Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ono što sam ja primjetio kod Džeke, jest da ne cupa protivnicke odbrambene igrace kao prije. Nekako ulazi u duele na srecu i sta Bog da. Nije mi jasno nikako, isto kao da ga nesto psihicki mori, pa se povuk´o u sebe. Nema onu ostrinu i agresivnost kao poslije prosle polusezone. Definitivno da ga je povreda psihicki rasturila, nadamo se da ce smoci snage i da u duhu reprezentacije pomogne kako on najbolje zna, ipak je momak prvi strijelac Euro zone kvalifikacija. Edine majstore samo polako uz Božiju pomoć.
Kahva, Kava, Kafa!
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi moram priznati da me brine forma naših napadača pred nastavak kvalifikacija. Džeko je postigao jedan gol do sada u Wolfsima, a Ibišević još nijedan u Hoffenheimu. Nadam se da će oni proradit protiv Armenije i Turske i da će nas odvesti u baraž.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- velez_mostar
- Kontakt:
Hahaha...naucila raja da Dzeko uvijek da po jedan-dva gola,i sad kad nema toga odmah Dzeko pao,ne valja nista,nece vrijediti ni 15 mil,haha..4 kola odigrana,pa da se nije sastao s loptom ,to nista ne mora da znaci..i ,koliko vidim ima raje koja vide da su i Dzeko i Misimovic apsolutno markirani,pa Wolfsburgu samo odsjeci Misketa,odradi pressing na njemu,da nije u mogucnosti da da pass..i gubi se igra..pa ,sada ekipe ulaze sa mnogo vise respecta protiv Vukova,ipak su oni prvaci Njemacke.
Sto se tice naseg dijamanta,mislim da je malo doslo do laganog zasicenja ,da je imao veliku zelju da napusti klub,nije mu dozvoljeno,i da sada igra puno opustenije,a i samim tim sto mu je na racun igara iz prosle sezone ,i reputacije koju je time stekao,mjesto u sastavu zagarantirano,ali isto tako vjerujem kako ce Dzeko biti jos bolji sto se repke tice!
Jos nesto,sto se tice Wolfsburga,sjetimo se samo kako su se igraci zalili na intenzitet treninga kod Magatha,i kako su morali cijediti zadnji atom snage kod njega da bi uspjeli,to su naravno i uradili,ali vjerujem kako kod novog trenera ni upola ne treniraju kao kod Magatha,tako da se i to moze osjetiti...kao i na disciplini.
Sto se tice naseg dijamanta,mislim da je malo doslo do laganog zasicenja ,da je imao veliku zelju da napusti klub,nije mu dozvoljeno,i da sada igra puno opustenije,a i samim tim sto mu je na racun igara iz prosle sezone ,i reputacije koju je time stekao,mjesto u sastavu zagarantirano,ali isto tako vjerujem kako ce Dzeko biti jos bolji sto se repke tice!
Jos nesto,sto se tice Wolfsburga,sjetimo se samo kako su se igraci zalili na intenzitet treninga kod Magatha,i kako su morali cijediti zadnji atom snage kod njega da bi uspjeli,to su naravno i uradili,ali vjerujem kako kod novog trenera ni upola ne treniraju kao kod Magatha,tako da se i to moze osjetiti...kao i na disciplini.
Slazem se , i jos da dodam da ne treba zaboraviti da je imao laksu povredu zbog koje je odsustvao 2 sedmice, sto znaci da je jos manje trenirao, a opet i pored svega toga glupo je reci da Dzeko "nije onaj stari" , covjek nanizao cetvoricu Bavaraca ... a ove sto gledaju highlightse nema potrebe ni citirati vise ...velez_mostar je napisao/la:Hahaha...naucila raja da Dzeko uvijek da po jedan-dva gola,i sad kad nema toga odmah Dzeko pao,ne valja nista,nece vrijediti ni 15 mil,haha..4 kola odigrana,pa da se nije sastao s loptom ,to nista ne mora da znaci..i ,koliko vidim ima raje koja vide da su i Dzeko i Misimovic apsolutno markirani,pa Wolfsburgu samo odsjeci Misketa,odradi pressing na njemu,da nije u mogucnosti da da pass..i gubi se igra..pa ,sada ekipe ulaze sa mnogo vise respecta protiv Vukova,ipak su oni prvaci Njemacke.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Samo jedna opaska što se tice Veh-a. Sama njegova pojava, ne donosi dobra. Gledao sam njegovih par TV intervjua gdje lik djeluje kao kakav hoštapler - avanturista, što donekle i opravdava njegov status u vučijem gradu. Ja prognoziram da mu je noga do polusezone. A to što kopira Magatha, to je priča za sebe.
