ALI, daleko daleko je to jos od prolaska. Samo da se odigra cvrsto i borbeno, i sa kvalitetnim posjedom lopte, jer Široki ima kapacitet da im sakrije loptu, samo obrana, obrana... Ali, bas zato tupim unazad 80 stranica da moraju igrati svoju igru, a ne se braniti, jer to ne znaju i ne mogu.
NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Eto moze Maribor za jos jedno slovensko izdanje.
Kad smo mogli Koper dobiti, Olimpiju, sto ne i Maribor.
ALI, daleko daleko je to jos od prolaska. Samo da se odigra cvrsto i borbeno, i sa kvalitetnim posjedom lopte, jer Široki ima kapacitet da im sakrije loptu, samo obrana, obrana... Ali, bas zato tupim unazad 80 stranica da moraju igrati svoju igru, a ne se braniti, jer to ne znaju i ne mogu.
...Život za Široki...
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Teze ce vam biti kuci u to sam ubjedjen jer se neznate braniti sto ce vam biti problem al nadam se da cete proci!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sve cestitke za najorganizovani klub u BIH i zato sto ste veoma blizu prolazu dalje volio bih vas vidjet u grupnoj fazi.Samo da vas "gospoda" iz saveza ne "diskvalifukuju" namjerno ili nenamjerno
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 16 jul 2010, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Ocemo 20000 maraka,molimo vas
kako tuzno a pronosimo ime te Bosne i Hercegovine cijelom Europom.Čestitke nasima samo se obrana mora popraviti,na Pecari ce biti puno teze i da se mene pita ja bih ih napao pa sta bude 
Ovo za 20.000 maraka je sranje iskrenoŠB.TRN je napisao/la:Ocemo 20000 maraka,molimo vas![]()
![]()
![]()
kako tuzno a pronosimo ime te Bosne i Hercegovine cijelom Europom.Čestitke nasima samo se obrana mora popraviti,na Pecari ce biti puno teze i da se mene pita ja bih ih napao pa sta bude
Cestitke Plavima sa Pecare. jos mnogo uspijeha vam zelim
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
sve najbolje samo tako momci...zalim samo sto niste bili prvaci...pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nismo zasluzili biti prvaci s onakvim predstavama na pocetku drugog dijela sezone, jebga. Ali drago mi je da je momcad dosad bar pokazala da posjeduje kvalitet i da pruza manje nego sto objektivno moze.
Eh da je tu samo fizicki spremiti igrace na jedan pravi europski nacin, i takticki uvezati redove, i nabaviti par pravih stopera...
Eh da je tu samo fizicki spremiti igrace na jedan pravi europski nacin, i takticki uvezati redove, i nabaviti par pravih stopera...
...Život za Široki...
YEBITE kevu Videotonu u idućem pretkolu. 
Bez šale, gledao sam vas danas, i navijao svim srcem, iako mi drug popuši 100 maraka na kladionici zbog vaše tekme, ****, nije mi ga žao. Sve najbolje u revanšu.
Bez šale, gledao sam vas danas, i navijao svim srcem, iako mi drug popuši 100 maraka na kladionici zbog vaše tekme, ****, nije mi ga žao. Sve najbolje u revanšu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Velika prednost je što biste bili nositelji u 3. pretkolu
Ali, prije toga vas čeka još 90. minuta (ili 120)
Ali, prije toga vas čeka još 90. minuta (ili 120)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
U Sirokom k'o prvi da gol, prolazi dalje! 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ovdje sam mislio te Bosne i Hercegovine u kojoj jedni imaju bolji polozaj od drugih,zna se na sto sam mislio.Volim vise hrvatsku reprezentaciju nego Bih ali ovo je i moja zemlja ,bilo da sam u Orasju,Sarajevu ili Mostaru i bolje se osjecam nego bilo gdje u HrvatskojSrce_Tebi je napisao/la:Ovo za 20.000 maraka je sranje iskrenoŠB.TRN je napisao/la:Ocemo 20000 maraka,molimo vas![]()
![]()
![]()
![]()
ali i sranje je ovo sto si ti napisao "te Bosne i Hercegovine" necemo poceti raspravu na ovom ali razmisli malo... ovo je NASA BIH.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Zanemarit cu tvoj post. Samo da ne izgubite i da ne bude reicmo 3:3 
- velez_mostar
- Kontakt:
empty
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 16 jul 2010, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Naletio sam na neki njihov neki forum ali posto neznam rijeci njemackog nesto sam preko prevoditelja... Kako sam ja procitao misljenja su im polovicna... ima ih sto misle da ce nas dobiti ovamo bez problema ima ih i pesimista sto govore da je europa gotova za ovu sezonu... hehe i jedan post sto mi je zapao za oci koji kaze kako ocekuju pomoc sudaca, da ce pomoci njima nego nama bosancima 
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
ma jašta očekivaju sad i pomoć sudija, može al da sudiji prvo malo puhnu u "vuvuzelu"Barney Stinson je napisao/la:Naletio sam na neki njihov neki forum ali posto neznam rijeci njemackog nesto sam preko prevoditelja... Kako sam ja procitao misljenja su im polovicna... ima ih sto misle da ce nas dobiti ovamo bez problema ima ih i pesimista sto govore da je europa gotova za ovu sezonu... hehe i jedan post sto mi je zapao za oci koji kaze kako ocekuju pomoc sudaca, da ce pomoci njima nego nama bosancima
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
OK... Ako bog da kad se plasiramo sad na Evropsko prvenstvo zavoljet ces ti Bih repku vise nego HrŠB.TRN je napisao/la:Ovdje sam mislio te Bosne i Hercegovine u kojoj jedni imaju bolji polozaj od drugih,zna se na sto sam mislio.Volim vise hrvatsku reprezentaciju nego Bih ali ovo je i moja zemlja ,bilo da sam u Orasju,Sarajevu ili Mostaru i bolje se osjecam nego bilo gdje u HrvatskojSrce_Tebi je napisao/la:Ovo za 20.000 maraka je sranje iskrenoŠB.TRN je napisao/la:Ocemo 20000 maraka,molimo vas![]()
![]()
![]()
![]()
ali i sranje je ovo sto si ti napisao "te Bosne i Hercegovine" necemo poceti raspravu na ovom ali razmisli malo... ovo je NASA BIH.
Pozz
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
pa ako pobijede jbte opet ce bit nosioci.
evo moguci protivni, naravno ako prodje siroki a ja se nadam da hoce
FC Nordsjælland (DEN)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
FC International Turku (FIN)
FC Videoton (HUN) – NK Maribor (SVN)
Valletta FC (MLT) – KS Ruch Chorzów (POL)
evo moguci protivni, naravno ako prodje siroki a ja se nadam da hoce
FC Nordsjælland (DEN)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
FC International Turku (FIN)
FC Videoton (HUN) – NK Maribor (SVN)
Valletta FC (MLT) – KS Ruch Chorzów (POL)
E svaka vam cast na prikazanom danas.Nadam se da cete proci i igrati grupnu fazu.
AMAR OSIM!
Bit će jako teško u uzvratu, ali očekujem podršku sa svih strana, najviše od vjernih Škripara
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma proci ce te ba, sta ste se prepali jbte 2 2 igrali kod njih, ovde ocekujem vasu pobjeduTed Mosby je napisao/la:Bit će jako teško u uzvratu, ali očekujem podršku sa svih strana, najviše od vjernih Škripara
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.