FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 30 mar 2013, 23:36

studeni je napisao/la:Dobar je Mace,onako djeluje tromo al radi dobar posao. Samo što ga sudije nešto "nemirišu" bas puno,sude mu faul u većini duela.
Da nije kiša padala,utakmicu bi bilo uživanje gledat (za ovaj rang).
Kad će izvještaj i kad LTV planira pustiti snimak?
Bitno je samo da daje golove, a to što možda izgleda kao "trom", pa hajde možda i to nadođe, u međuvremenu sam sasvim zadovoljan obzirom da je postigao 3 gola u prva dva nastupa na Jošiku, mnogo "skuplja" pojačanja to nisu ispoštovala ove sezone. Istina je da mu vazda sviraju, ali hajde koliko toliko dobro je suđenje ove spram prošle polusezone tako da ne bih puno da se žalim.

Kiša i nije bila neka, a nije bilo ni hladno, što se mene tiče idealno je baš ovo vrijeme bilo.

Izvještaj ide za nekih pola sata, a LTV vjerovatno kao i prošli put će biti termin.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 mar 2013, 00:02

Izvjestaj + VIDEO

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/radni ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 31 mar 2013, 00:04

Imaju stvarno dobar teren, a mi imamo veoma dobre tehnicare..eh oni bi se trebali tu pokazat.I samo loptu gurnut nasim napadacima, koji su se sad navikli davat golove, i da dodjemo do nove pobjede.Nadam se da ce sve bit korektno od domacina kao i od nas gostiju, bez provokacija samo lijep fudbal..

Nadam se da nece bit onako topao docek Konjice kao sto su docekali fukare :lol: :lol:
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 31 mar 2013, 00:12

Haha, ja kad vidim kad golman fula loptu cijelu... hahaha kud u gol ne uđe. :lol:

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 31 mar 2013, 00:14

Casp3r je napisao/la:Haha, ja kad vidim kad golman fula loptu cijelu... hahaha kud u gol ne uđe. :lol:
evo bas podjo napisat, novi Hasagić definitivno hahahahaha

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 31 mar 2013, 00:18

Zoom088 je napisao/la:Izvjestaj + VIDEO

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/radni ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepo urađeno kao i uvijek, hvala. :)
Opet ja ne skonta što Gogić i Halilagić dobiše žute kartone, tu situaciju ne zapazih ni na stadionu ni u izvještaju. :D

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 31 mar 2013, 00:19

1989 je napisao/la:Imaju stvarno dobar teren, a mi imamo veoma dobre tehnicare..eh oni bi se trebali tu pokazat.I samo loptu gurnut nasim napadacima, koji su se sad navikli davat golove, i da dodjemo do nove pobjede.Nadam se da ce sve bit korektno od domacina kao i od nas gostiju, bez provokacija samo lijep fudbal..

Nadam se da nece bit onako topao docek Konjice kao sto su docekali fukare :lol: :lol:
Ma može se kod nas igrati bez problema. Iz Bihaća je dolazila Sila nebeska + Jedinstvo pobjedilo i sve je prošlo u najboljem redu, tako je bilo i kad je gostovala Sloboda. A to s Konjicom je bilo na kraju, potpuno bezazleno. Bitno da nije bilo nikakvih izgreda, a navijačkih prepucavanja će uvijek biti. slika
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 31 mar 2013, 00:26

Zoom088 je napisao/la:Izvjestaj + VIDEO

Fino momci igraju, ne sjećam se kad smo na Jošiku imali više ovakvih proigravanja, akcija.. još kad teren bude u boljem stanju, bit će odlično.

Lugi - nije imao posla, nije imao šanse kod gola kako sam ja vidio, sve u svemu ok.
Jusufović, Mitrović - solidno, sigurni obojica.
Migi, Bekrić - Migi dosta prodoran, brz, odlično odradio svoj dio posla, Gigu nisam nešto upratio, ugl. solidno.
Gogić - trči, ne staje, borben, radilica.. nije loše.
Jahić - vidi se da momak zna igrat fudbal, zna stat, povuć, uposlit, odličan danas.
Jare - odličan, dosta lijepih poteza, prodora, polako stiže Dilavera po broju golova, bravo majstore.
Slomić - također, nisam ga mnogo upratio.
Mace - svoj dio posla obavio, solidan.
Džanić - po meni, naš najbolji napadač, jak, brz, prodoran, jak šut i zna se nać na pravom mjestu u pravo vrijeme. Bravo momak.

