FK Drina Zvornik

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la spielführer_21 » 02 apr 2011, 23:28

@Klan
Pa onda nije zbog koverte (jer se pod tim valjda misli da su gosti kupili) nego zbog kladionice i tu su onda vaši igrači ili uprava sami odradili posao. Zvijezda s tim nema ništa.
Mada ja mislim da nije ni jedno ni drugo, nego je Zvijezda dobra ekipa sa dobrim trenerom i da mogu uzeti i jače ekipe od Drine. Kad neko zabije Širokom 6 komada, s njima se nije šaliti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 02 apr 2011, 23:31

spielführer_21 je napisao/la:@Klan
Pa onda nije zbog koverte (jer se pod tim valjda misli da su gosti kupili) nego zbog kladionice i tu su onda vaši igrači ili uprava sami odradili posao. Zvijezda s tim nema ništa.
Mada ja mislim da nije ni jedno ni drugo, nego je Zvijezda dobra ekipa sa dobrim trenerom i da mogu uzeti i jače ekipe od Drine. Kad neko zabije Širokom 6 komada, s njima se nije šaliti..
& " " ја " агент па $ " $ - & " &,? ? на $. Ево $ је овај & ? ($) " " $,$ " ја " ново & $, " је ? ? $ " ? " се & ".
У " се ? $ је $ " " $ $ " то " не ",? " & " ' на ", $ " $ ? $ $ су ? ? $ " $ - $ " " ?,% ? је % на 30 ' $ ? $,$,$, ? $ " не " $ је у $ 45 " ? $ $,$ / репортажу сутра " " се./ ? $ на основу онога на терену.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 apr 2011, 23:40

zvornicki klan je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:@Klan
& " " ја " агент па $ " $ - & " &,? ? на $. Ево $ је овај & ? ($) " " $,$ " ја " ново & $, " је ? ? $ " ? " се & ".
У " се ? $ је $ " " $ $ " то " не ",? " & " ' на ", $ " $ ? $ $ су ? ? $ " $ - $ " " ?,% ? је % на 30 ' $ ? $,$,$, ? $ " не " $ је у $ 45 " ? $ $,$ / репортажу сутра " " се./ ? $ на основу онога на терену.
Ako pišemo različitim pismima, ne pišemo različitim jezicima.. :mrgreen: Ja ti govorim samo da nema logike da Zvijezda kupuje utakmicu kad im ne treba. A sad jesu li vaši igrači namjerno izgubili i zbog čega, to me ne zanima..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 02 apr 2011, 23:55

Не ' $ $...? ја ' " сазнао $ $ " " ?,$ је $ (управа ? & $ ") $/о "...$ ' ? за ово ",' $ у " & $ $ ?,' спонзоре,' паре...$ ' " " ? у ову ? ? " су ? ?...& - у овој % ? ? " ? ? (јесте $ - 99% " " "),? % је ту је...' СРЦЕ & ЗА &,ТВОЈЕ & ? "...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 02 apr 2011, 23:58

ComyZV je napisao/la:Не ' $ $...? ја ' " сазнао $ $ " " ?,$ је $ (управа ? & $ ") $/о "...$ ' ? за ово ",' $ у " & $ $ ?,' спонзоре,' паре...$ ' " " ? у ову ? ? " су ? ?...& - у овој % ? ? " ? ? (јесте $ - 99% " " "),? % је ту је...' СРЦЕ & ЗА &,ТВОЈЕ & ? "...
О ' ја ",уз $,",",те " с " " " опет у врху ? РС.
А о " & су $ $ ? ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 03 apr 2011, 00:03

zvornicki klan je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:Не ' $ $...? ја ' " сазнао $ $ " " ?,$ је $ (управа ? & $ ") $/о "...$ ' ? за ово ",' $ у " & $ $ ?,' спонзоре,' паре...$ ' " " ? у ову ? ? " су ? ?...& - у овој % ? ? " ? ? (јесте $ - 99% " " "),? % је ту је...' СРЦЕ & ЗА &,ТВОЈЕ & ? "...
О ' ја ",уз $,",",те " с " " " опет у врху ? РС.
А о " & су $ $ ? ".

?,$ "($ % ' ",& 11),& & $ " прву....јесте $ је 93 $,? ? /....$ "...рацо " &," ту $ ? за $ сезоне...све су то " са " ' "..па у $ / & (%),$ ilić(jedan od najjačih mladih igrača у BiH),vjeruj te...gledali су ga skauti iz moskve $ на utakmici protiv banovića ? $..њега " / &...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 apr 2011, 00:05

" " ? $ те ? " " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- $ $ на " " Ацу ? % је у " $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 03 apr 2011, 00:28

Izgleda da nije samo onaj komentator na radiju danas glup i neupucen, kad umijesto imena Zvijezda koristi crvena zvezda(neznanje kojeg bi se trebao stidjeti a nikako ponositi),nego i pojedinci.
Za sta se konkretno Zvijezda bori pa da daje koverte?Za opstanak ne,jer straha nema kad nabijes Siroki 6-1, i imas 3 do do pred kraj u Travniku, za Evropu sigurno ne,tako da....ima prica previse rupa,malo vecih
To se fino cestita,proguta,onako sportski

