Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko osvaja Mundobasket 2014?

Anketa je završila: 02 jul 2014, 15:51.

SAD
15
52%
Španija
2
7%
Francuska
0
Nema glasova.
Grčka
1
3%
Argentina
0
Nema glasova.
Litvanija
0
Nema glasova.
Srbija
4
14%
Hrvatska
5
17%
Turska
1
3%
Niko od navedenih
1
3%

Ukupno glasova: 29

Greivis
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Post Postao/la Greivis » 14 sep 2014, 23:35

BurningLegion je napisao/la:Tvoja stvar kako ti to dozivljavas, naprosto me zaboli, s takvima ja ne komuniciram jer nisu u stanju izaci van svog ''tako bi trebalo biti'' razmisljanja, ispod mene su, al zivio ti/vi meni. ;)
Uostalom, sve si/ste sam/i rekao/li o sebi pronalaskom u komentaru. :wave:
Pusti provokatore. Njima na dusu. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 sep 2014, 23:36

harry_90 je napisao/la:
,da Dzumhur osvoji turnir kao sto je US Open,

:bih:
Eh sine da ti o'ma ka'em da ti to ni unuci nece dozivjet. :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2014, 23:37

Tako je Grenvise, sram ih bilo :puke:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 14 sep 2014, 23:37

U Tuzli tuga. :wave:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 sep 2014, 23:37

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Rose se nije promijenio i dalje kulira ove plesove :rol:
Dosadilo mu gledajuci Noaha iz dana u dan...
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 14 sep 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 sep 2014, 23:38

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
let3 je napisao/la: Glavni igrac iz startne petorke Davis (21) i Irving (22) mogu biti nosioci igre i narednih 10 godina.
On ce biti najbolji igrac NBA lige u buducnosti, samo da ostane zdrav
Trenutno igra u preslabom klubu, da bi to postao...ali da je nenormalan talent, oko toga nema dvojbe....za Walla i Lillarda isto važi.
Irving je isto veliki talenat, ali sve do skora je igrao u komicnim Cavsima (sad im se vratio James pa ce to biti ozbiljna prica).

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 14 sep 2014, 23:38

harry_90 je napisao/la:Citam i ne vjerujem kako se neki raduju tokom meca dok Amerika trpa kos Srbije...koliko samo jadan i zloban moras biti da se radujes neuspjehu svog komsije koji je dosao do finala SP u kosarci i igra protiv USA !!! Halooo mozgovi ljudi drugi na svijetu,imali su podrsku gotov svih normalnih ljudi kako na sugavom balkanu,tako i evrope itd..Umjesto da im se cestita sto su drugi na svijetu,ovdje neki smiju se sto ih trpa jedan Harden,Irving itd..

Volim svoju BiH,ali veceras sam svim srcem navijao za Teodosica,Bogdanovica,Raduljicu,Kalinica,Stimca,Katica itd. kada su krenuli sjajno na startu skakao sam od srece kao da koseve daju Djedovic,Gordic,Stipan,Tele,Kikan,nervirao se kad su poceli da se odvajaju..ali jednostavno ne mozes protiv nekog ko ubaci toliko trica,ko je dominantan pod kosem,koji ima siroku klupu,ma ima sve sto je potrebno jednom timu za osvajanje SP.

Srbija ima Djokovica prvog tenisera svijeta,ima odbojkase,odbojkasice,kosarku,vaterpolo,fudbal,rukomet itd..

Hrvatska ima osvajaca US Opena itd da ne nabrajam dalje..

I neki se smiju njihovim porazima itd..

A sta mi imamo de mi recite,fudbaleri prvi put na jednoj svjetskoj smotri,kosarkasi ajd redovni ucesnici evropskog prvenstva,ali nista dalje od grupne faze,rukomet do sad sve baraz,evo izborili smo SP u Katru,atletiku da ne spominjem,odbojku takodjer itd..

