Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ervin Zukanovic
Je li neko od vas procitao onaj skorasnji intervju u avazovom sportu (cini mi se Piplicin), kad je on stao u Susicevu odbranu oko ovog slucaja "Zukanovic" i rekao kako ga zapravo igraci nisu zeljeli u ekipi? Ja se samo sjecam tog bombasticnog naslova kada sam vidio najavu lista za tu sedmicu, ali nazalost nisam procitao sta je sve tu pisalo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Papetoljupci docekali pet minuta,nakon katastrofalnog niza Papketa na klupi Eviana. Sad vjerovatno hare, emir i calcio zajedno svrsavaju kad su culi da se iza mutnih radnji zapravo krije savez.
lezVe do bagro
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nista, moracemo izgleda smisliti neki zivotinjski nadimak i za Mesu. Bez toga nema napredka. 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jbg od zuke nema zarade kao od hadzica i svena... treba celaspara pilav uzet i kompanija... **** su to smrdljiva koji se dokopali pozicije o kojoj nemaju veze nikakve. Pilav nezna da je lopta okrugla, ako zna deset puta pimplat loptu odsjeci mi glavu.JackTheStripper je napisao/la:S Zukanovicem smo 20% jaci u odbrani. A ovim hijenama to nije ni na kraju pameti. Bitno je uvaliti antitalente poput hadzica i susica.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
SjeverniVjetar
Vazno je da Mesa ne dozvoli da ga uvuku u prljave radnje i da izgubi povjerenje publike.
Za Safeta, savez, papesuruse i tu druzinu vec znamo ko su i sta su, Mesa se mora ograditi od te prakse i zadrzati autoritet.
Za Safeta, savez, papesuruse i tu druzinu vec znamo ko su i sta su, Mesa se mora ograditi od te prakse i zadrzati autoritet.
Kakvi crni igrači, oni su tu samo da odigraju svoje, ovi iz pozadine mute. Pa skoro je bio neki intervju gdje Haris Medunjanin otvoreno govorio o nepravdi prema Zuki.
Ovo je nesto vise od čak i od selektora.
Ovo je nesto vise od čak i od selektora.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Ma da, to je to u sustini bilo sto je Piplica izjavio. I ja sam to ovde procitao na forumu. Cirkus Kolorado druzekobe24 je napisao/la:Je li neko od vas procitao onaj skorasnji intervju u avazovom sportu (cini mi se Piplicin), kad je on stao u Susicevu odbranu oko ovog slucaja "Zukanovic" i rekao kako ga zapravo igraci nisu zeljeli u ekipi? Ja se samo sjecam tog bombasticnog naslova kada sam vidio najavu lista za tu sedmicu, ali nazalost nisam procitao sta je sve tu pisalo.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Mozes li mi druze to pronaci da procitam, ili napisati u 2-3 recenice sta je on izjavio? Bio bih ti jako zahvalan.Murga je napisao/la:Ma da, to je to u sustini bilo sto je Piplica izjavio. I ja sam to ovde procitao na forumu. Cirkus Kolorado druzekobe24 je napisao/la:Je li neko od vas procitao onaj skorasnji intervju u avazovom sportu (cini mi se Piplicin), kad je on stao u Susicevu odbranu oko ovog slucaja "Zukanovic" i rekao kako ga zapravo igraci nisu zeljeli u ekipi? Ja se samo sjecam tog bombasticnog naslova kada sam vidio najavu lista za tu sedmicu, ali nazalost nisam procitao sta je sve tu pisalo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nemam se cemu radovati, nije ni meni drago da se desavaju ovakve stvari kao ovo sa Zukom.dzelllo je napisao/la:Papetoljupci docekali pet minuta,nakon katastrofalnog niza Papketa na klupi Eviana. Sad vjerovatno hare, emir i calcio zajedno svrsavaju kad su culi da se iza mutnih radnji zapravo krije savez.
Ali da se pokazuje da Susic nije bio tako los kao sto su mnogi govorili, naravno da se pokazuje. Pa pljuvali su ga zbog poziva Visci, Sunjicu, TSS-u.... koji su opet pokazali da imaju kvalitet. Trebalo bi ga pohvaliti jer je vidio kvalitet u njima umjesto da ga napadate. Pljuvalo ga se zbog Avdije, trazili su Dilavera i Martica, ali postaje jasno da oni nisu nista bolji od Avdije. Nismo imali boljih rjesenje, hebi ga. Mnogo takvih stvari izlazi na vidjelo. Daleko od toga da je Susic bio bez greske, ali debelo ste pretjerivali sa kritikama. One gluposti sa germanijom necu ni spominjati, u njih vjeruju jos samo oni najzadrtiji.
