Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BigDaddy
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la BigDaddy » 27 jan 2014, 15:54

lijep dizajn dresa, samo jos ako je materijal kvalitetan onda nek budu ovi ja sam za. kad moze belgija nosit hurdu mozemo i mi legeu. da mi mozemo do cetvrtfinala pa taman i u kupacim gacama

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 27 jan 2014, 16:04

Gdje je zapelo niko iz saveza nista... :?:
Fakticki svi ucesnici dali u prodaju nove dresove za SP.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jan 2014, 16:06

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

meni je ovo uzas,pravi oni pijacarski :cry: :cry: :cry: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 jan 2014, 16:18

Bijeli dres realno vrh... Nikakvih zamjerki... Plavi jos moze biti bolji al ni on nije los...

A valjali bi vam ovi dresovi je l de samo da umjesto Legea pise Nike ili Adidas... Dobro vam covjek neki dan uradi ono sa photoshopom i dresovima... Shvatite ne igraju dresovi nego igraci.. I ako legea najvise daje od svih onda samo nastaviti saradnju sa njima... logika cista.. Profit se uvijek gleda... I svako ko iskreno voli BiH a u mogucnosti je kupiti sebi dres ce ga kupiti ha on bio Legea, ha bio Nike ili Adidas...

Sta fali belgijancima Burrda ima nekakva sponzor.. Jos gore nego legea...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jan 2014, 16:21

Bijeli kratkih rukava i nije tako los, a plavi je ogavan.

Ova prica za Burrdu i Blegiju, jarane njima je Burrda iskesirala dosta novca zato su i prihvatili, kao i Liverpoolu Warrior.

Legea je potpisala sa nama u vrijeme Usanovica i co. Tu je vjerovatno bilo nesto ispod stola. Sada Legea, ako su Adidas i Puma stvarno u igri, ima minimalne sanse i ostaje im jedino da pribjegnu vec oprobanim metodama.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 27 jan 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2014, 16:21

Dresovi su po meni na onaj fazon na koji su mnogi ovdje crtali i postavljali...

Valjda bude ovaj, posto je ovo novi koji je legea napravila, meni je sasvim ok :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jan 2014, 16:26

MrMuscle je napisao/la:Bijeli dres realno vrh... Nikakvih zamjerki... Plavi jos moze biti bolji al ni on nije los...

A valjali bi vam ovi dresovi je l de samo da umjesto Legea pise Nike ili Adidas... Dobro vam covjek neki dan uradi ono sa photoshopom i dresovima... Shvatite ne igraju dresovi nego igraci.. I ako legea najvise daje od svih onda samo nastaviti saradnju sa njima... logika cista.. Profit se uvijek gleda... I svako ko iskreno voli BiH a u mogucnosti je kupiti sebi dres ce ga kupiti ha on bio Legea, ha bio Nike ili Adidas...

Sta fali belgijancima Burrda ima nekakva sponzor.. Jos gore nego legea...

Stvar je u tome sto dresovi izgledaju kao oni sto se na pijaci prodaju,tako izgledaju takav je kvalitet..Ovako samo pljackaju narod..Ostatak opreme isto tako pijacarski to je ono sto meni ide na zivce,zato se i trazi sponzor tipa Nike,Puma,Adidas da kad platis za neku stvar znas sta si kupio,da si kupio kvalitet a ne fus sa buvljaka...Kada ode u druge zemlje i prosetas po shop centrima sigurno neces naci Legea BIH dres ili duks,trenerku i slicno jerr to niko nece prodavati,nego ce se morati narucivati preko neke 10 ruke ova fuserina od opreme...

Adidas,Nike imas kvalitet i pristup kompletnoj opremi gdje god to zelis.....
Majice,sorc,duks,suskavac,trenerke znaci sva kompletna oprema a cijena bi se kretala u 10-15km u odnosu na ovu bjedu od Lege-e...

Znam da se Safetu svidja onaj suskavac ali treba misliti i na ostale navijace,ne samo na sebe... :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2014, 16:34

Ma ako bude npr Adidas i Nike onda mozemo racunati na to da veliki dio nas nece nikada ni kupiti dres reprezentacije zbog cijena koje ce da postavljaju. Biti ce ti npr obicni dres bez natpisa 100-150 KM..I jos ce od njega da naprave vrjedniji dres koji ce nazvati replika i on ce biti jos skuplji :mrgreen: I to garantovano bez nekog poklona u vidu sorca ili stucni.

Tako bar ove evropske ekipe prodaju, eto npr ove nove verije dresova Francuske reprezentacije koje svi mi hvalimo jer su lijepi dostignu i cijenu preko 200 KM bez sorca, dok onda snize neku stariju verziju i tako funkcionisu...

