BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Consigliere
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 00:17

Rusilac je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:NE KRIVITE IGRACE, IGRALI SU KOLIKO ZNAJU I MOGU!

KRIVITE COVJEKA KOJI IH JE ZVAO A NA TERENU IH RAZYEBAVA SVOJIM LUDIM TAKTICKIM ZAMISLIMA!
:x
+1
Ni jedan igrac nije kriv,cak ni Germani jer nisu oni krivi sto ne znaju.
Apsoluno. Je li se Avdija sam pozvao? Prosjecno krilo HNL-a igra beka za nas 'najbolji' tim? Lulic beka isto, frajer prakticno krilni napadac u Laziu i jedan od najboljih igraca Serie A na toj poziciji. Pjanica gurnuo 20 metara ofanzivnije, frajer se izgubio, nema ko da prenese loptu.... Ponavljam, ubila nas je katastrofalna taktika, potcjenjivanje Kipra i nekvalitet nekoliko prvotimaca- jedini krivac selektor.

Citam malo Klix, raduje me sto nema pljuvanja po Dzeki i kompaniji kao obicno nakon poraza, svi krive tele na klupi - nacija je progledala :clap:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 sep 2014, 00:18

Previse su nas izgleda razmazili reprezentativci nismo mi Njemacka da zavrsimo sa 10-0-0

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 sep 2014, 00:18

stoperi su problem i pored Safeta i njegovog neznanja...koji god selektor da dodje imao bi problem da formira kvalitetnu stopersku poziciju bez Spahe..mnoge kombinacije su se probale i svi su ispadali ko iz voza kad nemaju lidera da ih vodi i postavlja po terenu...mozda bi najbolje bilo igrati neku 3-5-2 formaciju kao sto je Ciro radio kad je vidio u svoje vrijeme da nam je odbrana qrina da bi igrala sa 2 stopera u liniji..taj dio ekipe ce jos dugo biti problem.

sto se tice taktickog neznanja diletanta na klupi tu je sve receno nema potrebe da se ista dodaje..kao i o sramotnom ostavljanju na klupi igraca iz liga petice, standardnih i dokazanih igraca da bi se prodali eksponati Hajduka i stekli dovoljno nastupa da dobiju radnu dozvolu...nema tu vise morala..

ekipa pored sto je totalno takticki predvidljiva nema ni lidera na terenu..to su bili Miske i Spaha i bez njih da stanu na loptu, smire igrace i ekipu momci su danas izgledali ko bez glave..Dzeko je daleko gore i odsjecen da bi mogao da pokrene cijeli tim ,a Pjanic jednostavno nije lider..lako je igrati kad 2 igraca tuku i prate non stop Misketa pa imas prostora, sad kad njeg tuku, pritiscu i udaraju sakrio se..momak je odlican kao podrska, perfektan igrac kao druga violina ali za lidera nije i to se osjeti na terenu..nema autoriteta ni nema nekog da konsoliduje odbranu i sredinu...

bice bolna tranzicija sa Spahe i Misketa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 10 sep 2014, 00:20

Samo cu reci Semir Stilic izmislio fudbal za susica !!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 sep 2014, 00:21

LOSE

Nadam se da ovo nece biti kraj za nas i pocetak vracanja na 80.fifa ranking..

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 10 sep 2014, 00:22

sanlituncay je napisao/la:Al kad Konjić izvali da Tino podsjeća na Misketa :rol: :rol: :rol:

Nepopravljivi degenerik kao cijela bht-e televizija, ali šta nam preostaje nego gledati ...

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 10 sep 2014, 00:23

rammstein je napisao/la:a tek majstorije Prcića, covjeka koji prijeti da nece igrati za repku :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: pa nemoj vise, idi za francusku igraj , izbaci Pogbu iz pprvih 11 :plac:

Hajde ti mu reci,pravi se selekcija najboljih po tvom strucnjaku,jesil toliko mutav da ga nastavljas branit'?

Prcića je ubio pozicijom,stavi ga iza napadača ili pored Bešića na Pjanketovo staro mjesto dominirat' će.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 10 sep 2014, 00:23

Apsolutno nijedan igrac nije kriv !

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 sep 2014, 00:23

Ma nemojte tako pisati primijetio sam jednu rokadu u odnosu na mec u tuzli treca izmjena il rokada je izvrsena na poluvremenu tele i borce zamijenili sjedista
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 sep 2014, 00:24

Goalgetter je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Misimovića sam 15 puta pomenuo tokom utakmice.. a i Spahića sam isto toliko puta.. :cry:
Da je normalan selektor tu, nadoknadio bi se njihov odlazak koliko toliko. Samo sto je taj dvojac nas spasavao uvijek svojom individualnom klasom od katastrofalnih odluka Susica. A sad ih nema vise.
Tri centralna vezna, tri kreativca na terenu.. Odbrana jednostavno prespora..
Nadoknadit' ih očito ne možemo, daj Spaha vrati se :pray:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 10 sep 2014, 00:25

armin je napisao/la:''Nisam imao rješenja jer sam u igri već imao tri napadača računajući i Hajrovića, a kada tu dodamo Medunjanina i ostale ofanzivne igrače, nisam mogao praktički igrati sa osam napadača''

