Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
kada je otisao juninho pjanic je igrao skoro svaku utakmicu za lion medjutim ni tada nije imao ulogu glavnog organizatora u vezi vec jednostavno trckarao je dosta,pokrivao teren i naletio bi na neki i gol..medjutim ove sezone nakon dolaska gurkufa pokazuje se sasvim jasno da njemu treba jos dosta utakmica da bi izrastao u dobrog veznog igraca,tako da natpisi o odslasku u celzi i slicno nemaju veze s vezom jer bi tu i propao treba mu jos koja godina da se kali..
Edel budala,ali dokazano je da ne vara sa godistem.Cartman je napisao/la:Izadje Pjanic. Prosjecna utakmica. Moze on puno bolje. Treba priznat da je Kallstrom bio pokretna snaga sredine Lyona.
PS: Sto se tice ovog golmana, rodjen je u Kamerunu, igra za Armeniju, a sumnja se da igra pod laznim imenom i da je ustvari 5 godina stariji nego sto se zvanicno vodi.

Ja gledao dok je bilo 1:1,i tada mi keva rekla da Ekrem cita pismo na Farmi i morao sam da prebacim

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma on je najbolji na svijetu kad može osvojiti dvijet važne titule u jednoj sezoni što nije pošlo za rukom ni slavnom Ivici Osimu............harishp je napisao/la:Moze itekako.Kad takav selektor moze da pobijedi Slovake i tvog Hamsika.Sta mislis kakvi su tek onda ovi.na celu sa Weisonjom ili bjelonjom.Dylan Dog je napisao/la:Gori od sadasnjeg biti ne mozeharishp je napisao/la:Nista,onda Muratovica i Rahimica staviti u mladu repku.Sta je 17,18,19.godina.ko' da ce to neko zagledati.Jos kad rahim udari Italijanku naopako,ko iz predskolskog izgleda.Onaj Lukaku,ako nema 40 ima makar 35![]()
Nego u vezi Pjanica i Lyona.u tom klubu se ocito nezna ni ko pije ni ko placa.
Nesto kontam Puela za selektora BIH.Pa da se iz prikrajka grohotom smijemo.Kad uhvate ''kruticari''objasnjavati situaciju.

A đe da znam?!
Naravno @Hrak ba,apsolutno si u pravu.Kako kukuruz napreduje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
To bi bilo definitivno to.Sad kad ni Gourcuff ne igra ovaj nema mjesta u prvoj postavi.
Pjanic je vec govorio da bi na ljleto razgovarao o njegovom statusu.Ako ne dobije poziciju kao ''osmica'' da se onda uhvati noge.
To bi trebao uciniti vec u januaru a ne na ljeto.
Jest on mlad,ali ovo vec prelazi bilo kakvu mjeru.
Cuj Gonalons,Kalstrem i Govou u sredini WTF
Pjanic je vec govorio da bi na ljleto razgovarao o njegovom statusu.Ako ne dobije poziciju kao ''osmica'' da se onda uhvati noge.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- _karabaja_
- Kontakt:
Ovaj trener stvarno nema veze s vezom. Pravi jedan mali milion gresaka, a s Pjanicem pravi najvecu gresku.harishp je napisao/la:To bi bilo definitivno to.Sad kad ni Gourcuff ne igra ovaj nema mjesta u prvoj postavi.
Pjanic ponekad mora odigrati i losu utakmicu, ali mlad je i trener to sve treba da istrpi i da ga forsira dobio bi sigurno jednog od najboljih veznjaka u svijetu, a ovaj degen od trenera ga ostavlja na klupi a rezultati se ni najmanje ne popravljaju kada je Pjana na klupi sta vise jos gore izgleda njihova igra.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
A kako se samo slavila Gourcuffova povreda, svi zaboravili da je Mire znao grijati klupu i prije Gourcuffovog dolaska.
Makoun, Gonalons i Källström u redini, Pjanić na klupi sa zvijezdama: Vercoutre, Briand, Pied, Gassama, Faure, Lacazette...harishp je napisao/la:Cuj Gonalons,Kalstrem i Govou u sredini WTF
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa nebi se reklo da se slavilo.Niko pametan ne zeli povredu bilo kojem igracu.Nego kao ko biva veca sansa.Ili u prevodu ako sad ne dobije startnu poziciju nece nikad.Izgleda da bi Huseinovic imao vise minutaze kod ovog Puela trenutno od Pjane.RiNo je napisao/la:A kako se samo slavila Gourcuffova povreda, svi zaboravili da je Mire znao grijati klupu i prije Gourcuffovog dolaska.Makoun, Gonalons i Källström u redini, Pjanić na klupi sa zvijezdama: Vercoutre, Briand, Pied, Gassama, Faure, Lacazette...harishp je napisao/la:Cuj Gonalons,Kalstrem i Govou u sredini WTF
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sunce ti jbm Gonalon mu igra prakticno po desnoj strani.
Puel gori od onog mog nesretnika.