Od ovih momaka što su ušli, komentarisat ću Borogovca, odlično odigrao, centaršut neću komentarisati, brz pravo..

Video mi je nešto u maloj rezoluciji, ali nije loše.
1921
1989

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 31 mar 2013, 00:38

@xvid ma ja to zbog sebe, ne bi volio vidit bas pakaše ako predjem toliki put :D Salim se, nemam nista protiv vas nadam se da je dobar teren kao na slici i da ce vrijeme posluzit, kod nas ima dosta ovih "brezuljaka" vidi se i na snimku kako lopta odskace, sigurno bi bilo i mnogo vise prijetnji da je teren kao npr kod vas ili Tusanj...

Ma nemamo sta da gledamo danas pojedince, danas smo odigrali kao kolektiv i pobjeda protiv neugodne Capljine je dosla na svoje.Kao sto njihov trener rece da ovako nastavimo i mozemo ocekivat da budemo premijerligasi.Ali necemo pretjerivat, naravno 11 utakmica bez poraza uff, ali ima jos 11 kola do kraja..

I da pohvalim ove momke izvrstan snimak i izvjestaj :) evo ako kome treba ovo je nova stranica Radnickog, vjerovatno ce tu nastavit sa radom i izvjestajima sa utakmice

http://www.facebook.com/pages/FK-Radni% ... 7498164770

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 31 mar 2013, 00:49

Trebamo se organizovati i ići u Livno, jeste da je preko 500 kilometara u oba pravca, ali momci to zaslužuju, pobjedom dolazimo na -1 ekipi Viteza jer oni svoju gostujuću utakmicu igraju u nedjelju kod Branitelja i na njima je sve veći pritisak tako da očekujem kiks njihov ponovo..... :)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 31 mar 2013, 13:09

VolimRadnicki je napisao/la:Video mi je nešto u maloj rezoluciji, ali nije loše.
Kompresovali smo ga da bi prije prošao upload, ali nažalost ovaj put je trpio kvalitet, mada nije baš skroz negledljivo kao pregled Bosna-Sloboda. :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 31 mar 2013, 13:25

@zoom88
Neko je gore već spomenuo teren kako neizgleda baš najbolje.Ima li kakvih mogućnosti da se teren dotjera,da bude bolji nego je sad? Vidi se ono skakutanje lopte,igra bi bila još bolja da se lopta može bolje kontrolisati.
O samoj jučerašnjoj igri se nema šta puno reći,poderali smo ih.Svi su bili odlični!

andro
Kontakt:

Post Postao/la andro » 31 mar 2013, 13:28

Radnički će u Livnu biti dočekan kao što zaslužuje:prijateljski,baš onako kako je Troglav dočekan u Lukavcu.I hvala vam na tome.Što se same utakmice tiče,uistinu će biti "Tko bude bolji,nek pobijedi",jer tako se u Livnu uvijek igra.Mislim da smo jedna od rijetkih ekipa koja ama baš ni s kim nije igrala "tri za tri",jer koji je smisao igranja nogometa i nastupanja u ovoj ligi ako se to radi?I ponosni smo na to.Kvalitetu imamo sigurno za ovu ligu,u najmanju ruku da budemo 5-6,međutim zbog nenogometnih stvari smo tu gdje jesmo.Raritet je da je jedan ekipa u ovoj ligi sastavljena iskljucivo od domaćih igrača,izuzev Ačića koji je iz Drvara,što je ionako naša županija,te Miočevića,također porijeklom iz Drvara ali koji igra u Troglavu,sa prekidima,nekih 7-8 godina.I mislim da smo s tim jedinstven slučaj.Vi se borite za Premier ligu,mi moramo potvrditi bod iz Viteza i u svakom slučaju bit će to zanimljiv nogometni okršaj klubova koji će,nadam se u bliskoj budućnosti,postati prijateljski klubovi :)
Što se terena tiče,mislim da ovakav teren nema nitko u ovoj ligi,možda Goražde jer je kod njih travnjak isto tako odličan.To bi trebali odgovarati i nama i vama.Ako pogledate rezultate,Troglav uvijek bolje igra sa ekipama koje zele nadmetanje:pobijedili smo Slobodu,Bratstvo,Budućnost,nismo izgubili od Viteza u dvije utakmice.
Postavio bih jedno pitanje:ako su Siouxi za,mozemo organizirati određenu vrstu dočeka u Livno od strane naše navijačke skupine Konjice,čisto da vam se odužimo za odličan prijem u Lukavcu kako od kluba tako i od strane vaših navijača :)
Veliki pozdrav FK Radničkom.