Glavni je krivac za ova dva poraza, i što kaže jedan lik možda mu i igraci prave namještaljku. Sigurno da nema cvrstine i autoriteta medju igracima. Maldung kao da nije onaj od prosle sezone, a i Barzagli je ofalio.
Ovi su rezultati plod loših priprema i nedostatak pozitivne atmosfere medju igracima.
Glavni je krivac za ova dva poraza, i što kaže jedan lik možda mu i igraci prave namještaljku. Sigurno da nema cvrstine i autoriteta medju igracima. Maldung kao da nije onaj od prosle sezone, a i Barzagli je ofalio.
Ovi su rezultati plod loših priprema i nedostatak pozitivne atmosfere medju igracima.
Kahva, Kava, Kafa!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma boli njega neka stvar za Wolfsburgom. Vidjecete kad da golove protiv Armenaca i Turaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dzeko ce i ove godine golgeterski "post" prekinuti upravo u utakmicama reprezentacije, te sa serijom nastaviti u Wolfsburgu. Tako je bilo prosle sezone, nema razloga da tako ne bude i ove.<---(Licna nadanja)
Inace sam prilicno zadovoljan njegovom igrom, za sad izostaje ta realizacija, al' bice to kako treba u skorijoj buducnosti. Igracina je to.
Inace sam prilicno zadovoljan njegovom igrom, za sad izostaje ta realizacija, al' bice to kako treba u skorijoj buducnosti. Igracina je to.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Niti je Dzeko u krizi, a niti Wolsburg! Pitam se sta se pisalo na forumu kada je Wolsburg na startu imao dve uvodne pobede, verovatno su pojednici najavljivali odbranu titule i minimun polufinale Lige Prvaka?!
Dva poraza od direktnih konkurenata i masa strucnjaka sa ss.ba vec proglasava vanredno stanje. Otkaz treneru je signal pocenoj krizi, Veh je jos tu, zato, u Wolsburgu nema ni "k" od krize.
Ne znam kako su odigrali protiv Hamburga, ali sa super pojacanim Bayernom drugo poluvreme nije bilo lose (bezbroj 100 % sansi ne iskoriscenih), da su kojim slucajem dali gol pri rezultatu 1:0, utakmica bi otisla u drugom smeru. Zabice Dzeko 2 komada Jermencima i mirna Bosna, pisacete ponovo kako nije u krizi, kako je najbolji na planeti (bolji od Mesija i Ibre skupa)
, kako je vec prosle polusezone prevazisao Bundes ligu.... 
Dva poraza od direktnih konkurenata i masa strucnjaka sa ss.ba vec proglasava vanredno stanje. Otkaz treneru je signal pocenoj krizi, Veh je jos tu, zato, u Wolsburgu nema ni "k" od krize.