Puel gori od onog mog nesretnika.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ahaha osveti Spaha Pjanica.
Jest Puel nesretnik da ne moze biti gori.

Jest Puel nesretnik da ne moze biti gori.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva je forma Gurkufa pokazuju rezultati Liona kao i njegov licni ucinak.Vidi se na sta lici igra kad je on kreira. Kazes da Pjanic kao trckara,ako si gledao tekme LP ove,a pogotovo prosle god. onda si mogao vidjeti da po statistici Pjanic nije ,,trckarao,, nego da je najvise pretrcao od svih igracau svakoj utakmici,i 5 golova je kao slucajno daozgembo89 je napisao/la:kada je otisao juninho pjanic je igrao skoro svaku utakmicu za lion medjutim ni tada nije imao ulogu glavnog organizatora u vezi vec jednostavno trckarao je dosta,pokrivao teren i naletio bi na neki i gol..medjutim ove sezone nakon dolaska gurkufa pokazuje se sasvim jasno da njemu treba jos dosta utakmica da bi izrastao u dobrog veznog igraca,tako da natpisi o odslasku u celzi i slicno nemaju veze s vezom jer bi tu i propao treba mu jos koja godina da se kali..

Pjanic sto prije treba bjezati iz Lyona, a hvala Bogu ima klubova koji bi ga zeljeli vidjeti u svojim redovima. Ovako ce samo stagnirati u Lyonu i nece puno napredovati i nek ne nasjeda na lazi kada bude razgovarao s celnicima Lyona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mire iz Lyona, Vedad iz Hoffenheima, Edin iz Wolfsburga, Miske iz ko zna već odakle...
Pa ima li kraja bježanju
Pa ima li kraja bježanju

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bezi,bezi da te ne uhvateVirtu4l je napisao/la:Mire iz Lyona, Vedad iz Hoffenheima, Edin iz Wolfsburga, Miske iz ko zna već odakle...
Pa ima li kraja bježanju

Nego zaboravio si Kerla iz Zelje......
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja vidite cuda, covjeku 20 godina a ne igra svaku utakmicu. Neka odma bjezi u Vrbanjusu, tamo ce igrat svaku utakmicu!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo ga veceras pocinje utakmicu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Odlicno. Ovo bi veceras trebali lako dobiti i osigurati prolaz dalje.miky_hz je napisao/la:Evo ga veceras pocinje utakmicu
3:0 za Lyon moja prognoza
Onaj Briand
Pa sa dva metra promasio citav go.
Pjanic izisao iz igre.
EDIT: Cim je izasao iz igre, Lyon primi i drugi gol. Bravo.

Pjanic izisao iz igre.
EDIT: Cim je izasao iz igre, Lyon primi i drugi gol. Bravo.
B0SANAC je napisao/la:Onaj Briand![]()
Pa sa dva metra promasio citav go.
Pjanic izisao iz igre.
Bas me cudi

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.