Najsretniji bih bio kada bi vidio da moja BiH igra sa USA finale SP u kosarci,pa makar nas razbili 50+ razlike,da Dzumhur osvoji turnir kao sto je US Open,da nam na olimpijadi takmicari prave dobre rezultate,a ne da nam najbolji rezultat bude kada Fazlija pogodi onaj krug pa makar profulo centar za metar...

Da živiš blizu gamadi koji slave neuspjeh vlastite države isto bi razmišljao
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 sep 2014, 23:41

let3 je napisao/la: Trenutno igra u preslabom klubu, da bi to postao.
Ti se bas ne razumijes. Kakve veze ima u kakvom klubu igra? LeBron je bio najbolji dok je igrao u Cavsima. I u NBAu svaki klub moze biti dobar i los u odredjenom trenutku.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 sep 2014, 23:42

IronMany je napisao/la:
DragonReborn je napisao/la:' $ " направе " " ? $. " & 300 поена.
'alo cetnik, jesi ovo pogodjen u srce kantanjem majcice Srbije pa se prosipas sa cirilicom ovdje?
:facepalm: :facepalm: cirilica ti je po ustavu BIH jedno od sluzbenih pisama i ti zbog toga nekog nazivas cetnikom
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 14 sep 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 sep 2014, 23:42

slika

:lol: :lol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
1946

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 sep 2014, 23:43

Greivis je napisao/la:
Ti se bas ne razumijes. Kakve veze ima u kakvom klubu igra? LeBron je bio najbolji dok je igrao u Cavsima. I u NBAu svaki klub moze biti dobar i los u odredjenom trenutku.
:lol: :lol: :clap: ne pišaj se po sebi bezveze

od tima gdje igraš i saigraca ovisi uveliko karijera jednog igraca i dalji ravoj....porediš LeBrona (kojeg majka rađa jednom u 100 godina) i Obrvu Davisa :lol: :tokralju:

klanjam ti se Izete
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 sep 2014, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 14 sep 2014, 23:43

IronMany je napisao/la:
DragonReborn je napisao/la:
IronMany je napisao/la: Vrtis ti qurac moj u svojim ustima. Ajd onda cirilicom napisi bilo sta na engleskom. Sad ces reci da i ovo TR nije provokacija.

" се " " & cine. :thumbup:
Anlamıyorum.
Siktir git!
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 sep 2014, 23:44

Virtu4l je napisao/la:Tako je Grenvise, sram ih bilo :puke:
Stid i sram me sudrzavljana. Vidis kako Tuzlaci vole Srbe. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2014, 23:47

Armala je napisao/la:U Tuzli tuga. :wave:
aa ti gl.... :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 sep 2014, 23:47

Interista je napisao/la:
:facepalm: :facepalm: cirilica ti je po ustavu BIH jedno od sluzbenih pismo i ti zbog toga nekog nazivas cetnikom
To sto se ti i on pravite budale i sto sad po defaultu si se uzeo tog fazona o ustavu BiH, to ti barem kod mene ne pije vode. Da je papak pisao od pocetka cirilicom pa bi se i moglo okarkterisat kao nesto sto nije provokacija, a ovako kada to dolazi nakon sto mu neko gurne u komuniciranju pa papanski duh cetnistva dolazi do izrazaja e tako nece da moze.
DragonReborn je napisao/la: Anlamıyorum.
Siktir git!
Razumijes ti, itekako ti razumijes :kafa:
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 14 sep 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 sep 2014, 23:49

let3 je napisao/la: :lol: :lol: :clap: ne pišaj se po sebi bezveze

od tima gdje igraš i saigraca ovisi uveliko karijera jednog igraca i dalji ravoj....porediš LeBrona (kojeg majka rađa jednom u 100 godina) i Obrvu Davisa :lol: :tokralju:

klanjam ti se Izete
Ozbiljno lupas. Mislim da ti je to svako rekao do sada. On je vec jedan od najboljih igraca lige. A bice sigurno medju pet najboljih nebitno gdje bude igrao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 sep 2014, 23:49