- Goalgetter
- Kontakt:
To je vrlo lahko mogao primjetiti svako ko je i kritikovao Papeta nakon izvjesnog vremena. Nisam ni ja bio za Susica, ali sam bezbroj puta ukazivao na to da Pape nije jedini krivac za ovo sto se desava sa Ervinom, iako se to prije i nakon Brazila cinilo tako, nego da se zamjerio sa nekim iz saveza.dzelllo je napisao/la:Papetoljupci docekali pet minuta,nakon katastrofalnog niza Papketa na klupi Eviana. Sad vjerovatno hare, emir i calcio zajedno svrsavaju kad su culi da se iza mutnih radnji zapravo krije savez.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vidio kvalitet u Tss-u hahahah...nije imo boljih rijesenja od avdije hahahha pa viditel vi sta ovaj trol lazov pise ahhah kakav pacenik ... ovaj je placenik stoposto ! Laze nam svima u oci hoce nas budalama pravit ! Germanija glupost hahah hadzic u po graza se hvali kako germanija ga zastupa i tako se u repku uguro .. daj jado jadni ovo nije zq citat kakv si ti lazov !!!
Stadion Koševo
Stadion Koševo
I bazdarevic je smrad ako ga ne poziva zato sto mu je naredjeno tako.. mrs svi u p.icku materinu dabogda lijecili djecu s tim param sto kradu u savezu.
This time next year we'll be millionaires.
kraljucalcio je napisao/la:Nemam se cemu radovati, nije ni meni drago da se desavaju ovakve stvari kao ovo sa Zukom.dzelllo je napisao/la:Papetoljupci docekali pet minuta,nakon katastrofalnog niza Papketa na klupi Eviana. Sad vjerovatno hare, emir i calcio zajedno svrsavaju kad su culi da se iza mutnih radnji zapravo krije savez.
Ali da se pokazuje da Susic nije bio tako los kao sto su mnogi govorili, naravno da se pokazuje. Pa pljuvali su ga zbog poziva Visci, Sunjicu, TSS-u.... koji su opet pokazali da imaju kvalitet. Trebalo bi ga pohvaliti jer je vidio kvalitet u njima umjesto da ga napadate. Pljuvalo ga se zbog Avdije, trazili su Dilavera i Martica, ali postaje jasno da oni nisu nista bolji od Avdije. Nismo imali boljih rjesenje, hebi ga. Mnogo takvih stvari izlazi na vidjelo. Daleko od toga da je Susic bio bez greske, ali debelo ste pretjerivali sa kritikama. One gluposti sa germanijom necu ni spominjati, u njih vjeruju jos samo oni najzadrtiji.
Nisam siguran gdje je to, ali evo, isti tekst je ja mislim bio postavljan na forumu. Ovo je iz njegovog intervjua vezano za Zukanovica. Samo potrazi u Google "Piplica Zukanovic" i naces cijeli intervju.kobe24 je napisao/la:Mozes li mi druze to pronaci da procitam, ili napisati u 2-3 recenice sta je on izjavio? Bio bih ti jako zahvalan.Murga je napisao/la:Ma da, to je to u sustini bilo sto je Piplica izjavio. I ja sam to ovde procitao na forumu. Cirkus Kolorado druzekobe24 je napisao/la:Je li neko od vas procitao onaj skorasnji intervju u avazovom sportu (cini mi se Piplicin), kad je on stao u Susicevu odbranu oko ovog slucaja "Zukanovic" i rekao kako ga zapravo igraci nisu zeljeli u ekipi? Ja se samo sjecam tog bombasticnog naslova kada sam vidio najavu lista za tu sedmicu, ali nazalost nisam procitao sta je sve tu pisalo.
„Slučaj Zukanović“ dobija svoj epilog. Godina dana šutnje, nagađanja, špekulacija, raznih konstrukcija i verzija, zašto je Ervin Zukanović propustio Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Ko je uistinu pravi krivac za pomenuti slučaj; sam Zukanović, selektor, igrači…
Sva krivica prebacivala se na selektorova pleća. Na forumima i društvenim mrežama, najviše se prozivalo Safeta Sušića. U cijelu priču suspenzijom uključio se i NSBiH, čime je savez Sušića stavio pred svršen čin. Selektor je nakon odbijenice za vizu, Zukanoviću poručio „Spremaj se i kreni za Brazil!“ No, bilo je kasno. Neko drugi je odlučio da svestrani defanzivac ostane u Sarajevu.
Tomislav Piplica je progovorio i otkrio pozadinu slučaja Zukanović. Tomo je stao u zaštitu selektora. Nekadašnji golman reprezentacije, u dva mandata trener specijalista kod Safeta Sušića, nije više želio šutiti. Nikad nije trpio nepravdu. Uvijek je imao stav i gard, svjestan da je time štetio vlastitoj karijeri, ali je mogao mirno spavati i svakome u oči pogledati.
– Rijetko se oglašavam, ali me boli što svi napadaju Safeta. Nije to korektno. Zašto oni koji su bili protiv, koji su suspendirali Ervina, pa i on sam, ne kažu istinu – pita se Piplica.
Koja je prava istina?