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 31 mar 2013, 16:21

andro je napisao/la:Radnički će u Livnu biti dočekan kao što zaslužuje:prijateljski,baš onako kako je Troglav dočekan u Lukavcu.I hvala vam na tome.Što se same utakmice tiče,uistinu će biti "Tko bude bolji,nek pobijedi",jer tako se u Livnu uvijek igra.Mislim da smo jedna od rijetkih ekipa koja ama baš ni s kim nije igrala "tri za tri",jer koji je smisao igranja nogometa i nastupanja u ovoj ligi ako se to radi?I ponosni smo na to.Kvalitetu imamo sigurno za ovu ligu,u najmanju ruku da budemo 5-6,međutim zbog nenogometnih stvari smo tu gdje jesmo.Raritet je da je jedan ekipa u ovoj ligi sastavljena iskljucivo od domaćih igrača,izuzev Ačića koji je iz Drvara,što je ionako naša županija,te Miočevića,također porijeklom iz Drvara ali koji igra u Troglavu,sa prekidima,nekih 7-8 godina.I mislim da smo s tim jedinstven slučaj.Vi se borite za Premier ligu,mi moramo potvrditi bod iz Viteza i u svakom slučaju bit će to zanimljiv nogometni okršaj klubova koji će,nadam se u bliskoj budućnosti,postati prijateljski klubovi :)
Što se terena tiče,mislim da ovakav teren nema nitko u ovoj ligi,možda Goražde jer je kod njih travnjak isto tako odličan.To bi trebali odgovarati i nama i vama.Ako pogledate rezultate,Troglav uvijek bolje igra sa ekipama koje zele nadmetanje:pobijedili smo Slobodu,Bratstvo,Budućnost,nismo izgubili od Viteza u dvije utakmice.
Postavio bih jedno pitanje:ako su Siouxi za,mozemo organizirati određenu vrstu dočeka u Livno od strane naše navijačke skupine Konjice,čisto da vam se odužimo za odličan prijem u Lukavcu kako od kluba tako i od strane vaših navijača :)
Veliki pozdrav FK Radničkom.
izjava jednog fudbalera Troglava nakon utakmice u Lukavcu...
Nikola Kaic "da pohvalim navijačku skupinu Sioux,momci su strašni,nisu stali 90 min.,na kraju su i nas pozdravili.Sve u svemu jedno odlično gostovanje što se tiče prijema i od strane uprave,igrača i navijača Radničkog iz Lukavca.Hvala puno i vratimo vam na isti način u drugoj polusezoni."
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 31 mar 2013, 18:01

Zoom088 je napisao/la:Očekivao sam pobjedu, ali ne ovako uvjerljivu i visoku. Raduje me činjenica da u svako vrijeme i na svakom mjestu imamo odlične igrače i da niko više u Radničkom nije nezamjenjiv!

Borogovac je pokazao da je fantastičan igrač i da je njegova pozicija lijevi bočni. Razvaljivao je po svojoj strani. Odbrana, osim onog kiksa kod primljenog gola fenomenalna iako nije igrao kapiten Šubić.

Sredina standardno dobra.

Jaranović i napad - mislim da trenutno nema boljih u ligi.
...lijep pozdrav komsijama i najiskrenije cestitke za izvanredne proljetne rezultate. Nadam se da ce putnik za PL-u
biti ekipa iz TK-a , Sloboda ili Radnicki. Vitez,ocito nema namjeru ici u PL. Gledao sam ekipu Radnickog u pobjedi nad Bosnom iz Visokog i uvjerio se da imate dobro ukomponovanu i uigranu ekipu,sto potvrdjuje i 2.mjesto na tabeli. Sada sam pogledao i snimak i moram istaci da je Borogovac za 25 minuta na terenu pokazao sve majstorije .
Nije mi uopce jasno kako takav igracina da grije klupu i da ga Vojvodic zapostavlja. Svaka cast ostalim momcima , ali mi je zapalo za oko da je Borgi dosao kao pojacanje i da ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, lijevog bocnog. Sada mi je jako zao,sto nije u njegovoj i nasoj Slobodi.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 31 mar 2013, 18:16

