Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 19:02

Ajax je napisao/la:Ali moram ti priznati da ne pratim drugu ligu Spanije. Niti sam gledao nijednu utakmicu, sazetak.
Ne pratim je ni ja, niti me ta liga zanima, ali provjerim kad igra Alaves i nađem stream za tu utakmicu. Ne možemo mi imati normalnu diskusiju kada ti kažeš 'Stevanović ne bi bio ni vodonoša u Galatasaraju'.

Momak je član Sevilje, ustalio se u prvoj postavi Alavesa i trenutno je jedan od njihovih najboljih igrača. Klub će vjerovatno ispasti iz lige, ali on sa ovim igrama neće imati problema da nađe bolju ekipu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 apr 2014, 19:05

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Ali moram ti priznati da ne pratim drugu ligu Spanije. Niti sam gledao nijednu utakmicu, sazetak.
Ne pratim je ni ja, niti me ta liga zanima, ali provjerim kad igra Alaves i nađem stream za tu utakmicu. Ne možemo mi imati normalnu diskusiju kada ti kažeš 'Stevanović ne bi bio ni vodonoša u Galatasaraju'.

Momak je član Sevilje, ustalio se u prvoj postavi Alavesa i trenutno je jedan od njihovih najboljih igrača. Klub će vjerovatno ispasti iz lige, ali on sa ovim igrama neće imati problema da nađe bolju ekipu.
Momak je bio rezreva Seville u vrijeme, Spahica. Ali mozda sam neobjektivan. Meni on nikad nije bio simpatican kao igrac. Ali ga ne mrzim. Svako ima svoje igracke preferencije. Ali isto tako sam siguran, da bi imao manju ulogu u Galatasarayu nego sto je ima Hajrovic sada. Vodonosa je nerealna i ruzna izjava. Realno mislim da nebi zadovoljio ukus Mancinija. I da ga Galata nebi nikad ni kupila. Jel sad korektnije ??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 19:09

Pošteno i ne može korektnije. Ja ga sa druge strane veoma cijenim iz fudbalskih i nefudbalskih razloga ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 apr 2014, 19:12

Trebaju nam obojica, 2 različita vrsta krila. Zavisi od situacije na terenu i rezultata, razmislite
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 19:13

Naravno, jedan ima 22 godine, a drugi 23. Budućnost je pred njima.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 19:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:Trebaju nam obojica, 2 različita vrsta krila. Zavisi od situacije na terenu i rezultata, razmislite
Trebaju,Izo i Stevo desno a Lula i Visca lijevo.Bez Kvrzica i Avdije,ako su i oni tu puno je to, za Bogu plakati.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 apr 2014, 19:20

Virtu4l je napisao/la:Pošteno i ne može korektnije. Ja ga sa druge strane veoma cijenim iz fudbalskih i nefudbalskih razloga ;)
Dobro onda.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 apr 2014, 20:01

@Virtu
Steva zadnjih 6 utakmica nije sastavio ni jednu citavih 90 minuta, a igra za tim koji je ZADNJI u drugoj spanskoj ligi i koji ispada 100 % u trecu ligu, hej covjece, u trecu spansku ligu, i u takvom klubu on nije standardan.

Dok Hajrovic igra za klub koji je dogurao do cetvrtfinala lige sampiona, u obadvije utakmice protiv Chelsea-a je Hajrovic nastupao.

Dakle, u statistici ne mozes porediti babe i zabe, jer dobijes rezultate sa velikim biasom kao u ovom slucaju. Vodeci se tom logikom, kvalitet igraca nema vise nikakve svrhe, mozemo dakle zvati igrace iz Premier lige BiH koji igraju svaku po 90 minuta i imaju bolju statistiku od Hajrovica, ali nije bas tako.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 07 apr 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 07 apr 2014, 20:06

neki lupaju gluposti ovdje ...znaci dzeko nije trebo igrat sto ga manccini drzo na klupi...izet ulazi i igra a sad sto manccini nas ebe to je drugo i izet je igracina i po
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 apr 2014, 20:50

Ma Izet je igracina Stevanovic nije ni u najboljim danima bio na njegovom nivou,a osobito nakon ovih ekskurzija Sevilja Elce i Alaves..Hajrovic trenira u Galatasarayu i nije tu nimalo jednostavno izboriti se za mjesto kada uzmemo da igra odjednom pred 50-60.ooo ljudi naspram stadiona GC..Slazem se i Visca i LUlic i STevanovic i HAjrovic su bolji od Kvrzica Vrsajevica (Ibricic ?) TSS , A.HAdzic nema veze koja je pozicija..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 21:19

DonCorleone je napisao/la:@Virtu
Steva zadnjih 6 utakmica nije sastavio ni jednu citavih 90 minuta, a igra za tim koji je ZADNJI u drugoj spanskoj ligi i koji ispada 100 % u trecu ligu, hej covjece, u trecu spansku ligu, i u takvom klubu on nije standardan.
Kome da ja vjerujem, tebi ili svojim očima? Zadnje tri utakmice je odigrao svih 90. minuta, a počeo je i onu prije njih (zamijenjen u drugom poluvremenu). I ne samo da je standardan, nego leti po terenu.

