NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
najbolje za Knickse bi bilo da daju Curry-ev, isticuci ugovor, Gallinarija i pik 1. runde, naravno ako Denver pristane, jer glupo da je da se Knicksi odricu Fieldsa i Chandlera po svaku cijenu, pa makar to bio i Anthony jer su ova dvojica pored Amarea trenutno u najboljoj formi
koji prvi pick,to New York,nema vec je to podjelio mislim i za iducu godinuarmin dju je napisao/la:najbolje za Knickse bi bilo da daju Curry-ev, isticuci ugovor, Gallinarija i pik 1. runde, naravno ako Denver pristane, jer glupo da je da se Knicksi odricu Fieldsa i Chandlera po svaku cijenu, pa makar to bio i Anthony jer su ova dvojica pored Amarea trenutno u najboljoj formi
Ne treba NYK na silu pokušavati...ako to znači odlazak Fieldsa + Galinari/Chandler neče previše dobiti,ako če išta dobiti...sačekati kraj sezone i potpisati ga kao free agenta,u free-agente bi otišao Curry koji vrijedi 12 milijuna te time oslobodio mjesta za Mela.Ovako grlom u jagode ne...sistematski to raditi,Melo,Paula mada mislim da ovi u Nicksima neče previše čekati...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
trejdat ce vjerovatno randolpha za pik prve runde.dema je napisao/la:koji prvi pick,to New York,nema vec je to podjelio mislim i za iducu godinuarmin dju je napisao/la:najbolje za Knickse bi bilo da daju Curry-ev, isticuci ugovor, Gallinarija i pik 1. runde, naravno ako Denver pristane, jer glupo da je da se Knicksi odricu Fieldsa i Chandlera po svaku cijenu, pa makar to bio i Anthony jer su ova dvojica pored Amarea trenutno u najboljoj formi
i sta vam je ba, kako gallo plus chandler moze biti puno za jednog carmelo anthonya
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nema nista od odlaska carmela u new york.....
alfarouqaminu je napisao/la:nema nista od odlaska carmela u new york.....
covjek reko da zeli produzit samo sa knicksima, a ovaj i dalje po svom.
Ma problem je sto to nije sigurno da je on rekao,jer je to cula kazala informacija,najobicninji trac.Ono sto je on rekao su timovi s kojima bi on produzio i to stoji,a koliko je ovakvih dosad skoro gotovoh trade-ova bilo ,pa onda ili nigdje ne ode ili ode u potpuno drugom smjeru.Tesko ce im iko dat prvi pick za Randolpha,oni to traze vec duze vrijeme.A Melo nije toliko glup da ne zna da je tesko napravit trade sa samo jednom ekipom u igri.Wolverine je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:nema nista od odlaska carmela u new york.....![]()
Cinjenica jest da postoje te glasine dugo da ce i Paul u Knickse s Melom,i ovo sto kazu da ga mogu potpisat na kraju bez trade je istina jer imaju bolesni Curry-ev ugovor.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I BullsimaWolverine je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:nema nista od odlaska carmela u new york.....![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ja bi dao charlotte's pick za Maya , ne bi ni trepnuo .SaltCityAttack je napisao/la:I BullsimaWolverine je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:nema nista od odlaska carmela u new york.....![]()
covjek reko da zeli produzit samo sa knicksima, a ovaj i dalje po svom.... Ma Bullsima treba sad samo jedan SD i to ako je ikako moguce RIch
vise nam nista nebi trebalo, jer Deng igra dosta dobro, a bilo bi mi zao kada bi izgubili Gibsona u nekim tradovima
ili pak pricekati pa dovesti J-Richa na ljeto kada ce biti free-agent
na koji nacin bi oni uopste potpisali richardsona?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
slijedece sezone je free agentWolverine je napisao/la:na koji nacin bi oni uopste potpisali richardsona?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nemaju salary capa
jedino ako mislite da ga potpisu za mid level
btw. Stoudemire leads the NBA in fourth-quarter scoring at 7,7 points. The next four in line are the Clippers’ Eric Gordon(7,4), Golden State’s Stephen Curry (6,8), Dallas’ Dirk Nowitzki (6,8) and Oklahoma City’s Kevin Durant (6,4).
bez jucerasnje tekme.
MVP !!!
btw. Stoudemire leads the NBA in fourth-quarter scoring at 7,7 points. The next four in line are the Clippers’ Eric Gordon(7,4), Golden State’s Stephen Curry (6,8), Dallas’ Dirk Nowitzki (6,8) and Oklahoma City’s Kevin Durant (6,4).
bez jucerasnje tekme.
MVP !!!
Pa free-agent je , samo je pitanje kada Rose produzi ugovor s bullsima koliko ce para ostati za J-Richa , ali GM je rekao da ce preci salary cap ako ce mu to donijeti finale .Wolverine je napisao/la:na koji nacin bi oni uopste potpisali richardsona?
Wolvi imaju Bullsi prostora pod salary cap ne pricamo mi napamet ,a i ja bi Maya odmah jer je mladji i jer moze jos puno bolje igratWolverine je napisao/la:nemaju salary capajedino ako mislite da ga potpisu za mid level
![]()
bez jucerasnje tekme.
MVP !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Furymaker je napisao/la:
ja bi dao charlotte's pick za Maya , ne bi ni trepnuo .
ili pak pricekati pa dovesti J-Richa na ljeto kada ce biti free-agent
ma znam i ja bi trepnuo i dao taj pick, ali oni vjerovatno zele jos cuvati ta prva picka za trad od jednog od super starova koji budu zeljelli biti trade...mozda Arenas?... ja bi ga volio vidjeti ovdje i nebi me interesovalo ni sekunda ono sto je iza njega vjerovatno, samo sto je njegova cijena previsoka i sto bi u taj trade morali dati mnogo mnogo , takod a se to nece desiti 100%... u tom slucaju bi morlai poslati Denga,pickove i mozd ajos nekog, ali to nama samo odmaze ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nemaju sada, jer su popunili ekipu za ovu godinu, ali slijedecu ce biti svakako za jos jednog igraca
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa GM je rekao da ce preci salary cap ako treba samo da udje u finale .
I ako bi se dovodio neki SG ili neki igrac sigurno je da bi se neki igraci poput scalabrinea , thomasa , lucasa , bogansa nogirali ili tradeali .
I ako bi se dovodio neki SG ili neki igrac sigurno je da bi se neki igraci poput scalabrinea , thomasa , lucasa , bogansa nogirali ili tradeali .
Carmelo **** tells News that Melo's first choice is still Knicks but he'd also consider deals with Chicago & NJ should Denver trade him
FisolaNYDN - twitter
Frank Isola
FisolaNYDN - twitter
Frank Isola
imaju 62 miliona pod ugovorima za sljedecu godinuSaltCityAttack je napisao/la:
nemaju sada, jer su popunili ekipu za ovu godinu, ali slijedecu ce biti svakako za jos jednog igraca
mogu free agenta dovest jedino za mid level ili minimum ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.