je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:15Moći ćemo, čim zmija ostane bez glave.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 23:12Steta sto ne mozete uc to jadno natjecanje da svima pokazete kako se igra fudbalDo tad, uživajte u pljačkanju i nepravdi, na tome vam se i zasniva postojanje zadnjih 30 godina i to ne samo u fudbalu. Zato niste bitni ni u Mostaru, a kamoli dalje s obzirom da vas u historijskim momentima ima oko hiljadarke.
![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905, Zaboljesutra i 13 gostiju.