Znaci njihove trening majice dodju skuplje od Legea dresa :mrgreen: U kvalitet ne bih ulazio, to neka kaze neko ko je skoro kupovao nike ili adidas orginal neke repke ili kluba

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 27 jan 2014, 16:37

HENDRIXXX je napisao/la:stvarno solidno izgleda
po meni su visak samo ove vertikalne linije

osim toga sasvim OK
ali nadam se adidasu i dalje
Ma jah. Najbolje da obuku potkosulje i na teren. Mogu napraviti i posebne dresove za svakog igraca. Ovako na primjer

Begovic

slika

Spahic

slika

Miske

slika

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jan 2014, 16:40

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ako bude npr Adidas i Nike onda mozemo racunati na to da veliki dio nas nece nikada ni kupiti dres reprezentacije zbog cijena koje ce da postavljaju. Biti ce ti npr obicni dres bez natpisa 100-150 KM..I jos ce od njega da naprave vrjedniji dres koji ce nazvati replika i on ce biti jos skuplji :mrgreen: I to garantovano bez nekog poklona u vidu sorca ili stucni.

Tako bar ove evropske ekipe prodaju, eto npr ove nove verije dresova Francuske reprezentacije koje svi mi hvalimo jer su lijepi dostignu i cijenu preko 200 KM bez sorca, dok onda snize neku stariju verziju i tako funkcionisu...

Znaci njihove trening majice dodju skuplje od Legea dresa :mrgreen: U kvalitet ne bih ulazio, to neka kaze neko ko je skoro kupovao nike ili adidas orginal neke repke ili kluba
Nismo mi Francuska, necemo dobiti unikate kao oni i kvaliteta dresa nece biti kao u francuza. Dresovi ce biti najvise 90,100 maraka, kad sto je i sada sa Legeom. Kao da je Legein dres 30 maraka pa kukate.

Ovo ruglo kosta 100 maraka jarane. Vise volim dat 120 za adidas, nego 100 za legeu.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 27 jan 2014, 16:44

Ja bih prije uzeo ove bijele i plave od Legea nego da Nike, Adidas ili Puma ubaci neke zute boje.....
Zadnja izmjena: phily, dana/u 27 jan 2014, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2014, 16:44

Mozambik je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma ako bude npr Adidas i Nike onda mozemo racunati na to da veliki dio nas nece nikada ni kupiti dres reprezentacije zbog cijena koje ce da postavljaju. Biti ce ti npr obicni dres bez natpisa 100-150 KM..I jos ce od njega da naprave vrjedniji dres koji ce nazvati replika i on ce biti jos skuplji :mrgreen: I to garantovano bez nekog poklona u vidu sorca ili stucni.

Nismo mi Francuska, necemo dobiti unikate kao oni i kvaliteta dresa nece biti kao u francuza. Dresovi ce biti najvise 90,100 maraka, kad sto je i sada sa Legeom. Kao da je Legein dres 30 maraka pa kukate.

Ovo ruglo kosta 100 maraka jarane. Vise volim dat 120 za adidas, nego 100 za legeu.
Ovaj sad od Legee je u onom internet shopu 80 KM i dres i sorc. Ja se ne razumijem sad u kvalitet tih nike i adidas dresova. Jer jednostavno ne mogu uzeti, izadje mi shiping preskup. Eto ko je uzimao neka kaze jer mi smo navikli da sve sto nam u BIH dodje od nike i adidasa bude slabijeg kvaliteta i neka peta deseta kolekcija sto oko patika sto oko trenerki i drugih stvari..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 jan 2014, 16:48

ovo zadnje legeino sto je postavljeno je blago receno uzas :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 jan 2014, 17:21

Da barem ne stavljaju ovoliki znak LEGEA :? isto kao i oni GIVOVA ili JOMA nabiju ogroman znak

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 27 jan 2014, 17:37

da hoće nama napravit dresove k'o što su kod Francuza, oni utegnuti s kragnom, meni se mnogo sviđaju
slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jan 2014, 17:38

Yebem ti zuto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2014, 17:38

Nece 100% :mrgreen:

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 27 jan 2014, 18:40

Ovi sto kukaju da nece nike ili adidas zato sto nece moci kupiti sebi dres jer ce biti preskup za njih, nisu relevatni u ovaj diskuziju jer nece sebi ni kupiti orginal legein dres, jedino mozda onaj sa pijace. Jer nike ili adidas dres nece nista biti skuplji od ovog legeinog.
Uostalom moce ce se svagdje kupiti pa i preko amazon itd.

Uostalom ovi novi legeinovi dresovi su preruruzni, kroj im je uzas kao i ocekivano od njih, a materijal izgleda ko da samo sadrzi plastiku u sebi. Tako da je svakako za ove ljudi kojo kukaju pijaci jedini izbor pa kakav god dres bio.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 27 jan 2014, 18:49

AlenHalilovic je napisao/la:Ovi sto kukaju da nece nike ili adidas zato sto nece moci kupiti sebi dres jer ce biti preskup za njih, nisu relevatni u ovaj diskuziju jer nece sebi ni kupiti orginal legein dres, jedino mozda onaj sa pijace. Jer nike ili adidas dres nece nista biti skuplji od ovog legeinog.
Uostalom moce ce se svagdje kupiti pa i preko amazon itd.

Uostalom ovi novi legeinovi dresovi su preruruzni, kroj im je uzas kao i ocekivano od njih, a materijal izgleda ko da samo sadrzi plastiku u sebi. Tako da je svakako za ove ljudi kojo kukaju pijaci jedini izbor pa kakav god dres bio.
18 eur je Legein dres u Italiji.
40-50 eur je nova kolekcija nike, adidas, puma dresova.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hightower, lol89, Miske01 i 33 gosta.