Evo navijači torpeda već plaču po fejsbuku "nemoj semjone, horde ti nikad nece oprostiti" LOL
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Eto vidis neznas ni pjesmu napisat kako trebatanzla je napisao/la:Cudilo me sto se simpatizeri manjeg sarajevskog premijerligasa nisu ranije javili..
"Da sam pitar ja, ne bih spavo ja zbog tog ZELJEEE!!"
...miky_hz je napisao/la:Eto vidis neznas ni pjesmu napisat kako trebatanzla je napisao/la:Cudilo me sto se simpatizeri manjeg sarajevskog premijerligasa nisu ranije javili..
"Da sam pitar ja, ne bih spavo ja zbog tog ZELJEEE!!"
ma ne treba se s njima prepucavat ovaj lik se registrovo samo da provocira bolje mu je nek ide da prati desavanja u svom klubutanzla je napisao/la:Vec ih pocela ljubomora izjedati, sta ce tek biti kad pocne sezona?!
p.s. "neznas" ? Ponovo u osnovnu skolu, uciti pisati, pa cemo pricati! Vazi?
cuj quaresme upratio sam da maloprije pitas protiv koga sarajevo igra protiv alborga ili trnave hahah et koji si ti navijac i koliko volis svoj klub...R_Quaresma je napisao/la:KOGA JE ŽELJO DOBIO U EVROPI...NISAM GLEDO IZVLAČENJE![]()
![]()
![]()
![]()
Nego sta, napokon se pocele stvari mijenjati... vraca se ZELJO tamo gdje je i bio. A to je broj 1. u BiH.miky_hz je napisao/la: Samo veselo![]()
Vala kad vi niste bankrotirali niko neceRK Gradacac je napisao/la:Nego sta, napokon se pocele stvari mijenjati... vraca se ZELJO tamo gdje je i bio. A to je broj 1. u BiH.miky_hz je napisao/la: Samo veselo![]()
Plakat cete pitari ponovo, samo nemojte svaki put kidat stolice, bankrotirat ce vam klub
Trenutno korisnika/ca: benko21, nedimmmm1337, perodeformero i 57 gostiju.