FK Slavija
Re: FK Slavija
Imena ovih 6 igraca sto su na probi:Jasmin Campara Eusvede,Amin Efendic Famos,Nail Sehovic Olimpic,Milos Vanovac PKB Beograd,Milan i Predrag Petosevic Hajduk Lion Beograd....
E,SOKOLOVI MOJI....pojacanja iz PKB,,,,,Hajduk Lion,,,,napadac koji igrao bolan drugu ligu srbijansku u neki metalac iz g.milanovca I zabio DVA GOLA,,,,,,,JAPANAC iz velikog kluba crne gore,SMJEŠNO I TUŽNO,no ja vas ipak razumem KOLKO PARA TOLKO I MUZIKE.,.,.,.,.,.,..,lovcen16 je napisao/la:Imena ovih 6 igraca sto su na probi:Jasmin Campara Eusvede,Amin Efendic Famos,Nail Sehovic Olimpic,Milos Vanovac PKB Beograd,Milan i Predrag Petosevic Hajduk Lion Beograd....
Sve u svemu i pored svega nas problem nasa briga!!!!!tvojoj ekipi zelim sve najbolje ali bas najbolje jer za tvoju ekipu igra nas kapiten i moj haver Kokotinjo,ako bogda da vas gledamo u evropi i srecno!!!! a mi cemo se snalaziti kako znamo i umijemo!!!!!pabizo je napisao/la:E,SOKOLOVI MOJI....pojacanja iz PKB,,,,,Hajduk Lion,,,,napadac koji igrao bolan drugu ligu srbijansku u neki metalac iz g.milanovca I zabio DVA GOLA,,,,,,,JAPANAC iz velikog kluba crne gore,SMJEŠNO I TUŽNO,no ja vas ipak razumem KOLKO PARA TOLKO I MUZIKE.,.,.,.,.,.,..,lovcen16 je napisao/la:Imena ovih 6 igraca sto su na probi:Jasmin Campara Eusvede,Amin Efendic Famos,Nail Sehovic Olimpic,Milos Vanovac PKB Beograd,Milan i Predrag Petosevic Hajduk Lion Beograd....
Hvala jarane na lijepim željama,nijesam ništa lose mislio samo imate loš skauting,i ja vama želim dobre rezultate a KOKOTINJO mora malo vise da se potrudi da bi bio starter,,,,,,,,,lovcen16 je napisao/la:Sve u svemu i pored svega nas problem nasa briga!!!!!tvojoj ekipi zelim sve najbolje ali bas najbolje jer za tvoju ekipu igra nas kapiten i moj haver Kokotinjo,ako bogda da vas gledamo u evropi i srecno!!!! a mi cemo se snalaziti kako znamo i umijemo!!!!!pabizo je napisao/la:E,SOKOLOVI MOJI....pojacanja iz PKB,,,,,Hajduk Lion,,,,napadac koji igrao bolan drugu ligu srbijansku u neki metalac iz g.milanovca I zabio DVA GOLA,,,,,,,JAPANAC iz velikog kluba crne gore,SMJEŠNO I TUŽNO,no ja vas ipak razumem KOLKO PARA TOLKO I MUZIKE.,.,.,.,.,.,..,lovcen16 je napisao/la:Imena ovih 6 igraca sto su na probi:Jasmin Campara Eusvede,Amin Efendic Famos,Nail Sehovic Olimpic,Milos Vanovac PKB Beograd,Milan i Predrag Petosevic Hajduk Lion Beograd....
Bice kralju Zoki spreman za medalju ja u njega uopste nesumnjam ustvari ja licno mislim da je njegov najveci problem zadnji pas jer ****. svako ga voli da zabije a on je svjestan svojih kvaliteta iako je nekad bolje dodati igracu u povoljnijoj poziciji i napraviti dobru asistenciju...Ukratko nek vam je sa srecom jer ce vam sreca trebati licno se ja bojim nekih zakulisnih radnji a sto se tice kvaliteta tu ste po meni sa ovim pojacanjima za klasu bolji od ostalih...
Na zvanicnom sajtu kluba potvrdjen povratak Mladena Lucica u Slaviju....Mladjo dobro dosao kuci.....
