FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bilino polje
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bilino polje » 29 mar 2010, 19:19

igrajte u protiv zvijezde sa devet stoperai jednimveznim da ubaci loptu u kazneni mozda i pobjedite jer u vas napadaci koliko ja znam nisu zabili ukupno gol ovog proljeca i to u zenici ...............................................................................samo sramota mnogo ste jaki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
samo celik ale samo celik ale

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2010, 19:22

bilino polje je napisao/la:igrajte u protiv zvijezde sa devet stoperai jednimveznim da ubaci loptu u kazneni mozda i pobjedite jer u vas napadaci koliko ja znam nisu zabili ukupno gol ovog proljeca i to u zenici ...............................................................................samo sramota mnogo ste jaki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako ti ne dosadi provocirat :?: al haj ne obracam na tebe paznju,idi pisi po temi Celika,predosadan si .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 29 mar 2010, 19:22

harry_90 je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:igrajte u protiv zvijezde sa devet stoperai jednimveznim da ubaci loptu u kazneni mozda i pobjedite jer u vas napadaci koliko ja znam nisu zabili ukupno gol ovog proljeca i to u zenici ...............................................................................samo sramota mnogo ste jaki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako ti ne dosadi provocirat :?: al haj ne obracam na tebe paznju,idi pisi po temi Celika,predosadan si .
sta je ba jeli tako stoperi daju golove budi realan
samo celik ale samo celik ale

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2010, 19:25

bilino polje je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
sta je ba jeli tako stoperi daju golove budi realan
Pa da daju golove,kakve to veze ima ako stoper da go :?: stvarno si smijesan

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 mar 2010, 19:32

Jel znate ko drzi rekord u ispadanju iz prve lige? Celik! :lol:
A sto se tice stopera to nam je taktika! Svi cuvaju napadace, a stoper ti uvali! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2010, 19:54

Bitno je da mi ostanemo u ligi, a ko zabija golove to je najmanje vazno. ;)

I stoperi su sastavni dio tima, tako da i oni aktivno ucestvuju u igri. Kod nas su malo vise aktivni, ali ako vec ne ide napadace, ide njih. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2010, 20:01

Ma joj sad nije bitno ko daje golove,samo nek ih ima :D nek i Mujkic daje ako treba samo nek je 3 boda,joj sad nam slijedi jak tempo,negdje cemo kiksat(nedaj Boze) dolaze nam Zrinjski,Zeljo,Borac.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2010, 20:06

sjecas li se ti nekada vaseg bivseg igraca odnosno stopera kojeg smo vam mi uzeli Mikelinija?//// pa taj vam stoper nije dozvolio da par godina na tusnju pridjete golu, kamoli da postignete gol sve do prosle sezone cinimi se :).... uz Mikelini vam je i par puta uvalio gol na Tusnju :)... dobar vam ovaj stoper bio brate :)... nego volimo i mi tebe djecko navrati nam ponovo na temu da se druzimo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2010, 20:13

Ako uljari istupe iz lige, eto 3 boda sa gostovanja. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 29 mar 2010, 20:16

omerbavarac je napisao/la:Ako uljari istupe iz lige, eto 3 boda sa gostovanja. :D :D
poništi će se rezultati, ali bar jedno mjesto manje za opstanak

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2010, 20:24

ma u tom slucaju svi dobijaju bodovem a mi bi dobili takodjer 6 bodova :)... jer nas je modrica dobila 1:2 u Tuzli....Onako skoro svi su modricu dobijali na svom terenu, samo smo mi kiksali, zato nama bi svakako najvise odgovaralo da modriza istupi iz lige :) jer sa tih 6 bodova bi odskocili malo sa dna
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2010, 20:26

SaltCityAttack je napisao/la:ma u tom slucaju svi dobijaju bodovem a mi bi dobili takodjer 6 bodova :)... jer nas je modrica dobila 1:2 u Tuzli....Onako skoro svi su modricu dobijali na svom terenu, samo smo mi kiksali, zato nama bi svakako najvise odgovaralo da modriza istupi iz lige :) jer sa tih 6 bodova bi odskocili malo sa dna
Odmah u borbu za prvaka. :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Mnogo bi nam to znacilo, ali ja nesto ne vjerujem u ovo istupanje. Vidjecemo kako ce se situacija razvijati. Nadam se da ce ici u nasu korist.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 29 mar 2010, 21:53

u nasem slucaju..nama bi to istupanje idealno bilo..mada mislim da nece istupiti jer bi onda morali kretati od neke 4 lige...moguce da izguraju kao zepce onu sezonu..samo da ne bi ispali u 4-5 ligu
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 mar 2010, 22:18

hehe kad se sjetim nas u Zepcu te godine ,morali smo pobijedit tu tekmu,pa Kudi dade go iz 5 metara ofsajda hahah
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2010, 22:21

Napisao sam ja na temi Modrice,da treba se sacekat odluka uprave Modrice,a nemozemo vjerovat samo novinama i televizijama,ne mislim da ce istupit iz lige,to je moje misljenje,al ako istupe sta ce sa ona 3 boda na Tusnju ?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2010, 23:25

