Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 04 maj 2009, 11:53

Virtu4l je napisao/la:
YNWA je napisao/la: a debil kristic rece da anfield zovu malim old trafordom i da svaki navijac liverpoola sanja novi stadion :evil:
Nisam mogao da vjerujem da ono govori. Zaista mi nije jasno odakle im pravo da daju svoja subjektiva misljenja, bez obzira da li ce to povrijediti nekog navijaca. Medjutim ovi su odlicni kakav je bio Topalbecirevic. Ponekad si tacno znao sta je igrao na kladionici u toku njegovog prenosa.
ma kloc komentator koji hajvan....za mene uvrada licno mali old trafor ,puu majmune jedan .JEDAN JE ANFILD ROAD
Steven GERRARD

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 maj 2009, 13:41

LAVOV4Lfc je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
YNWA je napisao/la: a debil kristic rece da anfield zovu malim old trafordom i da svaki navijac liverpoola sanja novi stadion :evil:
Nisam mogao da vjerujem da ono govori. Zaista mi nije jasno odakle im pravo da daju svoja subjektiva misljenja, bez obzira da li ce to povrijediti nekog navijaca. Medjutim ovi su odlicni kakav je bio Topalbecirevic. Ponekad si tacno znao sta je igrao na kladionici u toku njegovog prenosa.
ma kloc komentator koji hajvan....za mene uvrada licno mali old trafor ,puu majmune jedan .JEDAN JE ANFILD ROAD
ma bolesnik,jedino onog zorana podnosim od ovih komentatora,on barem ubija statistikom,ne gnjavi o scumu kad prenosi nase utakmice,uvijek hvali navijace
Gerrard je napisao/la:Sta je sa Alonsom , nije mi ono djelovalo nimalo dobro nakon starta , vjerovatno najveceg debila koji je igrao fudbal u Engleskoj.Koji je debil taj Barton uvijek bio i ostao jedan od najmrzih igraca !
ocekuje se protiv west hama,a i shearer je rekao da je crveni karton opravdan,vrlo sportski sa njegove strane,sad bi neki maloumnik na njegovom mjestu govorio kako nije bilo govora o faulu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 maj 2009, 13:44

Ma ovi komentatori veze nemaju. Omalovažavati navijače i stadion Liverpoola u direktnom prenosu. Debilu nemoj raditi ono što neznaš.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 maj 2009, 14:17

English duo close to Liverpool move
May 4, 2009 · Discuss
Liverpool are close to signing both Aston Villa captain Gareth Barry and Middlesbrough winger Stewart Downing, according to latest reports.

Barry is the closest of the pair to sign for the Reds with a fee of £9million, potentially rising to £12m with add-ons already agreed.

The England international will be in Liverpool to finalize personal terms within the next two weeks.

Liverpool are also currently in advanced talks with Middlesbrough over Stewart Downing with a fee set to be agreed.

Downing is keen on joining the Reds and will be allowed to move in the summer if Boro get relegated to the Championship.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 maj 2009, 14:24

fera je napisao/la:English duo close to Liverpool move
May 4, 2009 · Discuss
Liverpool are close to signing both Aston Villa captain Gareth Barry and Middlesbrough winger Stewart Downing, according to latest reports.

Barry is the closest of the pair to sign for the Reds with a fee of £9million, potentially rising to £12m with add-ons already agreed.

The England international will be in Liverpool to finalize personal terms within the next two weeks.

Liverpool are also currently in advanced talks with Middlesbrough over Stewart Downing with a fee set to be agreed.

Downing is keen on joining the Reds and will be allowed to move in the summer if Boro get relegated to the Championship.
drago mi je to cuti,imacemo 4 engleza u timu,a i downing je kvalitetan igrac,jos ako nam dodje glen bice petorica engleza :D Konacno ce se malo izjednaciti sa spancima
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 maj 2009, 17:45

SAMI AGREES BAYER LEVERKUSEN MOVE

legenda napusta liverpool, steta al neka mu je sa srecom i hvala mu na svemu sto je dao za klub
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 maj 2009, 17:48

May 4, 2009 · Discuss

ako dođe downing nista od silve, al makar necu vise gledati onog sebicnog spanca i jos je downing englez
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 maj 2009, 18:57

YNWA je napisao/la:SAMI AGREES BAYER LEVERKUSEN MOVE

legenda napusta liverpool, steta al neka mu je sa srecom i hvala mu na svemu sto je dao za klub

svaka mu cast za sve :!:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 maj 2009, 19:34

Sada se mnogo igrača spominje u kontekstu Liverpoola. Silva, Barry, Downing, Johnson, Džeko. Sve su to dobri igrači. Ali po ovome što mogu pročitati vlasnici kluba su ostali gluhi za ova pojačanja. Nadam se da će Liverpool dovesti barem dvojicu od ovih igrača,

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 04 maj 2009, 19:48

Izgleda da je u ovoj "privatizaciji" najbolje prošao Man. utd. Titula, cup, liga prvaka. Dok Liverpool ganja titulu prvaka Engleske, a Chelsae Ligu prvaka.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 04 maj 2009, 23:08

REDS MOVE FOR NEGREDO

Liverpool have joined the race to sign Almeria star Alvero Negredo, who admits he would love the chance to move to Anfield.

Negredo has been one of the real stars of La Liga this term with 19 goals for unfashionable Almeria.

In his two seasons with Almeria he has now bagged 32 goals and his exploits have not gone unnoticed.

Fulham made an unsuccessful effort to sign him in January, while Aston Villa are also keeping a watching brief.

Liverpool are now ready to make a move for the player, although his situation is somewhat complicated in that Real Madrid have first option on him until the end of June.

