Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
http://www.transfermarkt.co.uk/en/brani ... 71209.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Branimir Hrgota.
Branimir Hrgota.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
i kakve on ima veze sa Bosnom i Hercegovinom ? Rođen u Švedskoj, član je Švedske reprezentacije, pored Švedskog ima i Hrvatsko državljanstvo, igra u Njemačkoj.Niđe veze.
DRUG NEBI TI PUNCA
Otac mu rođen u Kaknjubagrcavi je napisao/la:i kakve on ima veze sa Bosnom i Hercegovinom ? Rođen u Švedskoj, član je Švedske reprezentacije, pored Švedskog ima i Hrvatsko državljanstvo, igra u Njemačkoj.Niđe veze.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Cincinnatus
- Kontakt:
Kako se prica, kao igro bi za nas.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Gdje si to citao? Ja sam davno na SN citao da zeli igrati samo za Svedsku ili Hrvatsku,jer mu je mati iz Hrvatske.Cincinnatus je napisao/la:Kako se prica, kao igro bi za nas.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- katalinski
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/amer- ... 70188.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajvatar
- Cincinnatus
- Kontakt:
Preko privatne veze. Pusti te tabloide.Adi_Zepce je napisao/la:Gdje si to citao? Ja sam davno na SN citao da zeli igrati samo za Svedsku ili Hrvatsku,jer mu je mati iz Hrvatske.Cincinnatus je napisao/la:Kako se prica, kao igro bi za nas.
Sve lafo neke privatne veze, kontakti, pa taj nikad nece zaigrati za nasu reprezentaciju. Sta se furate postajete dosadni. Eto kao ti imas info da bi on treba zaigrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nisam pricao sa likom, niti znam sigurno da ce igrati za nas, samo vam govorim sta sam ja cuo. Vrijedi probati.Elegant je napisao/la:Sve lafo neke privatne veze, kontakti, pa taj nikad nece zaigrati za nasu reprezentaciju. Sta se furate postajete dosadni. Eto kao ti imas info da bi on treba zaigrati.
Dosta igraca smo izgubili ovako.
Ma mene nervira svi kao imaju neke veze, informacije , kao "cuju", znaju sta se desava... ajde malo se ohladite. Sve srednjoskolci, expeti, strucnjaci, sve vi znate o fudbalu. Listate transfermarket i gdje god ugledate zastavu sa balkana, odmah u reprezentaciju.
To svi pisu da se vidi "kao vi nesto znate imate informaciju", pa jedva da pratite ove lige Top5 a kamoli neke desete evroske.
To svi pisu da se vidi "kao vi nesto znate imate informaciju", pa jedva da pratite ove lige Top5 a kamoli neke desete evroske.
Pa eto,i mene nervira što ti na svaku kritiku rada Safeta "Zahirović desni bek" Sušića reaguješ sa postom u kojem spominješ Barbareza kao još gore rješenje koje se pokušava nametnuti,iako najčešće ti budes prvi koji je uopće spomenuo Barbareza u raspravi.Elegant je napisao/la:Ma mene nervira svi kao imaju neke veze, informacije , kao "cuju", znaju sta se desava... ajde malo se ohladite. Sve srednjoskolci, expeti, strucnjaci, sve vi znate o fudbalu. Listate transfermarket i gdje god ugledate zastavu sa balkana, odmah u reprezentaciju.
Pa se ne bunim.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam barem realan, a ne kao neki koji toliko furaju neke igrace na osnovu klipa sa youtube-a koji traje 3 minute i na osnovu toga zakljuce da je igracina. I ovo sa Barbarezom je realnost, ne treba nam lik koji ide po poker turnirima a kao "treba" da bude selektor jer je legenda, idol i slicno. A treba li spomenuti da nema ni licencu ?
- legenda reala
- Kontakt:
Ti realan daj ba
, ne može niko biti hare i popusti se ba glumljenja njega
Jel ikad iko spomeno ikakvog igrača da ti nisi negodovao, šta će nam on i da nisi spomeno Barbareza nisi jelde.
A Barbareza slabo ko spominje(ti najviše), neko te neko ga ponekad spomene i ti se ufatiš za to i samo ponavljaš Barbarez , nisam ni ja za Barbereza trenutno, ali ti ga pretjeruješ, a ustvari misliš da si realan
Zbog takvih ko ti smo i izgubili silu igrača(razmišljanja), ako takvi ko ti nastave izgubićemo ih još
, ne mora igrati za nas, ali treba ga kontaktirati vidjeti ko zna šta budućnost nosi, da su se slušali takvi ko ti Džeko bi i dalje osto kloc, jer šta će nam on ko zna za njega, i odakle ćeš ti znati da neko ne prati neku ligu, evo jedan Principatus prati skoro sve igrače što imaju veze sa BIh ;)A bilo je još momaka koji su redovno obavještavali o svim talentima koji imaju veze sa nama, znamo da neće svi uspjeti ali šta je problem nekom selektoru nazvati igrača popričati, upitati hoće-nećeš 
Jel ikad iko spomeno ikakvog igrača da ti nisi negodovao, šta će nam on i da nisi spomeno Barbareza nisi jelde.
