Baš je ružno kad žensko kaže "to me boli qrac".denimen99 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 14:10Da si gledao utakmicu vidio bi da nije bilo faula za žuti karton. Ako si ti vidio neki, priloži nam video, a ne slike kao rodju. Bespotrebno je komentarisati njegovo viđenje utakmice, jer on ne zna ni ko sudi. On još uvijek misli da je Marcinjak sudio utakmicu i ovu i prošlu. Jer on je informisan, mi nismo. On u miru i tišini ugasi i komentatora i navijače i onda gleda i analizira utakmice, kakvi mi, mi ostali smo amateri.Maroon1946 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 13:51Upravo tako. Ne razumijem sta je problem Realovim navijacima da priznaju da je ocigledno da njihov klub, kao najveci klub na svijetu, ima veliku zastitu od sudija. I ne samo sudija vec cijele organizacije zvana UEFA. Ok, sudija nije vidio udarac Valverdea kao ni VAR (?) zasto onda UEFA ne reaguje i kazni ga? Fino je Mourinho rekao oni su dobili listu igraca koji nisu smjeli dobiti zuti karton i kraj.Rodju je napisao/la: ↑18 mar 2026, 13:40
To ti pitaš zato, jer je pomenuti igrač odlučio prvi meč?
Odigrao čovjek meč života, a nije ga trebao igrati, kažu neki, jer je trebao biti kažnjen.
Kažnjenog igrača Benfice Prestiani-ja, koji je dobio zabranu igranja na drugoj utakmici, a bez ikakvih dokaza, više niko ne spominje.
Taktika ljudskog zaborava, možda je to mislila naša dama, koja se predstavlja imenom "denimen" ?
Meni je nesporan penal kojeg je prouzročio B. Silva, ok, crveni ili ne, zaista ne znam, ako je okarakterizirano kao namjerna igra, onda da,
pomalo preoštra kazna, šteta zbog same utakmice, ali recimo da je igrao namjerno, pokret laktom je bio očit.
Onda se sjetim lanjskog EC u Barceloni i igre rukom igrača u bijelom nakon šuta Ferrana,
nema penala, nema crvenog, nema ničega, a čovjek se ponašao kao golman u rukometu, proširio dimenzije tijela. Igraču je to u 16 m zabranjeno, odnosno kažnjava se penalom protiv njegove ekipe.
No, šta reći za dvije situacije kod rezultata 0 : 0, slike su ispod, evo zanima me mišljenje objektivnih kolega.
Nije VAR soba niti reagirala, niti glavni sudac očito bilo što zatražio, kontaju, 'ajmo dalje za iste pare.
Vidim neki danas kažu kako je to mala kompenzacija UEFA-e za odustajanje od Superlige.
Ako je igra rukom B. Silve evidentna, onda je i igrač molera igrao rukom, jer ista nije bila u prirodnom položaju, kako to analitičari vole reći.
Ili ovaj udarac po gležnju? Prosudite sami.
https://pbs.twimg.com/media/HDo71D0XYAA ... name=large
Helem nejse, za 100 godina ce se samo gledati ko je uzeo trofej i niko nece ni pomenuti da su mnoge titule kontroverzne. Bas kao sto je bila ona Barcelonina kad su pokrali Chelsea na Stamford Bridgeu.
A ta priča za 100 godina će se gledati ovo ili ono.. to me boli qrac.. ja evo samo jedan dan poslje vidim samo da je 1-5 završilo i da je City nagužen kao mazga.
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nažalost, po ko zna koji put se pokazalo da Real ima naklonost sudija posebno u nokaut fazi lige prvaka gdje su sigurno barem 5,6 titula uzeli na naklonost sudija. Bojim se da će i u ovom dvomeču protiv Bayerna također sudije odigrati ključnu ulogu s obzirom da se očekuje jako zanimljiv dvomeč i igrat će se na jednu loptu sigurno. Ne spori se da je Real možda i najveći klub al ne moraju se uvijek neke kontraverzne sudijske odluke vezati za njih posebno u odlučujućim tekmama LP. Protiv Bayerna 3 puta prolazak uz pomoć sudija, protiv Juvea također kad penaldu svira penal u zadnjoj sekundi itd,itd.
joj hamo vidi mu glave
Opet ljudi postavljaju neke manipulativne slike
Franova ruka uz tijelo, plus kontakt Haalanda neposredno prije. Druga situacija Fran izbio loptu prvo pa zakacio Cherkija.