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 apr 2011, 00:30

skituljac je napisao/la:Izgleda da nije samo onaj komentator na radiju danas glup i neupucen, kad umijesto imena Zvijezda koristi crvena zvezda(neznanje kojeg bi se trebao stidjeti a nikako ponositi),nego i pojedinci.
Za sta se konkretno Zvijezda bori pa da daje koverte?Za opstanak ne,jer straha nema kad nabijes Siroki 6-1, i imas 3 do do pred kraj u Travniku, za Evropu sigurno ne,tako da....ima prica previse rupa,malo vecih
To se fino cestita,proguta,onako sportski
- ? & & " ту " са "," $,тв,&?
Јер " " у &,у " & ' " на ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 03 apr 2011, 02:51

Imali ste danas cast,hehe ,kada je bilo nerjeseno bio sam na pivu,dosao jen neki gluhonijemi gospodin i obijasnio da je 1:2,pokazujuci tri prsta ali ga nisam odmah skuzio, :Dopet vam zuelim sretan ulazak ui 1,l.RSa,hehe to je ipak prva liga jbg,pisaosam da cemo vam mi suditi,hehje3

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 03 apr 2011, 03:07

Dobra grupa navijaca,ha ha ,sutra cete dobitri slicice,he he :D

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 03 apr 2011, 10:44

UUUUU vi se vec preselili na temu 1.l. RS.nikoga na temi,pozdrav odavde

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 03 apr 2011, 10:51

Žbljohar je napisao/la:UUUUU vi se vec preselili na temu 1.l. RS.nikoga na temi,pozdrav odavde
Своје ? " на % ". $ " је $ " " ? $ у $ $.
? сте " $ " $ " " " јасно % " на овој " -?

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 03 apr 2011, 11:05

? " ? " " " на ' ',па то " је $, $ је ?,$ $ сезоне све - " /,$ ",$ ", " /," " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 apr 2011, 11:07

kamiondzija je napisao/la:? " ? " " " на ' ',па то " је $, $ је ?,$ $ сезоне све - " /,$ ",$ ", " /," " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& ? ' " ? ;)
А % се нас " (" ? ове " о $) ? " % " $ ? овог / & на %,стога је све " јасно. $ пех & $ $,ет " $ ' $ " % $ - - " ' за $," " ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 03 apr 2011, 11:12

На основу оног " на ?, & $ је - на & " " & $. :roll: " " је $ $,$ " " & $???

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 apr 2011, 11:15

kamiondzija je napisao/la:На основу оног " на ?, & $ је - на & " " & $. :roll: " " је $ $,$ " " & $???
$ $ се " % вођства. Па $ ' " пуно ?, % је & се ' у " " опет ту " ". % се " " он је - пар пута ? у ",& $ " ту ' " ".% се ? ¥ (") " " за ' је ",$ " за "," -,? " је ". " не " ' $ $ " $ & управо % " $ ",јер та $ - & се " за ? $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 03 apr 2011, 11:23

Frutek je napisao/la:A sad Adio i ko zna gdje i ko zna kad (možda u kupu :mrgreen: )
$ $ " % " ову ?,$ % ',' % ' је $ - ? " твог $ ? " је познато % ? у " (& не $ $ у % је % повјероват) $ & је ".

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 apr 2011, 11:49

LukaVZ je napisao/la:Nisam bio na utakmici,moja poslednja je bila ona protiv Rudara,za ovu sezonu.
S druge strane,ne želim se osvrtati na kojekakve priče,već vidim da niko ne spominje opciju po kojoj bi mi opstali.
Ja ne znam koliko je ko upućen,ali izmedju ostalog na ovom portalu sam prije možda tri sedmice pročitao da se vode procesi protiv nekih bh klubova koji su namještali sve ove godine,izmedju ostalog i protiv Travnika.E sad ja se pitam da li je moguće da njih ta UEFA izbaci,pa ako ima ko da odgovori,ali objektivno,jer ako im je bilo toliko stalo do napretka navodno bh fudlbala,valjda će se potrudit riješit taj spor,samim time i izbacit u dva ranga niže taj klub kao što su radili širom Evrope u sličnim situacijama?!
' то " је по оној $ "" % & $ % се & ?".
' $ тога " јер УЕФА је ? " " " ", ? " " % се у овој ? $ све ове $," је ? $ " ? " $,ЕУ,НАТО. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 apr 2011, 11:51

kamiondzija je napisao/la:
Frutek je napisao/la:A sad Adio i ko zna gdje i ko zna kad (možda u kupu :mrgreen: )
$ $ " % " ову ?,$ % ',' % ' је $ - ? " твог $ ? " је познато % ? у " (& не $ $ у % је % повјероват) $ & је ".
Izvini vi ste bolji :mrgreen: pa i ono sto ste dobro igrali tad vas je vodio jedan od mojih imiljenih igrača, koji je dugo igrao u Slobodi ;) a ja moram podjebavat ništa lično :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.