Ne znam kako su odigrali protiv Hamburga, ali sa super pojacanim Bayernom drugo poluvreme nije bilo lose (bezbroj 100 % sansi ne iskoriscenih), da su kojim slucajem dali gol pri rezultatu 1:0, utakmica bi otisla u drugom smeru. Zabice Dzeko 2 komada Jermencima i mirna Bosna, pisacete ponovo kako nije u krizi, kako je najbolji na planeti (bolji od Mesija i Ibre skupa)
Hehe tako to kod nas ide, jedina "kriza" u Vflu je onaj debilni trener, a ostalo je sve pet ^^.cole-ch je napisao/la:Niti je Dzeko u krizi, a niti Wolsburg! Pitam se sta se pisalo na forumu kada je Wolsburg na startu imao dve uvodne pobede, verovatno su pojednici najavljivali odbranu titule i minimun polufinale Lige Prvaka?!![]()
Ne znam kako su odigrali protiv Hamburga, ali sa super pojacanim Bayernom drugo poluvreme nije bilo lose (bezbroj 100 % sansi ne iskoriscenih), da su kojim slucajem dali gol pri rezultatu 1:0, utakmica bi otisla u drugom smeru. Zabice Dzeko 2 komada Jermencima i mirna Bosna, pisacete ponovo kako nije u krizi, kako je najbolji na planeti (bolji od Mesija i Ibre skupa), kako je vec prosle polusezone prevazisao Bundes ligu....
Ma ljudi kakav trener, da je Hidink na klupi ne bi im pomogao sa onakvim golmanom, pa ko je gledao zadnje dvije tekme jasno mu je zasto wolsburg ovako lahko prima golove i gubi, pa to je cirkus sta covjek radi, kazem sreca samo bayern je uspio jednu iskoristit, a nedo bog da je sve bio to debakl, kriv za prvi gol protiv bayerna, kriv protiv hamburga..Benalja hitno mjenjati dok jos ima vremena
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Svasta cu procitat...EnZo_85 je napisao/la:Ma ljudi kakav trener, da je Hidink na klupi ne bi im pomogao sa onakvim golmanom, pa ko je gledao zadnje dvije tekme jasno mu je zasto wolsburg ovako lahko prima golove i gubi, pa to je cirkus sta covjek radi, kazem sreca samo bayern je uspio jednu iskoristit, a nedo bog da je sve bio to debakl, kriv za prvi gol protiv bayerna, kriv protiv hamburga..Benalja hitno mjenjati dok jos ima vremena
Prerano je da se Veh okrivljuje za bilo sta. Nije on los trener, a i titulu B.L. ima iz sebe. Wolsburg zaostaje tarcavih 4 boda za prvoplasiranim, nista strasno! Ljudi su navikli na smrknitu (dikatorsku) facu Maghatovu, tako da blagi Arminov osmeh i smekerski pogled odaje coveka koji je slabic i nezna da drzi zvezde pod kontrolom, naprotiv ja sam misljenja da je i on kao i Maghat strog kao gazda, dobar pedagog, ali i trener (strucnjak). Treba igracima da se i malo adaptiraju na nacin rada koji on forsira, sve ce se to malo i odraziti na igru i rezultate, mada sam ja misljenja da su igraci Wolsburga nakon titule malo i poleteli, trebaju malo aterirati, ili ce ih u protivnom drugi prislino prizemljiti. Ima tu igraca koji vec pre pocetka tekme govore: "ah, lako cemo sa ovima"! Znacemo vise nakon 8-9 kola, pa cemo i pisati malo vise, sada je jos rano za bilo koju analizu.Genghis je napisao/la:Hehe tako to kod nas ide, jedina "kriza" u Vflu je onaj debilni trener, a ostalo je sve pet ^^.cole-ch je napisao/la:Niti je Dzeko u krizi, a niti Wolsburg! Pitam se sta se pisalo na forumu kada je Wolsburg na startu imao dve uvodne pobede, verovatno su pojednici najavljivali odbranu titule i minimun polufinale Lige Prvaka?!![]()
Ne znam kako su odigrali protiv Hamburga, ali sa super pojacanim Bayernom drugo poluvreme nije bilo lose (bezbroj 100 % sansi ne iskoriscenih), da su kojim slucajem dali gol pri rezultatu 1:0, utakmica bi otisla u drugom smeru. Zabice Dzeko 2 komada Jermencima i mirna Bosna, pisacete ponovo kako nije u krizi, kako je najbolji na planeti (bolji od Mesija i Ibre skupa), kako je vec prosle polusezone prevazisao Bundes ligu....