Klub i liga u ovakvim slučajevima nisu bitni, bitno je kako on igra i da smo mi svjesni njegovog kvaliteta. Njegove muke su se napokon završile, izborio je mjesto u timu i to treba da nas raduje.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 apr 2014, 21:29

On uskoro igra za tim koji se takmici u trecoj spanskoj ligi. Meni je to premalo, pa i da leti po terenu, stim da i nije nesto ucinkovit. A iskreno i ne znam sta on stvarno moze, odigrao je 1-2 utakmice za A-reprezentaciju dobro, sve ostalo je bilo prosjecno, mene nije odusevio toliko.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 apr 2014, 22:09

DonCorleone je napisao/la:On uskoro igra za tim koji se takmici u trecoj spanskoj ligi. Meni je to premalo, pa i da leti po terenu, stim da i nije nesto ucinkovit. A iskreno i ne znam sta on stvarno moze, odigrao je 1-2 utakmice za A-reprezentaciju dobro, sve ostalo je bilo prosjecno, mene nije odusevio toliko.
Dzeko kad je igrao u Wolfsburgu, u punom trku je znao ustopati lopte. Onda predje u ManCity, klupa pa izgubio samopouzdanje, onda se lopte odbijale od njega jedno vrijeme. Tako je isto sa Stevom bilo a moze se desiti i sa Izetom. Izet malo malo pa tribine. Trebao je ostati u Svici do ljeta pa onda dalje. Steva treba svakako da dobije poziv jer ako bude igrao kao sto je igrao protiv Njemacke U21 i Wales(A-repka) bicemo u dobitku.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 22:47

DonCorleone je napisao/la:On uskoro igra za tim koji se takmici u trecoj spanskoj ligi. Meni je to premalo, pa i da leti po terenu, stim da i nije nesto ucinkovit. A iskreno i ne znam sta on stvarno moze, odigrao je 1-2 utakmice za A-reprezentaciju dobro, sve ostalo je bilo prosjecno, mene nije odusevio toliko.
On je posuđen Alavesu do kraja sezone, onda opet ide nazad u Sevilju, pa ćemo da vidimo šta će da bude. Ugovor sa Seviljom mu ističe 2017. godine i da imaju problem sa njim, sigurno bi raskinuli ugovor ili ga prodali, ne bi mu davali platu na lijepe oči, to znači da ga i oni čekaju. Odigrao je dobro protiv Velsa, Irske i Slovenije. U ostalim utakmicama nije imao zapaženu minutažu, jer u Safetovom sistemu igre nema mjesta za desno krilo.

Malo je igrača koji su vas oduševili, već sam gore napisao, nije reprezentacija samo Džeko i Pjanić. Prerano otpisujete mlade momke, koji nisu rekli posljednju riječ.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 07 apr 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 07 apr 2014, 22:47

soko je napisao/la:
Dzeko kad je igrao u Wolfsburgu, u punom trku je znao ustopati lopte. Onda predje u ManCity, klupa pa izgubio samopouzdanje, onda se lopte odbijale od njega jedno vrijeme. Tako je isto sa Stevom bilo a moze se desiti i sa Izetom. Izet malo malo pa tribine. Trebao je ostati u Svici do ljeta pa onda dalje. Steva treba svakako da dobije poziv jer ako bude igrao kao sto je igrao protiv Njemacke U21 i Wales(A-repka) bicemo u dobitku.
A možda i nije mogao ostati u Švici. Ko zna kako su na njega gledali od kako je postao izdajnik.

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 07 apr 2014, 23:05

On se u Svici poceo gubiti pred kraj... Valjda silni pritisak.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 23:07

On se počeo gubiti nakon gola u Slovačkoj.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 apr 2014, 23:16

Pa i ne gubio se, s kim saradjuje posljednjih mjeseci.

Pape i Don Roberto, samo im jos Meyes fali :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 apr 2014, 23:19

ma ja, prop'o je, treba ga ****' iz repke

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 07 apr 2014, 23:28

Bice Izo dobar, samo da klub promjeni. Ja nisam ocekivao da ce se naigrati u Galati. Drogba, Yilmaz u napadu, iza njih Sneijder, iza sigurni Melo i Selcuk... Ostane jos jedno mjesto. Valjda nadje novi klub.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TMovac i 8 gostiju.