Kod nas u Bijeljini je bio jedan od najboljih u timu. Ocigledno ga uprava nije uspjela zadrzati jer su primanja neredovna.lovcen16 je napisao/la:Na zvanicnom sajtu kluba potvrdjen povratak Mladena Lucica u Slaviju....Mladjo dobro dosao kuci.....
Da li ste ga doveli na pozajmicu iz Borca ili je slobodan igrac?
Obestecenje za Marka Maku Perisica prema novodima novinara Glasa Srpske iznosi 120 000 KM ili 60 000 evrica.Prema navodima Ujica obestecenje ce biti u dvije rate po 30 000evra.
@ rebonja za Lucica neznam dali dolazi kao slobodan igrac ili je jos pod ugovorom sa Borcem ali je definitivno dobar golman...
@ rebonja za Lucica neznam dali dolazi kao slobodan igrac ili je jos pod ugovorom sa Borcem ali je definitivno dobar golman...
imal novih igraća pošto je trenutno nekoliko mladića na probi u slavijilovcen16 je napisao/la:Obestecenje za Marka Maku Perisica prema novodima novinara Glasa Srpske iznosi 120 000 KM ili 60 000 evrica.Prema navodima Ujica obestecenje ce biti u dvije rate po 30 000evra.
Neznam kralju nista dali je jos ko dolazio na probu samo znam da sutra je utakmica u hadzicima gdje ce da probaju ovu sestoricu momaka a sigurno znam da se pregovara sa bivsim igracem Partizana,Rada i Radnickog a bivsi nas igrac....pa dok to nebude zvanicno nista mada svi gledaju vani je.iga ovde kokuzluk....barezi je napisao/la:imal novih igraća pošto je trenutno nekoliko mladića na probi u slavijilovcen16 je napisao/la:Obestecenje za Marka Maku Perisica prema novodima novinara Glasa Srpske iznosi 120 000 KM ili 60 000 evrica.Prema navodima Ujica obestecenje ce biti u dvije rate po 30 000evra.
hvalalovcen16 je napisao/la:Neznam kralju nista dali je jos ko dolazio na probu samo znam da sutra je utakmica u hadzicima gdje ce da probaju ovu sestoricu momaka a sigurno znam da se pregovara sa bivsim igracem Partizana,Rada i Radnickog a bivsi nas igrac....pa dok to nebude zvanicno nista mada svi gledaju vani je.iga ovde kokuzluk....barezi je napisao/la:imal novih igraća pošto je trenutno nekoliko mladića na probi u slavijilovcen16 je napisao/la:Obestecenje za Marka Maku Perisica prema novodima novinara Glasa Srpske iznosi 120 000 KM ili 60 000 evrica.Prema navodima Ujica obestecenje ce biti u dvije rate po 30 000evra.
Hvala ti paša I ja mislim da ce Kokot biti pravi jer sam primio info da je pakleno krenuo,,,,SRETNO SOKOLOVIlovcen16 je napisao/la:Bice kralju Zoki spreman za medalju ja u njega uopste nesumnjam ustvari ja licno mislim da je njegov najveci problem zadnji pas jer ****. svako ga voli da zabije a on je svjestan svojih kvaliteta iako je nekad bolje dodati igracu u povoljnijoj poziciji i napraviti dobru asistenciju...Ukratko nek vam je sa srecom jer ce vam sreca trebati licno se ja bojim nekih zakulisnih radnji a sto se tice kvaliteta tu ste po meni sa ovim pojacanjima za klasu bolji od ostalih...
