Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Forlan
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Forlan » 19 jan 2015, 14:29

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Jel skupio dovoljno nastupa u repci za Middlesbrough?
Hajduk je za Avdu plafon.Igrač u najboljim godinama koji je reprezentativac i koji je igrao na SP a nemože pronaći angažman u Poljskoj,turskoj,Belgiji,Grčkoj,Austriji :crazy:

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 19 jan 2015, 14:40

Mogli bi se oni prodati u najjače evropske klubove ali Ajduk im prirasta srcu. Ako ne smognu snage da odu, postat će alfa i omega ovog kluba nesto kao Totti u Romi :D Zaštitni znak velikog Hajduka.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jan 2015, 14:44

Ugovor potpisan samo da bi se uzelo vise para za Avdijin transfer ;) :kafa:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 jan 2015, 14:47

Čitam komentare na vijest o potpisu, trenutno su svi vrlo pozitivni. Izgleda da im je Avdijina borbenost posebno draga. Vjerovatno nije došlo do ponude koja bi svima odgovarala, a Avdo je više puta isticao da ne želi otići "tek tako", bez da Hajduk profitira.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 jan 2015, 15:31

Samo malo,jel to znaci da smo mi morali trpiti novinarski teror,teror familije Susic i na kraju teror Avdinih igara u reprezentaciji uzalud?
Igrac koji je promovisan,guran,odveden na svjetsko prvensto,igrac zbog kojeg smo svi prolazili nevidjeni medijski teror,ne moze nikuda cak ni kad njegov klub moli za njegovu kupovinu po principu,daj koliko bilo,makar za kifle,igrac kome je ostalo pol godine ugovora....

Niko ga ne zeli ni dzaba?
I hoce li neko odgovarati za gore navedena zlodjela?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 jan 2015, 16:42

Ipak nista od Engleske :( Ivanovic i Zabaleta su odahnuli

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 jan 2015, 17:03

Rusilac je napisao/la:Samo malo,jel to znaci da smo mi morali trpiti novinarski teror,teror familije Susic i na kraju teror Avdinih igara u reprezentaciji uzalud?
Igrac koji je promovisan,guran,odveden na svjetsko prvensto,igrac zbog kojeg smo svi prolazili nevidjeni medijski teror,ne moze nikuda cak ni kad njegov klub moli za njegovu kupovinu po principu,daj koliko bilo,makar za kifle,igrac kome je ostalo pol godine ugovora....

Niko ga ne zeli ni dzaba?
I hoce li neko odgovarati za gore navedena zlodjela?
Nece, nego ce se pisati hvalospijevi o nasjuspjesnijem selektoru i savezu koji radi odlican posao !
Cekaj da Avdija dodje na red Susiceve medijske masinerije. Bice "Avdija u avionu za Torino" ,"Juventus je gotova stvar"...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jan 2015, 17:30

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nista od ku*caspora znaci...Nepravda! Avdija heroj, a ne zlocinac!

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 19 jan 2015, 17:34

sajo10 je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nista od ku*caspora znaci...Nepravda! Avdija heroj, a ne zlocinac!

Imamo Viscu u sporu jedino ako nije preso u arsenal sve nam igraci u reprezentaciji da te Bog sacuva a nesto se pusemo :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jan 2015, 18:41

Teleca glava je unistio mundijal, i vjerovatno jedne kvalifikacije i sve to da bi prodao svoje i burazerove pulene koji i dalje smrde u istim klubovima u kojima su bili, i na kraju nijednog nisu ni u tursku prodali :lol: iako su u maniru seoskih varalica lagali napaceni narod kako ih traze Midlesbroi, Newcastlei, Interi, Sevilje, Bordoi itd itd...a stvarnost je takva da ti panjevi se ni u turske baklavaspore nisu prodali kao ni on sam kao trener. Kakvo smece...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la amorovski » 19 jan 2015, 19:20

BigBigBang je napisao/la:Teleca glava je unistio mundijal, i vjerovatno jedne kvalifikacije i sve to da bi prodao svoje i burazerove pulene koji i dalje smrde u istim klubovima u kojima su bili, i na kraju nijednog nisu ni u tursku prodali :lol: iako su u maniru seoskih varalica lagali napaceni narod kako ih traze Midlesbroi, Newcastlei, Interi, Sevilje, Bordoi itd itd...a stvarnost je takva da ti panjevi se ni u turske baklavaspore nisu prodali kao ni on sam kao trener. Kakvo smece...
Potpis od rijeci do rijeci !
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 jan 2015, 19:21

Dobro je.... ja mislio Hajduk Kula. :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 19 jan 2015, 19:23

BigBigBang je napisao/la:Teleca glava je unistio mundijal, i vjerovatno jedne kvalifikacije i sve to da bi prodao svoje i burazerove pulene koji i dalje smrde u istim klubovima u kojima su bili, i na kraju nijednog nisu ni u tursku prodali :lol: iako su u maniru seoskih varalica lagali napaceni narod kako ih traze Midlesbroi, Newcastlei, Interi, Sevilje, Bordoi itd itd...a stvarnost je takva da ti panjevi se ni u turske baklavaspore nisu prodali kao ni on sam kao trener. Kakvo smece...
Jest nam ga zacero svaka mu cast. pap(k)e je uspio da zacera i reprezentaciji i savezu i navijacima, i tom svom Tini je isto zacero, a i Avdiji bogami. Covjek ga zaceruje yebo Ron Jeremija.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 24 jan 2015, 12:13

Kao da čekate opet odlazak u Middlesbrough što je ljetos propalo u zadnji trenutak?

- Imam dobre naznake da bih mogao tamo otići na ljeto. U Middlesbrough ili negdje u Englesku, može biti i Championship (druga divizija, op. a.). Aitor Karanka, trener u Middlesbroughu me želio i prati me još, a meni stalno fali taj jedan nastup za reprezentaciju da bih dobio radnu dozvolu.

Kako to da vam fali jedan nastup za reprezentaciju?

- Fali mi minuta nastupa, minutica. Makar da uđem. Ne računa se ako sam ozlijeđen. Moram baš nastupiti. A u jesen sam zbog povrede propustio Izrael, tako da sam opet u zaostatku. Sad na proljeće igramo protiv Andore, možda i Austrije prijateljsku. Fali mi minutica za plasman u Englesku.
Jao, minutica mu fali :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2015, 12:15

Neka mu dadne vise tu minuticu protiv Austrije, i da ga vise ne gledamo u repci. ;)

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 24 jan 2015, 12:24

jaooooo, duša draga :angel:

treba čovjeku dati tu minuticu definitivno!
#Salihović

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jan 2015, 12:27

Dao je njemu Safet i previse minutica. Ali eto nek ga pozove Mesa jos jednom, nek odigra par minuta, da vidimo i to cudo od kluba koje ce njega uzeti i onda mars iz svetinje

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 24 jan 2015, 13:12

joj dobar je avdija :lol: :lol: treba mu dat i to par minuta pa sta god da se desi

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jan 2015, 13:17

Koliko vas napacenih i zlobnih ovdje ima to je nevjerovatno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 24 jan 2015, 13:21

Elegant je napisao/la:Koliko vas napacenih i zlobnih ovdje ima to je nevjerovatno.
neznam na koga si mislio ali meni je bas avdija drag igrac bez obzira ima li kvalitet za reprezentaciju ili nema

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 26 gostiju.