Jos kaze ne znam da li je branjenje gola rukom za crvenog kartona, pa J*** ti vanjskopoliticki magazin Paralele.
Turpin je napravio samo jednu ogromnu gresku, nije svirao cist penal nad Mbappeom za ocigledno povlacenje na kraju. Ako nije penal, posto se ta situacija moze interpretirati na vise nacina jer jer je kontakt zavrsio u 16, onda faul van 16 i crveni.
Jos kaze ne znam da li je branjenje gola rukom za crvenog kartona, pa J*** ti vanjskopoliticki magazin Paralele.
Turpin je napravio samo jednu ogromnu gresku, nije svirao cist penal nad Mbappeom za ocigledno povlacenje na kraju. Ako nije penal, posto se ta situacija moze interpretirati na vise nacina jer jer je kontakt zavrsio u 16, onda faul van 16 i crveni.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Re: Re: Champions League 2025/26
Halasi ce te jos uvjerit da njih sudije kolju godinama i da nadljudskim naporima cak i te prepreke prolaze.
Ma pusti bolan. UEFA gura Reala da osvaja ove titule LP, a u isto vrijeme se poteže sa Realom po sudovima zbog Super Lige. Taj scenario može samo glup čovjek smislitiTonySosa je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:15Opet ljudi postavljaju neke manipulativne slikeFranova ruka uz tijelo, plus kontakt Haalanda neposredno prije. Druga situacija Fran izbio loptu prvo pa zakacio Cherkija.
Jos kaze ne znam da li je branjenje gola rukom za crvenog kartona, pa **** ti vanjskopoliticki magazin Paralele.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jbg kad ste svi coravi kod ociju, i pratite fudbal po drustvenim mrezama.
Prse se "Madridisti" sad kad je Arsenal s druge strane brda.
Hahahaha,ma da,klasicno ono mbappeovo,ulazak i bacanje u 16ercu ali kod malog turpina nije prosloTonySosa je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:15Opet ljudi postavljaju neke manipulativne slikeFranova ruka uz tijelo, plus kontakt Haalanda neposredno prije. Druga situacija Fran izbio loptu prvo pa zakacio Cherkija.
Jos kaze ne znam da li je branjenje gola rukom za crvenog kartona, pa **** ti vanjskopoliticki magazin Paralele.
Pa kako nije prošlo, ako Real ima sudije i njihovu naklonost? Ajde se dogovorite, jel nas guraju ili ne?Markinhio je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:37Hahahaha,ma da,klasicno ono mbappeovo,ulazak i bacanje u 16ercu ali kod malog turpina nije prosloTonySosa je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:15Opet ljudi postavljaju neke manipulativne slikeFranova ruka uz tijelo, plus kontakt Haalanda neposredno prije. Druga situacija Fran izbio loptu prvo pa zakacio Cherkija.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Da je sudio Marciniak, bio bi penal. Nadam se da gledamo celavog Poljaka na Allianz Areni. 
Nikad ni u sta nisam opcenito u sportu bio siguran kao sada u pobjedu i prolazak Barke. Jaku lovu sam uplatio, vec brojim profit. 
Ako ima sta smjesnije od Barcine odbrane kod Flicka, u Bayernu i Njemačkoj nije imao ovaj kamikaza stil
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Nema Barcelona šta tražiti s ovom obranom
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Mirni hejteri. Uzimam lovu. 
Blago majci samo dižu ruke i traže ofsajd
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 18 mar 2026, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Maroon1946
- Kontakt:
Njukas igra bolji fudbal od prve ekipe u Engleskoj 
Ali kakav potez maga Howea da ubaci elangu za ove dvije tekme s barcom.
Bukvalno jedini tip ekipe protiv koje elanga može išta pokazati.
Yamalov gol. Smijesan igrac.
Pa da je rezultat bio 0-0, svirao bi on njega na centru. Samo neka je u korist Realadenimen99 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:39Pa kako nije prošlo, ako Real ima sudije i njihovu naklonost? Ajde se dogovorite, jel nas guraju ili ne?Markinhio je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:37Hahahaha,ma da,klasicno ono mbappeovo,ulazak i bacanje u 16ercu ali kod malog turpina nije prosloTonySosa je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:15Opet ljudi postavljaju neke manipulativne slikeFranova ruka uz tijelo, plus kontakt Haalanda neposredno prije. Druga situacija Fran izbio loptu prvo pa zakacio Cherkija.