He was with Real Madrid - albeit mainly their second team - before he joined Almeria, but they inserted a buy-back clause of £4.4million which they are now likely to activate.

This will mean they can sell him on, with reports suggesting they would want £9.8million and it seems Liverpool would be willing to pay this sum.

Negredo, at just 23, represents real potential and Benitez is keen on taking him to England.

The player himself has revealed that Liverpool have made contact.

"To play next to Fernando Torres at Anfield is a dream and any player would accept that," he told skysports.com.

"But I prefer to talk about reality and I have not spoken with Rafa Benitez, but I do know that some contact exists between the clubs."

Negredo concedes that Real Madrid will ultimately decide where his future lies.

"My future depends on Real Madrid, but I believe that this summer I will be out of Almeria," he continued.

"I am grateful to Almeria because they have given me my chance to play in the Primera Liga.

"But it is logical that I am interested in playing in the Premier League and especially Liverpool.

"I believe that playing in England would be a great chance for me as this league is a sensational place for forwards."
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 04 maj 2009, 23:08

May 4, 2009 · Discuss

nakon dugo vremena pametni potezi LFC-a , to se zove sastavljanje ekipe za borbu za titulu. Evo sad sam procitao i PRANJIC iz herrnvena blizu potpisa za LFC ...dobar igrac moze igrat kao krilo i bek
Steven GERRARD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 maj 2009, 23:29

LAVOV4Lfc je napisao/la:
May 4, 2009 · Discuss

nakon dugo vremena pametni potezi LFC-a , to se zove sastavljanje ekipe za borbu za titulu. Evo sad sam procitao i PRANJIC iz herrnvena blizu potpisa za LFC ...dobar igrac moze igrat kao krilo i bek
na beku je bolje i za njega i za tim ili repku za koju igra da ne pokusava vise...
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 maj 2009, 23:34

fera je napisao/la:
LAVOV4Lfc je napisao/la:
May 4, 2009 · Discuss

na beku je bolje i za njega i za tim ili repku za koju igra da ne pokusava vise...

s kim nas sve nece povezati, ne znam sta ce nam pranjic, momak nije ni za prosjecnu englesku ekipu a kamoli za liverpool
Sarajevo i Liverpool

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2009, 23:42

Eto jeste Arbeloa kada je doša nisam znao ko je, Lucas također znao sam da je neki talenat ali nisam ga nikad gledao. Luis Garcia svojevremeno, Fabio Aurelio neki igrači sa klupe ostalih timova a sve je to Rafa znao i napravio od njih čudesne igrače. Samo polako meni je bolji Pranjić dosta od Aurelia.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 maj 2009, 23:53

Rz88 je napisao/la:Eto jeste Arbeloa kada je doša nisam znao ko je, Lucas također znao sam da je neki talenat ali nisam ga nikad gledao. Luis Garcia svojevremeno, Fabio Aurelio neki igrači sa klupe ostalih timova a sve je to Rafa znao i napravio od njih čudesne igrače. Samo polako meni je bolji Pranjić dosta od Aurelia.
nije ni arbeloa ali je jedini desni bek u ekipi i zato igra, nadam se da ce sledece sezone doci johnson i da njega vise ne gledam u ekipi, ma lukas je bio i ostao samo talenat, od kojeg se mnogo ocekuje a nikako to da pokaze na terenu
nikako ne bi volio da dođe pranjic, nema sanse dosta mi je ovih u ekipi jos da i jega rafa dovede
a onako sledece sezone ocekujem da vidim insuu u prvom timu
Sarajevo i Liverpool

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 maj 2009, 00:00

Pustite Rafu da radi svoj posao. Prepozna on igrače koji i ne pružaju dobre partije, a znaju odigrati dosta dobro. Nek radi svoj posao i nak sastavlja ekipu za titulu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 maj 2009, 00:01

Kao prvo nice avat dragonball. :mrgreen:

Pranjić strašno probija stranu, to je veliki plus možda nije nešto defenzivno ali jeste ofenzivno.

Redsi imaju dobru ekipu ali osciliraju ponekad. Često gube bodove protiv slabih momčade, 0:0 završe i tako to. Kada hoće nema šanse da new prime gol, defenziva im je čudo. El Nino ma kako god dobar bio podbacio ove godine uglavnom jer je ozljeđen bio. Babbel uvijek osta talenat , strašan igrač koji ne dobija priliku, ali Rafa im je najjače oružje.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 maj 2009, 00:35

Ako Barryja dovedu to ce biti odlican potez, Downing isto nije losh, medjutim za ostale sam manje-vishe sumnjicav. Naravno ne sporim kvalitet (kakav-takav) igraca tipa Pranjica, medjutim ako hoce da osvoje najjacu ligu na svijetu potrebni su im igraci koji su SAD u samoj kremi sporta, a ne da Rafa od njih pravi neke igrace, sto znaci ajd cekaj jos 2-3-X godina na titulu... Nek se ugledaju na Manchester malo, i Man dovodi naravno neke igrace koji ce napredovati, mlade nade i tako, ali prije toga su pokriveni na svim pozicijama, a ovi dobivaju sansu s vremena na vrijeme (Macheda naprimjer), tako da bi pored Barryja trebali dovesti makar jos jedno provjereno ime, neko ko pruza vrhunske partije makar unazad 2-3 sezone...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 05 maj 2009, 01:21

ja sam uvjeren da man utd nema nista bolje igrace od liverpoola, ali zato ima na klupi fergusona i to je ta razlika. sto se tice igrackog kadra mislim da chelsea ima najbolji.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.