:facepalm: :facepalm: :oops: :oops:
Cudi me da i Begovica nije ubrojao u napadace, jer i on zna zabit gol, ima kaseta koje to dokazuju.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 sep 2014, 00:26

ren_hz je napisao/la:Apsolutno nijedan igrac nije kriv !
Ja koje kriv?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 sep 2014, 00:27

Nek' su nas dobili, taman da se priberemo i spustimo pred naredne dvije supervažne utakmice. Valjda do tad selektor i pogleda koju kasetu, pored naših igrača i ne bude ofiran ovoliko.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 sep 2014, 00:27

FliX je napisao/la:
Ja koje kriv?
Selektor koji ih je stavio da igra.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 10 sep 2014, 00:28

MetanorisBack je napisao/la:
rammstein je napisao/la:a tek majstorije Prcića, covjeka koji prijeti da nece igrati za repku :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: pa nemoj vise, idi za francusku igraj , izbaci Pogbu iz pprvih 11 :plac:

Hajde ti mu reci,pravi se selekcija najboljih po tvom strucnjaku,jesil toliko mutav da ga nastavljas branit'?

Prcića je ubio pozicijom,stavi ga iza napadača ili pored Bešića na Pjanketovo staro mjesto dominirat' će.
Nemojte Ramu tako zvanog Ibrakovića napadački nogomet, on će progurat Mitrevskog i Kostića u reprezentaciju naše zemlje..
Ramo stari strateg, napisao knjigu, kakav Prcić...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 sep 2014, 00:30

Dere nas vec duze vrijeme u ovoj reprezentaciji neka losa hemija, kombinovano sa taktikom dodju porazi..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 sep 2014, 00:31

sajo10 je napisao/la:
FliX je napisao/la:
Ja koje kriv?
Selektor koji ih je stavio da igra.
Pa jest njegova je krivica, ali barem znamo da onakav izbor igraca ne moze parirati ni jednom Kipru (cisto informaticno da kazem da je taj isti Kipar nesto losiji od Luksemburga), pa eto da znamo na kakve smo grane spali sa ovim igrackim kadrom koji je na terenu bio.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 00:33

Stoperi katastrofalni, Asmir pogriješio s njima kod prvog gola.

Pjanić imao par odličnih poteza, no nestao je jer je igrao na potpuno neprirodnoj poziciji (Sušić dominator), Vršajveć dobar u prvom, najgori u drugom poluvremenu. Prcić prespor za moderan fudbal (mlad je, ima potencijal), Tino se trudio ali vidi se limitiranost u igri. Lulić očajan, Vedo zabio iz dvije prilike jedan gol, Džeko stopostotan u promašajima, Hajrović nevidljiv, Haris se trudio, Mume dobar.

Katastrofalan početak kvalifikacija. Uspjeli smo izgubiti od reprezentacije koju je Hrvatska neku noć trebala dobiti sa 7:0 (Hrvatska se večeras patila sa Maltom sve dok nisu dobili crveni).

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 sep 2014, 00:34

Ovo samo mi mozemo I niko vise.
Izgubit od kipra,sramota.
Ja nevjerujem ovoj ekipi I ponavljam mjesecima,tesko nama kad miske ode.
Pjanu sam uvijek volio,ali nikad on nece biti misketov nivo.
Nema ko razigrat,nema ko probit,podvalit. Nagledacemo se mi ocaja od ove ekipe jos.
Oni su ocajni protiv lihtestsjna bili.
Pitanje hocemo li u baraz uspijet,sto tuga nad tugama.
Lulic kod 2 gola,iza dzeke stoji,a igra beka.
Ali nece mi biti jasno po 1000 put,koji on **** **** igra lijevo,kad je desnjsak,svaku akciju usere,stajanjem pa okretanjem na drugu nogu.
Treba nam prodor ,jer igra sa 2 spica.
Tino I avdija,nemam rijeci za ta dva igraca.
Skidam kapu besicu I vedi,ostslo sramota.
Najveci krivac je pape,jer on se zajebaje sa ovakvim projektom.
Covjek ko led,pa konju trgni se,pokazi **** emociju.
Dusa me boli od koga mi zijanismo,ova ekipa,nema ni dusu,ni trenera,ni lidera....spaha I miske,nek ste I'm pokazali,kakve smo kite bez vas dvojice.
Sad se svega vam vratite,**** nam I wels I belgija majku,imacemo 0 bodova iz 3 kola,s tim da ce nas belgija deklasirat prognoziram 4-5 razlike.
Vracajte se ako boga znate.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2014, 00:34

cuj susic sam da podnese ostavku :urnebes: :urnebes: ...pa jbt,neki bas ko da su sa marsa pali il ne znaju gdje mi zivimo....2 IGRACA IZ J.E.B.E.N.O.G SPLITSKOG HAJDUKA SU STARTERI REPKE KOJA JE BILA NA SP :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...pape,hvala ti...a sad nastavi da nas deres u d.u.p.e onako kolektivno a usput pogledaj da nema slucajno jos neki igrac za repku iz recimo osijeka,zadra,dragovoljca,lokomotive....al nam frajer j.e.b.e nanu naninu...to je za romana :urnebes: :urnebes: ...il sto bi reko bosnjo kockaste glave...dobro je samo nek ne puca :D ...jedino u Bosni i Hercegovini je moguce da selektor jednog nacionalnog tima prilagodzava repku igracima iz bratove menadzerske firme....de da ovo prijavimo...mozda je za ginisa,jbt :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.