DANAS SAM GLEDO IGRAĆE KOJI SU BILI NA PROBI U FK SLAVIJI I REKO SAM **** PL KAD ZADOVOLJI IGRAĆ KOJI NIJE IGRO NI U KANTONU ALI IMA BABU.IZVINJAVAM SE ZBOG PSOVANJA,SLAVIJI ŽELIM DA OSTANE U PL
Sranja se desavaju kralju!!!Ima toga svugdje ali boli kad vidis da si bolji od tatinog sina ovo ti pisem iz licnog iskustva jer sam se profesionalno bavio kosarkom i isao negdje vani igrao pa se svega nagledao da mi to dodje nekako poznato...Evo citam na zvanicnom sajtu da su im interesantna 4 igraca:Jasmin Campara Eusvede ,Milan Petosevic Hajduk Lion,Emir Hodzurda Aluminij Slovenija,Nikola Prodanovic Slavonac Hrvatska...barezi je napisao/la:DANAS SAM GLEDO IGRAĆE KOJI SU BILI NA PROBI U FK SLAVIJI I REKO SAM **** PL KAD ZADOVOLJI IGRAĆ KOJI NIJE IGRO NI U KANTONU ALI IMA BABU.IZVINJAVAM SE ZBOG PSOVANJA,SLAVIJI ŽELIM DA OSTANE U PL
vjeruj mi prijatelju da mi se zgadilo a fk slavija se mora boriti za opstanak,bilo bi bruka da ispadnu a da ostanu neke ekipe koje su nekad bile općinske ligelovcen16 je napisao/la:Sranja se desavaju kralju!!!Ima toga svugdje ali boli kad vidis da si bolji od tatinog sina ovo ti pisem iz licnog iskustva jer sam se profesionalno bavio kosarkom i isao negdje vani igrao pa se svega nagledao da mi to dodje nekako poznato...Evo citam na zvanicnom sajtu da su im interesantna 4 igraca:Jasmin Campara Eusvede ,Milan Petosevic Hajduk Lion,Emir Hodzurda Aluminij Slovenija,Nikola Prodanovic Slavonac Hrvatska...barezi je napisao/la:DANAS SAM GLEDO IGRAĆE KOJI SU BILI NA PROBI U FK SLAVIJI I REKO SAM **** PL KAD ZADOVOLJI IGRAĆ KOJI NIJE IGRO NI U KANTONU ALI IMA BABU.IZVINJAVAM SE ZBOG PSOVANJA,SLAVIJI ŽELIM DA OSTANE U PL
Evo gledam nesto zadnju vjest o FK Slavija na ovom portalu objavljena je 16 januara pa majka mu stara sigurno nismo atraktivni ko Zeljo ili Sarajevo ali moze bar jedan tekst u deset dana pa nismo sugavi!!!!!!!!!Evo desetak dana traju pripreme,imamo novih igraca u klubu,odigrali test utakmicu u Hadzicima,evo informacije mozete skidati sa oficijelnog sajta kluba...bas dugo prativ ovaj portal i uvjek je sve bilo korektno ali mi je bas ovo sad malo zasmetalo a koliko vidim i sa drugim ekipama je priblizno isto.....
-
RiverPlate
- Kontakt:
Imate TV ISlovcen16 je napisao/la:Evo gledam nesto zadnju vjest o FK Slavija na ovom portalu objavljena je 16 januara pa majka mu stara sigurno nismo atraktivni ko Zeljo ili Sarajevo ali moze bar jedan tekst u deset dana pa nismo sugavi!!!!!!!!!Evo desetak dana traju pripreme,imamo novih igraca u klubu,odigrali test utakmicu u Hadzicima,evo informacije mozete skidati sa oficijelnog sajta kluba...bas dugo prativ ovaj portal i uvjek je sve bilo korektno ali mi je bas ovo sad malo zasmetalo a koliko vidim i sa drugim ekipama je priblizno isto.....
Grbavica naš je Hram!!!
Fala bogu pa imamo!!!!pricamo o sportu bez ikakvih drugih konotacija!!!!Nista od Kosorica momak potpisao za Niski Radnicki!!!!RiverPlate je napisao/la:Imate TV ISlovcen16 je napisao/la:Evo gledam nesto zadnju vjest o FK Slavija na ovom portalu objavljena je 16 januara pa majka mu stara sigurno nismo atraktivni ko Zeljo ili Sarajevo ali moze bar jedan tekst u deset dana pa nismo sugavi!!!!!!!!!Evo desetak dana traju pripreme,imamo novih igraca u klubu,odigrali test utakmicu u Hadzicima,evo informacije mozete skidati sa oficijelnog sajta kluba...bas dugo prativ ovaj portal i uvjek je sve bilo korektno ali mi je bas ovo sad malo zasmetalo a koliko vidim i sa drugim ekipama je priblizno isto.....
imal šta od drugih pojačanja
Ima neki Dragan Radosavljevic zadnji klub mu je Smederevo a prije igrao za Partizan,Slobodu Uzice,Radnicki KG,Aris Limasol kazu da je bek ima 31 godinu!!!izgleda da danas dolazi nindza!!!!!Svi cekamo tog japanca da vidimo i to cudo!!!barezi je napisao/la:imal šta od drugih pojačanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.