Istina rano je jos za spekulacije neke detaljnije, ali da je Magath ostao nebi ovo islo ovako 100%, nema kod Magatha qurcenja ni letenja, a takodje mi se nije svidjelo to sto kasno ubacuje Martinsa, covjek unese svjezinu u igru, mozda najbolji igrac Vfl-a u dosadasnjem dijelu sezone, a i Zianija je drzao na klupi, covjek je odlican bio u predsezonskim utakmicama, a i u prvim kolima ...
Za koji je gol protiv Bayerna kriv Begnalio?!EnZo_85 je napisao/la:Ma ljudi kakav trener, da je Hidink na klupi ne bi im pomogao sa onakvim golmanom, pa ko je gledao zadnje dvije tekme jasno mu je zasto wolsburg ovako lahko prima golove i gubi, pa to je cirkus sta covjek radi, kazem sreca samo bayern je uspio jednu iskoristit, a nedo bog da je sve bio to debakl, kriv za prvi gol protiv bayerna, kriv protiv hamburga..Benalja hitno mjenjati dok jos ima vremena
1:0 -Jak sut Altintopa (golman zaklonjen mnostvom igraca) je odbranio, na otpad je utcao Gomez (mogao je idrugi igrac, bila je situacija 4-0...igraci Wolfsburga kao da su postavljali ofsajd zamku, svi krenuli na "juris" iz svog kaznenog prostora).
2:0 Isfelsirana lopta od igraca sa br. 43, sanse za boljom reakcijom ravne fenomenu, minimalne.
3:0 Kontra Bayerna, loptu su Roben i Riberi vukli preko 80 m (neverovatno), posle pasa Riberija Robenu je pitanje bilo da odigra 1 na 1 sa golmanom ili da uradi malo ludorije sa odbranom i plasira loptu, ne odbranjivu.
Mec sa Hamburgom nisam gledao. Inace Begnalio Diego je jedan od najboljih mladih golmana u svetu, trenutno.
Protiv Hamburga je ista situacija bila, da nije Benaglia bilo bi i 6-7 komada, samo je Guerreru skinuo 2 situacije 1 na 1, i posle toga jos neke, iskreno svako ko je gledao utakmicu zna da je Benaglio spasio Vfl ... joj sto ne mogu ovih highlightsera, malo preleti aha eno ga primio gol - nevalja ... jer nije mi jasno neko ko je gledao tekmu da moze reci tako nesto ...
Bravo za komentar. Upravo sam pogledao kratak prilog meca. Kao sto ti rece da nije Begnalia bilo, Hamburg je mec moga da zavrsi dvocifrenim brojem primljenih golova. 3 100 % sanse 1 na 1 Guerero, 2 x Ze Roberto. Pa 2 x Petric...Prvi gol, nesretno primio, drugi Pertic u ofsajdu..u nastavku akcije Petricu skida sut, na utrcanu loptu daju gol...treci gol, polu volej Petrica ne odbranjivo, 4:0 1 na 1 situacija, svi krivi osim Begnalia.Genghis je napisao/la:Protiv Hamburga je ista situacija bila, da nije Benaglia bilo bi i 6-7 komada, samo je Guerreru skinuo 2 situacije 1 na 1, i posle toga jos neke, iskreno svako ko je gledao utakmicu zna da je Benaglio spasio Vfl ... joj sto ne mogu ovih highlightsera, malo preleti aha eno ga primio gol - nevalja ... jer nije mi jasno neko ko je gledao tekmu da moze reci tako nesto ...
P.S. Enco85 je verovatno mec slusao putem Nemackog radija, a da pritom Nemacki ne razume. Ono sto znam, Enco mec gledao nije o mecu o kome komentarise.
dzeko ce turcima dati gol 100%.u dvije utakmice protiv njih dao je 3 gola,,2 njima i jedan nama....i za jos jedan je kriv...sve ce to on da poslozi i naplati....a armeniji ga nemora ni dati....dace neko drugi...
Hahaha pa Benaglio je jedna od svijetlih tacaka Wolfsburga u zadnja dva poraza prvo gledaj tekmu pa onda daj komentare
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Benaglio im je prosle sezone bukvalno donio titulu (najbolji igrac uz Dzeku, Misketa i crnca).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
u Dzeke isti mobitel kao kod mene.....

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.