– Znate i vi novinari i navijači i javnost, a i sam Zukanović. Ružno je što se proziva samo Sušića. Safet je najmanje kriv. Ustvari, on ne snosi ni trun krivice. Neka i Ervin bude pošten i stane u zaštitu selektora. I on zna zašto nije putovao u Brazil.
Zbog vize?
– Viza i odbijenica je jedna strane medalje. Nije dobio i to je OK. To je normalno danas. On je trebao doći u Brazil naknadno, ali je krenuo sa izjavama, počeo „udarati“ po savezu i onda su se svi digli protiv njega. Savez ga je suspendirao, a igrači su jednoglasno tražili da ne dolazi u Brazil! To je prava istina. Zašto igrači sada šute. Svima je to poznato. Pitajte ih! I, vi novinari ste to znali, ali kao da je svima odgovaralo da „visi“ Sušić, prenosi Avazov Sport.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ma znalo se i ranije da su Pilav, Debeli i Begic rak rana bh fudbala. Prica se da su uzimali pare od nekih igraca da bi igrali u reprezentaciji. Valjda se tu Zuka pobunio...Goalgetter je napisao/la:To je vrlo lahko mogao primjetiti svako ko je i kritikovao Papeta nakon izvjesnog vremena. Nisam ni ja bio za Susica, ali sam bezbroj puta ukazivao na to da Pape nije jedini krivac za ovo sto se desava sa Ervinom, iako se to prije i nakon Brazila cinilo tako, nego da se zamjerio sa nekim iz saveza.dzelllo je napisao/la:Papetoljupci docekali pet minuta,nakon katastrofalnog niza Papketa na klupi Eviana. Sad vjerovatno hare, emir i calcio zajedno svrsavaju kad su culi da se iza mutnih radnji zapravo krije savez.
@calcio Safet je obicna neznalica kojom su manipulirali mafijasi iz saveza. Pa su tako Avdija, Tino i pjevac vjerovatno dali pare od SP ,a pare podijelili Safet i menandzeri sa jedne i Pilav i Begic sa druge strane. Pravi Zemunski klan
lezVe do bagro
-
SjeverniVjetar
O treneru francuskog Eviana, koji je hit Legue 2, pisite na njegovoj temi.
Ovo sa Zukom bi , u slucaju loseg rezultata u Belgiji, moglo prouzrokovati ozbiljan potres u reprezentaciji, a to nam ne treba.
Mesa se treba obavezno oglasiti, inace ce mu doci glave tudji aferimi. Valjda je toliko pametan da shvati da ce i njega zrtvovati radi licnih interesa i sujete.
Ovo sa Zukom bi , u slucaju loseg rezultata u Belgiji, moglo prouzrokovati ozbiljan potres u reprezentaciji, a to nam ne treba.
Mesa se treba obavezno oglasiti, inace ce mu doci glave tudji aferimi. Valjda je toliko pametan da shvati da ce i njega zrtvovati radi licnih interesa i sujete.
Ako su igrači jednoglasno tražili da Zuka ne dođe u Brazil zašto onda Medunjanin u svom intervjuu kaže da mu je učinjena nepravda.Neko laže!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
- DragonGirl
- Kontakt:
I tada je bilo jasno da Zukanović ima problema sa Savezom, Sušićeva greška je bila ta što se, umjesto da za dobrobit reprezentacije, u trenutku kada nam je bio važan svaki igrač, kao selektor stane na loptu i pokuša biti spona rješavanja tog problema, on priklonio Savezu i dodatno podgrijavao situaciju svojim izjavama. Samim tim je na sebe navukao gnjev i sumnju. Mada, vrlo lako je moguće da je on tu bio isključivo marioneta Saveza. Kako god, mnogo toga mutnog je bilo tada, mnogo mutnog je i sada i ova mrlja se opet otvara što nam nikako ne odgovara, pogotovo pred ovako bitan period za naš tim.
Ma ocigledno je da je ervin imao problema sa nekim u savezu i da mu je namjerno sabotirana viza. Safet tu nije nista kriv.
This time next year we'll be millionaires.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Niko nista nije trazio ! Pusti lazi smrdljivog avaza koji je uklanu sa pilavom begicem prolicem svinjarom i ostalim. Vjerujes piplici lopovu koji je namjesto utakmice po cottbusu. Neka ga upitaju za te tekme to nesmiju novinari jer znaju da je pod istragom. Samo nekom ludom srecom jos nije u zatvoru.. cirkus colorado ! Nista drugo, kupleraj je repka htjeli vi to prihvatit ili ne ! Neka kaze piplica sto je pare sve uzimo na crno i to dobre a kao izjavio radi skoro dzaba i nije prijavljen ko fol. . Al stekalo se fina kinta to ne kaze. Takvi strucnjaci veliki baljic piplica i ostali nigdje ih nema niko ih nece !Miskeee10 je napisao/la:Ako su igrači jednoglasno tražili da Zuka ne dođe u Brazil zašto onda Medunjanin u svom intervjuu kaže da mu je učinjena nepravda.Neko laže!!
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: greenwood, izdzezveubrazil i 16 gostiju.