Borgi je prvi put igrao juče na Jošiku bio mu je to debi na domaćem terenu, ali i to možda ne bi dočekao da se Mirza Bekrić Giga nije povrijedio pa on ušao kao zamjena, i odigrao je zaista dobro, ne razumijem i ja zašto je na klupi žao mi momka nešto, želi i on da igra vidi se na njemu, ali Vojvodić se pita i to je to, inače pored Jaranovića juče i napadača Džanića, Adnan Jahić je opet odigrao fantastičnu utakmicu, mirnoća, sigurnost, presjecanje napada gostujućih, izboren penal jer je on šutirao loptu koja je pogodila igrača Čapljine u ruku, predobar igrač za nas bogami, njih bi posebno izdvojio, ali to ne znači da ni ostali nisu odigrali dobro i imali značaja u novoj pobjedi Radničkog, još sad nam se u ekipu vraćaju kapiten Šubić i naš playmaker Trumić i mislim da se sa gostovanja u Livnu možemo vratiti sretni i zadovoljni sa bodovima u džepu.... ;)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 31 mar 2013, 18:19

skauttuzla je napisao/la:Nije mi uopce jasno kako takav igracina da grije klupu i da ga Vojvodic zapostavlja. Svaka cast ostalim momcima , ali mi je zapalo za oko da je Borgi dosao kao pojacanje i da ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, lijevog bocnog. Sada mi je jako zao,sto nije u njegovoj i nasoj Slobodi.
U loše vrijeme se vratio u Tuzlu, došao je kad je bilo najgore i kad su svi odlazili. Do dolaska nove uprave i predsjednika, i nije bilo pojačanja Slobodi, da je tad došao i potpisao bi ugovor.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 31 mar 2013, 18:26

Coraco je napisao/la:
skauttuzla je napisao/la:Nije mi uopce jasno kako takav igracina da grije klupu i da ga Vojvodic zapostavlja. Svaka cast ostalim momcima , ali mi je zapalo za oko da je Borgi dosao kao pojacanje i da ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, lijevog bocnog. Sada mi je jako zao,sto nije u njegovoj i nasoj Slobodi.
U loše vrijeme se vratio u Tuzlu, došao je kad je bilo najgore i kad su svi odlazili. Do dolaska nove uprave i predsjednika, i nije bilo pojačanja Slobodi, da je tad došao i potpisao bi ugovor.
Za nadati se da će sad igrati više i dobijati priliku od Vojvodića, jer juče je pokazao da ima mjesta u prvom timu pa vidjećemo, Vojvodić forsira dole pozadi Bekrića-Jusufovića-Šubića-Mehanovića i ruku na srce oni jesu dobri, a ti momci igraju preko 5-6 godina zajedno u Radničkom, ipak vidjećemo možda je juče prekretnica bila da malo nešto izmjeni..... ;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 31 mar 2013, 18:44

Na svim pozicijama imamo po 2 kvalitetna igrača, pa čak i ovi na klupi nisu ništa lošiji od ovih što igraju, eto primjer Borogovac. Na njima je da se dokažu a nijanse će odlučiti ko će u prvih 11.

Bekrić zbog kojeg Borgi grije klupu je odličan igrač, nevjerovatno jak i ima strašan šut, za njeg se raspitivao Borac iz Banja Luke kada smo igrali prijateljsku utakmicu na pomoćnom stadionu Koševa protiv Bosne iz Visokog (krajem prvog dijela sezone).

Kako sam upratio, Borogovac je dosta bolji u ofanzivnim zadacima od Bekrića, dok je ovaj u odbranbenim.
Rezultati i jesu dobri, jer je konkurencija jaka, nadam se da će tako i biti.
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 mar 2013, 19:06

studeni je napisao/la:@zoom88
Neko je gore već spomenuo teren kako neizgleda baš najbolje.Ima li kakvih mogućnosti da se teren dotjera,da bude bolji nego je sad? Vidi se ono skakutanje lopte,igra bi bila još bolja da se lopta može bolje kontrolisati.
O samoj jučerašnjoj igri se nema šta puno reći,poderali smo ih.Svi su bili odlični!
Nažalost, zbog obilnih padavina teren je takav da se ne može izvaljati. Čim valjak bude "prošetao" terenom i on će biti dosta ravniji.

Čim se iznađu potrebna sredstva teren će u većem dijelu biti i busjenovan.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.