Cuvena Sotonova škola,ugasi se talenat cim napuste rodno mjestotopnik1 je napisao/la:
Da je Shaw zadnji na tom spisku bilo bi dobro.
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Ne pamtim kad sam zadnji put gotivio nekog igraca izvan Man.Uniteda..
Al` ce Levy da oguli Pereza.
Salu na stranu, nadam se da Kane nece ponoviti gresku Balea, moze postati veliki igrac ako ostane u domovini.
Stvarno zavidan ofanzivni kvalitet kod Engleza, bit` ce interesantno kako ce sve to ici i ko ce uopste igrati. Rooney ne mora biti centralni napadac, moze on i iza istog ali sa ovoliko dobrih ofanzivaca stvarno ce biti tesko izabrati idealnu postavku.
Salu na stranu, nadam se da Kane nece ponoviti gresku Balea, moze postati veliki igrac ako ostane u domovini.
Stvarno zavidan ofanzivni kvalitet kod Engleza, bit` ce interesantno kako ce sve to ici i ko ce uopste igrati. Rooney ne mora biti centralni napadac, moze on i iza istog ali sa ovoliko dobrih ofanzivaca stvarno ce biti tesko izabrati idealnu postavku.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Englezići igraju prijateljsku sa Švabama
1:1 je trenutno ali Englezi mnogo bolji na terenu
Lingard je zabio na assist Jenki-a.
Ings i Redmond će bit pakleni igrači.
A.F.C. Bournemouth!
da je dobit Švabe, mrske neprijateljerambo16 je napisao/la:Englezići igraju prijateljsku sa Švabama
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Englezi dosta kvalitetniji.rambo16 je napisao/la:Englezići igraju prijateljsku sa Švabama
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zaslužena pobjeda
Jenki MOTM. Momku je mnogo pomogao Big Sam i konstantno igranje
Moglo je biti i više da Ings nije promašio mrtvu šansu. Zaista ono je bilo teže promašit
Sutra protiv Italijana
Već je najavljeno da će Kane i Rooney startat skupa
Jenki MOTM. Momku je mnogo pomogao Big Sam i konstantno igranje
Moglo je biti i više da Ings nije promašio mrtvu šansu. Zaista ono je bilo teže promašit
Sutra protiv Italijana
Već je najavljeno da će Kane i Rooney startat skupa
A.F.C. Bournemouth!
Dobra igra mladih, nadam se da sutra i A ispostuje. Rooney i Kane djeluje fenomenalno, bar na papiru. Kane kao klasicni napadac dok Wayne moze i iza njega, ni prvi ni zadnji put tu da igra.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Msm da ce igra vise biti u fazonu da Kane glumi Fellainija i spusta Wazzi lopte, dok busilica zabija nemocnim zabarima 
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Sterling nece biti u timu zbog povrede noznog prsta. Nisam siguran ni za Welbecka, cuo sam da ima neku povredu, ali nisam siguran.
Posebno me raduju mladi Englezi. Pobjeda protiv Njemaca, dosta dobra igra, a uz to mnogi mladi Englezi vec igraju za A tim. U sastavu je mogao biti Sterling, Barkley, Ibe da je zdrav, i td. Ogroman potencijal je u novoj generaciji Engleza, samo im moraju pomoci u prelasku u prve timove.
Posebno me raduju mladi Englezi. Pobjeda protiv Njemaca, dosta dobra igra, a uz to mnogi mladi Englezi vec igraju za A tim. U sastavu je mogao biti Sterling, Barkley, Ibe da je zdrav, i td. Ogroman potencijal je u novoj generaciji Engleza, samo im moraju pomoci u prelasku u prve timove.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OnlyUnited
- Kontakt:
U nedostatku krilnih igraca (zbog povrede Welbza i Sterlinga), u ovoj prijateljskoj bi se moglo krenuti sa 4312, a taj sistem Woyu nije stran u ovim kvalama.
----------------Hart
Clyne----Small----Jones---Gibbs
-----Hendo---Carrick---Delph
--------------Barkley
--------Rooney-----Kane

----------------Hart
Clyne----Small----Jones---Gibbs
-----Hendo---Carrick---Delph
--------------Barkley
--------Rooney-----Kane

- Ed Woodward for Prime Minister !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Jedino možda ugurat oxa umjesto delpha, al to je to sto se max. može izvuc 
Ox je povrijeđenJoseMourinho je napisao/la:Jedino možda ugurat oxa umjesto delpha, al to je to sto se max. može izvuc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- OnlyUnited
- Kontakt:
Il' je Jones u veznom ili Clyne na krilu. Ak' je prva opcija, onda Rooney ispod Thea i Kanea u 4312.Hart, Clyne, Smalling, Jagielka, Gibbs, Jones, Henderson, Delph, Rooney, Walcott, Kane.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Jones u vezi sigurno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Najvjerovatnije Jones u veznom umjesto Carricka. Moguce 4-3-1-2 sa Rooneyem ili Walcottom na 10-ci. Ne vjerujem da ce Waynea gurati na krilo, a glupo bi bilo uraditi isto sa Kaneom.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Jones je znao fenomenalno odigrati na DMFu, izuzetno spreman igrac i odlican u destrukciji igre protivnika. Clyne ako je na krilu onda ne znam, zna biti prilicno ofanzivan ali ne sjecam se da sam ga ikada gledao kao klasicno krilo.
Ocekivao sam Carricka od pocetka, siguran sam da moze unijeti potrebnu mirnocu u vezni red Engleske, isto sto radi trenutno u Unitedu, s njim to izgleda dosta bolje.
Ocekivao sam Carricka od pocetka, siguran sam da moze unijeti potrebnu mirnocu u vezni red Engleske, isto sto radi trenutno u Unitedu, s njim to izgleda dosta bolje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- JoseMourinho
- Kontakt:
Da ni clyne na lijevom beku, a Gibbs na lijevom krilu?
Trenutno korisnika/ca: J1897, LenyYoro15, UnitedWA i 29 gostiju.