A Barbareza slabo ko spominje(ti najviše), neko te neko ga ponekad spomene i ti se ufatiš za to i samo ponavljaš Barbarez , nisam ni ja za Barbereza trenutno, ali ti ga pretjeruješ, a ustvari misliš da si realan
Zbog takvih ko ti smo i izgubili silu igrača(razmišljanja), ako takvi ko ti nastave izgubićemo ih još
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@legenda reala potpuno si u pravu, treba svakog potencijalnog igraca kontaktirati to savez nista ne kosta a samo mozemo dobiti a nikako izgubiti.
Ma najbolje je biti svoj, nedati obraza i ponosa ni po kakvu cijenu, jer hebote sta ti mislis da savez nekog kontaktuje, pa ti igraci trebaju da na koljenima dodu u savez!!legenda reala je napisao/la:Ti realan daj ba, ne može niko biti hare i popusti se ba glumljenja njega
![]()
![]()
A Barbareza slabo ko spominje(ti najviše), neko te neko ga ponekad spomene i ti se ufatiš za to i samo ponavljaš Barbarez , nisam ni ja za Barbereza trenutno, ali ti ga pretjeruješ, a ustvari misliš da si realan![]()
![]()
Zbog takvih ko ti smo i izgubili silu igrača(razmišljanja), ako takvi ko ti nastave izgubićemo ih još, ne mora igrati za nas, ali treba ga kontaktirati vidjeti ko zna šta budućnost nosi, da su se slušali takvi ko ti Džeko bi i dalje osto kloc, jer šta će nam on ko zna za njega, i odakle ćeš ti znati da neko ne prati neku ligu, evo jedan Principatus prati skoro sve igrače što imaju veze sa BIh ;)A bilo je još momaka koji su redovno obavještavali o svim talentima koji imaju veze sa nama, znamo da neće svi uspjeti ali šta je problem nekom selektoru nazvati igrača popričati, upitati hoće-nećeš
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma jok niko ih ne kontaktira.Oni to sve isaretom rjesavaju.Ili sa foruma raja rijesi za tili cas,ljudi kompententni od zvanja i znanja.
Cudi me sto ne dovedose Sammira iz Dinama,ili makar Samira Francuza.Nema veze sto im se prezime ne zavrsava sa ic.
Cudi me sto ne dovedose Sammira iz Dinama,ili makar Samira Francuza.Nema veze sto im se prezime ne zavrsava sa ic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
fudbaler11
- Kontakt:
zasluzuje li ovo dijete da se nadje na spisku za U-19 nekada mozda, sa klipom napravljenim od samo par utakmica. Ako slucjano dodjem do svih ostalih, gdje ce mu biti kraj. Hoce li se nekada mjesto u reprezentaciji osigurati igrama, ili ce to i dalje ciniti babe i menageri ( cast izuzetcima, svakako) ???
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutni klub FK MLada BOlesvav, Ceska
Bilo je nesto price o Tripicu iz Moldea ranije, eto samo da kazem da u zadnje vrijeme vrlo malo igra. Tako da trenutno nije spreman za repku. Nadam se da ce dobit vise prilika, ali moguce da ga posalju na posudbu negdje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koliko vidim, igra za rezervnu ekipu od tog tima (FK Mlada Boleslav). Ne mozes ocekivati od selektora jedne ozbiljne reprezentacije da trazi igrace po rezervnim ekipama u osrednjim timovima kao sto je taj.fudbaler11 je napisao/la:zasluzuje li ovo dijete da se nadje na spisku za U-19 nekada mozda, sa klipom napravljenim od samo par utakmica. Ako slucjano dodjem do svih ostalih, gdje ce mu biti kraj. Hoce li se nekada mjesto u reprezentaciji osigurati igrama, ili ce to i dalje ciniti babe i menageri ( cast izuzetcima, svakako) ???
-
fudbaler11
- Kontakt:
to stoji na transfer market.. ovo ljeto prekomandovan je u A tim... Trenira s njima, i nada se da ce dobiti i minutazu do kraja sezone , koliko toliko... Bolje i to sigurno, nego da u mlade reprezentacije dolaze igraci koji igraju po kantonalnim ligama u BOsni, pa odjednom poziv repke je tu....calcio je napisao/la:Koliko vidim, igra za rezervnu ekipu od tog tima (FK Mlada Boleslav). Ne mozes ocekivati od selektora jedne ozbiljne reprezentacije da trazi igrace po rezervnim ekipama u osrednjim timovima kao sto je taj.fudbaler11 je napisao/la:zasluzuje li ovo dijete da se nadje na spisku za U-19 nekada mozda, sa klipom napravljenim od samo par utakmica. Ako slucjano dodjem do svih ostalih, gdje ce mu biti kraj. Hoce li se nekada mjesto u reprezentaciji osigurati igrama, ili ce to i dalje ciniti babe i menageri ( cast izuzetcima, svakako) ???
Do A repke je sigurno dalek put, al ove mladje kategorije sigurno moze proci....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.