KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
Bosna - Sloboda 91:79 Bradford 21p
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
ma kazem ako dino hoce da sakrije lopovluke jednostavno je mogao ne dati pare vucurovicu i bosna bi bila ugasena istog trenutka... dino nije zlatan (kao nijedan politicar uostalom), ali da je imao neke rezultate (kakve-takve), jeste...hz1987 je napisao/la:nema tu plana. sve je to stihijski, golo prezivljavanje i malverzacije.KK_Bosna je napisao/la:znaci ti i dalje mislis da je genijalni konakovicev plan unistiti bosnu tako da on iz budzeta kantona da pare vucurovicu?hz1987 je napisao/la:dosao sdp na vlast, oni se razbjezali kao misevi i pokusali bosnu pod kljuc da sakriju aferime
cilj je ne prckati po dugu od 10 miliona.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kaze Harun da je kontaktirao sve nase mlade reprezentativce ukljucujuci Gegica, Atica, Sikirasa i da ce pokusati dovesti sto vise njih barem na posudbu. Za desetak dana bi mogli imati prvo pojacanje.
Gdje si procitao to? Ja sam na klixu citao neki intervju i tamo nije imenovao momke koje je zvao, ali je rekao da je kontaktirao njih 10-ak. Ja bih bio prezadovoljan da bar dvojica dodju i ako Harun nastavi u ovom smjeru, ima punu podrsku od mene.VGS je napisao/la:Kaze Harun da je kontaktirao sve nase mlade reprezentativce ukljucujuci Gegica, Atica, Sikirasa i da ce pokusati dovesti sto vise njih barem na posudbu. Za desetak dana bi mogli imati prvo pojacanje.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bio na jutarnjem programu na N1 jutros.kobe24 je napisao/la:Gdje si procitao to? Ja sam na klixu citao neki intervju i tamo nije imenovao momke koje je zvao, ali je rekao da je kontaktirao njih 10-ak. Ja bih bio prezadovoljan da bar dvojica dodju i ako Harun nastavi u ovom smjeru, ima punu podrsku od mene.VGS je napisao/la:Kaze Harun da je kontaktirao sve nase mlade reprezentativce ukljucujuci Gegica, Atica, Sikirasa i da ce pokusati dovesti sto vise njih barem na posudbu. Za desetak dana bi mogli imati prvo pojacanje.
Sve sam redom kontaktirao sa liste reprezentativaca. To su Čampara, Sikiraš, Atić, Sulejmanović i drugi... Velika mi je želja da dođu. Razgovarao sam i sa nekim menadžerima oko dovođenja nekih igrača. Pokušat ćemo da budemo bh. tim, ogledalo grada i države. Bit ćemo dobri koliko nam budu dobra naša djeca."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta to Harun cita forum
Svidja mi se ova ideja vidjet cemo koliko se zazivjeti

Svidja mi se ova ideja vidjet cemo koliko se zazivjeti
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobra ideja, definitivno treba tome težiti a ovi naši mladi igrači ako su pametni doći će u Bosnu jer tu će igrati i tako će imati priliku da napreduju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jel ide sad neka pauza nakon Cetinja?
Mislim da ovi sto igraju u Spaniji istu ne planiraju napustati, osim mozda Mutica. Campari i pogotovo Sulejmanovicu je tamo vjerovatno dobro, a Sikirasu bi bilo bolje da dodje u Bosnu. Aticu bi igranje u Bosni bilo idealna opcija, jer uopste nema minuta u Grckoj, a vjerujem da bi i za Gegica to bilo bolje rjesenje. Sve u svemu, bilo bi dobro da samo jedan od njih 5-6 dodje, a sve preko toga je idealno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ispadose ovi u ABA 2 ligi jaci od Igokee, da u invalidskim kolicima igraju dobili bi ove nehljebovice.
Bolje igrati bez trenera ako ga vec ne mogu platiti nego sa Acom 

Naredne sezone svakako abu igramo ova druga liga nije za nas hahah
Spavas li mirno dodiče
Spavas li mirno dodiče

You are someone else I am still right here
Moze li se igrat aba sljedece godine ako se zadnji zavrsi u ovoj abi 2?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mislim da to nije tacno. Svejedno, niti cemo igrati aba ligu niti cemo biti zadnji u ovoj drugoj 

i ja sam to pitao na pocetku sezone kazu moze ako pobijedimo igokeu u finalu.irfo je napisao/la:Moze li se igrat aba sljedece godine ako se zadnji zavrsi u ovoj abi 2?
You are someone else I am still right here
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Eto Muje Tuljkovića! Jeli ovo idu na podstarivanje ili podmlađivanje!? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izgleda da je Arena odustala od prenosenja od onog cirkusa sa Ohridom, nema ni danas prenosa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.