Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
Bojim se da je jedini nacin da im zacepis usta da pokazes stvarni dobitak, ovako tvoja prica je prdimahovina.
1946
sto se mene ti ce ne treba
vidim da je dobio..

Na pocetku kad sam postavljao bilo je ne uplacujes toliko i sl tako da nikom ugoditi i od tada ne pokazujem uplate ni isplate.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Ja ne vidim problem da neko stavi uplatu i isplatu, koja je svrha onda ove teme?
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Slike dobitnih tiketa
Treba preimenovat temu u pogodjeni parovo jer ako se ne vidi dobitak je.bo to 

Head je napisao/la:Bojim se da je jedini nacin da im zacepis usta da pokazes stvarni dobitak, ovako tvoja prica je prdimahovina.

Mozel neko da objasni, sto se mora pokazati dobitak, jestel se kladili vi u Premieru kada, znate li sta je dobitni listic, imate li parove na internetu? Pise fino listic isplacen.Pa ko bi se trudio slikati pa postavljati, nedobitni, sta da Vas impresionira?
@Ado ispratio sam te brate preksinoc i pogodio si sva tri, Kolumbija..., padoh na nekom tenisu koji sam dodao. Samo ti postavljaj jara, mene kao kladionicara interesuju parovi, da vidim konstantnost u pogadjanju pojedinacnih parova, moderacija nek reaguje ako nesto nije u redu.

@Ado ispratio sam te brate preksinoc i pogodio si sva tri, Kolumbija..., padoh na nekom tenisu koji sam dodao. Samo ti postavljaj jara, mene kao kladionicara interesuju parovi, da vidim konstantnost u pogadjanju pojedinacnih parova, moderacija nek reaguje ako nesto nije u redu.
Amar Osim selektor BiH
Nije bitno jel uplatio 5 maraka il dvije stoje, ali sta ce mi njegov tiket kvote 2 ? Eto momak iznad, uplatio 9, dobio cvaju, odlicno..Svako uplacuje koliko ima i koliko moze i zasto to skrivatiHead je napisao/la:Bojim se da je jedini nacin da im zacepis usta da pokazes stvarni dobitak, ovako tvoja prica je prdimahovina.
Kurcenje bez pokrica, ukratko.mirzatele je napisao/la:Nije bitno jel uplatio 5 maraka il dvije stoje, ali sta ce mi njegov tiket kvote 2 ? Eto momak iznad, uplatio 9, dobio cvaju, odlicno..Svako uplacuje koliko ima i koliko moze i zasto to skrivatiHead je napisao/la:Bojim se da je jedini nacin da im zacepis usta da pokazes stvarni dobitak, ovako tvoja prica je prdimahovina.
1946

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

2/3
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
dobar ti je listićHead je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Prvi listic je dobio 2 marke a drugi listic 3. Znaci ukupno je dobio 5 maraka. 

1946
jbg ne treba se smijat, barem je dobio a to velikoj većini ne uspijeva, svaki dobitak je dobitak pa koliki on bioHead je napisao/la:Prvi listic je dobio 2 marke a drugi listic 3. Znaci ukupno je dobio 5 maraka.

Edit:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.