Sjeca li se neko one utakmice, cini mi se protiv Bosne iz Visokog, kada smo pobijedili 5:2 u gostima. Tad nas je pobjeda odvela u nekadasnji inetertoto cup, a da smo kojim slucajem izgubili ispali bi iz lige. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2010, 02:42

omerbavarac je napisao/la:Sjeca li se neko one utakmice, cini mi se protiv Bosne iz Visokog, kada smo pobijedili 5:2 u gostima. Tad nas je pobjeda odvela u nekadasnji inetertoto cup, a da smo kojim slucajem izgubili ispali bi iz lige. :D
ma to je bilo za sezonu 2002/03 i tada je bosna bila zadnja i svi su je dobijali...tada je liga imala 20 ekipa i ispadalo je 6 ekipa... mi smo zavrsili 6 na tabeli i bilo je gutavo za ispadanje, ali nama je na ruku islo sto su igrali GLASINAC I-BROTNJO utkamicu i od te dvije ekipe se trazio sesti putnik. Brotnjo je pobjedilo kao gost i imali isto bodova kao Glasinac koji je tada kao 14 na tabeli od 20 ekipa ispao u nizi rang.Mi se nismo mogli pribojavati jer smo imali 15 golova u plusu gol razlika, a kod Glasinca bilo -15 i nakraju 3 boda manje od nas.Tkodjer tada je ispalo jedinstvo koje je u zadnjem kolu bilo gost na Kosevu i zijanilo 3:0, kao i Kozara gdje je tada igrao Vojvodic nas :) imali su tekmu sa Posusjem koje su tada pobjedili i nakraju za nama zaostajali 4 boda.

Gore je bilo one godine kada je bilo price da ostaje samo 8 ekipa u ligi, ali su tek nakon zadnjeg kola rekli da ostaje 11 ekipa.Do zadnjeg kola Sloboda i Celik su bili 10 i 11 na tabeli i samim tim u zadnjem kolu se rjesavala sudbina crveno crnih...... sloboda je bila samo 5 kola ranije u dosta nezavidnoj situaciji.Nakon onog poraza od Rudara iz Kaknja na tusnju od 0:1 ako se sjecate, to je ono kada nam uprava nije dozvolila ulazak pa kada smo sa onog WC to jeste takozvanog "cumeza" (kako ga danas popularno nazivjau gostujuci navijaci) navijali, a naravno i odatle bili otjerani od drotova.Nakon te utkamice uslijedila je ona pobjeda u Lukavcu od 0:1, pa pobjeda protiv Gradine od 5:1,pa onda u Zivinicama smo dobili Drinu 0:2 Znaci prije te famozne zadnje utakmice prtiv Dzerzelez Zenice, mi smo se vadili protiv nasih komsija i tako dosli u priliku da izborimo tu osmu poziciju koja nas je sa sigurnoscu ostavljala u ligi.
Dzerzelez Zenica koju je preuzeo Celo Bajramovic, i sa tada odlcnim igracima poput Smjecanina,Begica,Noukena itd, borili su se za ulazak u takozvani play off.Taj dan ujedno se igrala i kosarka u Mejdanu, to jeste play off utakmica izmedju nase sampionske Slobode Dite i odlicne ekipe Brotnje iz Citluka.Bilo je jako teko uskladiti sve to.Svi smo zeljeli pomoci nasim fudbalerima, ali i kosarkasi su takodjer tada trebali nasu pomoc.Igralo se prvo poluvrijeme kada je Smijecanin doveo Dzerzelez u vodstvo, a od tada je samo tuga vladala Tusnjem. Bili smo svjesni da smo u nizem rangu, zajedno sa celikom.Po dogovoru pola tribine je otislo na kosarku, a nas pola je ostalo na stadionu i nakraju nam se isplatilo.Odlicno su tada igrali Jasarevic,Hamzic,Berbic i kompanija i za samo nekoliko minut au drugom poluvremenu uspjeli su postici 3 gola i tako slaviti pobjedu konacnim rezultatom od 3:1....Tada je sve bilo jasno izborili smo 8 mjesto u ligi i tako sigurno izborili opstanak, ali je Celik te sezone bio iza nas na 9 mjestu i dolazi do onoga sto sam vec rekao prosirenja, to jeste odlucuje se da ligu napusta 5 ekipa a ostaje 11 :)..i da to je bila sezona 1999/2000
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 30 mar 2010, 03:33, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 30 mar 2010, 03:04

sloboda ne bi dobila 6 bodova ako modrica istupi iz lige, dobili bi 3 za utakmicu koja se treba igrati, a onaj poraz na Tusnju od 1:2 bi ostao i dalje...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 mar 2010, 11:11

Baltazar je napisao/la:sloboda ne bi dobila 6 bodova ako modrica istupi iz lige, dobili bi 3 za utakmicu koja se treba igrati, a onaj poraz na Tusnju od 1:2 bi ostao i dalje...
nema od tog istupanja nista..uzdaj se use i u svoje kljuse...ne treba racunat na i mislit na ovo..bit ce sto bude..nama samo moze ic u korist..treba se okrenut zvijezdi i tu probat uzet bod-ove
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2010, 11:21

Ma nisam ja siguran da ce Modricani odstupit tako lako.Nama je sad Zvijezda prioritet,uzet bod jer i oni igraju katastrofa,valja iskoristit to.Imal kartoniranih i povrijedjenih,Grado se vraca to je bitno :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.