let3 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
:lol: :lol: :clap: ne pišaj se po sebi bezveze

klanjam ti se Izete
Sad ti lupaš gluposti Obrva ima potencijal, fizikalije i **** 20 godina, tako da rano je pričati, uz još jednog kvalitetnog igrača s´ Obrvom Hornetsi za 2-3 godine mogu daleko dogurati
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 14 sep 2014, 23:49

harry_90 je napisao/la:Citam i ne vjerujem kako se neki raduju tokom meca dok Amerika trpa kos Srbije...koliko samo jadan i zloban moras biti da se radujes neuspjehu svog komsije koji je dosao do finala SP u kosarci i igra protiv USA !!! Halooo mozgovi ljudi drugi na svijetu,imali su podrsku gotov svih normalnih ljudi kako na sugavom balkanu,tako i evrope itd..Umjesto da im se cestita sto su drugi na svijetu,ovdje neki smiju se sto ih trpa jedan Harden,Irving itd..

Volim svoju BiH,ali veceras sam svim srcem navijao za Teodosica,Bogdanovica,Raduljicu,Kalinica,Stimca,Katica itd. kada su krenuli sjajno na startu skakao sam od srece kao da koseve daju Djedovic,Gordic,Stipan,Tele,Kikan,nervirao se kad su poceli da se odvajaju..ali jednostavno ne mozes protiv nekog ko ubaci toliko trica,ko je dominantan pod kosem,koji ima siroku klupu,ma ima sve sto je potrebno jednom timu za osvajanje SP.

Srbija ima Djokovica prvog tenisera svijeta,ima odbojkase,odbojkasice,kosarku,vaterpolo,fudbal,rukomet itd..

Hrvatska ima osvajaca US Opena itd da ne nabrajam dalje..

I neki se smiju njihovim porazima itd..

A sta mi imamo de mi recite,fudbaleri prvi put na jednoj svjetskoj smotri,kosarkasi ajd redovni ucesnici evropskog prvenstva,ali nista dalje od grupne faze,rukomet do sad sve baraz,evo izborili smo SP u Katru,atletiku da ne spominjem,odbojku takodjer itd..

Najsretniji bih bio kada bi vidio da moja BiH igra sa USA finale SP u kosarci,pa makar nas razbili 50+ razlike,da Dzumhur osvoji turnir kao sto je US Open,da nam na olimpijadi takmicari prave dobre rezultate,a ne da nam najbolji rezultat bude kada Fazlija pogodi onaj krug pa makar profulo centar za metar...

Vjerovatno si iz Tuzle pa te razumijemo da si skakao na poene Srbije. Naprosto puca neka stvar za Srbijom pa sta sad? Treba da nam moralisete vi koji imate kompleks nize vrijednsti. Ne serite I najvijajte za koga god hocete, zaboli me, a kada naprave sljedeci pokolj, nakon desetine istih u proteklim stoljecima, onda navijajte jos vise I jos srcanije.
Dakle otpepajte sa svojim dupelizackim stavovima odavde I kada niko vama ne prigovara sto navijate za one koji personificiraju drzavu koja je nanijela toliko zla mojoj domovini I za igrace koji nose slicne "dresove" kao I oni sto su kao zivinu klali nase dede, oceve, majke, sinove, kceri... onda ne serite ni vi nama, nego slavite taj veliki uspjeh sa komsijama ukoliko ih imate u blizini I zapjevajte sa njima slobodno ono sto je dio njihovog folklore vec odavno... Fuj smradovi dupelizacki... :bih:
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 14 sep 2014, 23:50

harry_90 je napisao/la:
Armala je napisao/la:U Tuzli tuga. :wave:
aa ti gl.... :lol: :lol:
Zao mi je cobane, Srbija vam izgubila. :thumbdown: Bice bolje drugi put.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.